ERA Makelaarshuis De Ruiter Utrecht
Uw ERA Makelaar in Utrecht-West e.o.!
Logo

Over ERA Makelaarshuis De Ruiter

Staat u aan de vooravond van een verandering in uw leven? Of misschien zit u er al middenin?

Als bij die verandering een verhuizing komt kijken, dan moet er veel geregeld worden. Veel zult u zelf kunnen doen, maar een aantal zaken besteedt u uit.

Zoals de verkoop van uw huis en de koop van uw volgende huis.

Waarom zou u daarvoor een makelaar kiezen?

Gemak – u heeft genoeg aan uw hoofd. Een makelaar heeft als kerntaak zich bezig te houden met verkopers en kopers van huizen. Expertise, gekoppeld aan een netwerk van geïnteresseerde consumenten, zorgen ervoor dat een makelaar zeer doelgericht en effectief namens u kan optreden.

Tijd – u kunt uw tijd maar één keer besteden. Het verkopen van uw huis is een extra project bovenop alle dingen die u normaliter doet. U moet er tijd voor vrijmaken.

Kies voor een professional die niets anders doet dan de hele dag bezig zijn met woonconsumenten, die huizen willen kopen of verkopen.

Een professional die zijn werk naar behoren en verwachting doet, brengt altijd meer op dan hij kost.

Wij specialiseren ons in bemiddeling bij koop en verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw in de omgeving van Utrecht.

Ons kantoor bevindt zich aan de Biltstraat 124 in Utrecht en u bent van harte welkom.

U wilt uw woning of appartement verkopen?

U bent op zoek naar een ervaren en actieve makelaar voor uw woning of appartement? Zoek niet verder! De makelaars van ERA Makelaarshuis De Ruiter komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek krijgt u inzicht in de waarde van uw woning of appartement en de daarbij behorende verkoopstrategie.

U wilt een woning of appartement aankopen?

Verspil niet uw tijd, geld en energie bij de aankoop van een woning, maar schakel een NVM/ERA aankoopmakelaar in om u bij te staan in uw zoektocht naar uw droomhuis. Samen nemen wij vrijblijvend met u uw woonwensen door en helpen wij u met onze kennis en ervaring de juiste keuze te maken.

U wilt een taxatie van uw woning of appartement?

Heeft u een woning aangekocht, of heeft u ten behoeve van uw (nieuwe)hypotheek een officieel taxatierapport nodig? ERA Makelaarshuis De Ruiter verzorgd taxaties voor alle huizen in Amersfoort en omgeving. Zo nodig zijn de rapportten NWWI of Taxateursunie gevalideerd.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 24 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.