Ascoba ERA makelaardij
GeWoon Goed!
Logo

Al langer dan 25 jaar actief

Als echt "Rijper" kantoor zijn wij verknocht aan en verbonden met ons prachtige Noordhollandse polderlandschap. Enthousiast als wij zijn over onze werk,- en woonomgeving, kunnen wij uw belangen uitstekend behartigen. U mag en kan meer van ons verwachten als uw keuze ook valt op leven in ons mooie gebied.
Ascoba is al langer dan 25 jaar actief in de regio Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Graft-De Rijp, Waterland, Beemster, Zeevang en Schermerland.

De uitstekende partner voor u!

Als u kiest voor Ascoba ERA makelaardij om uw belangen te behartigen, dan weet u dat u meteen heeft gekozen voor een makelaardij die is aangesloten bij een wereldwijd bekende kwaliteitsmakelaars organisatie. Dat schept vertrouwen bij kopers en verkopers van onroerend goed. Tegelijkertijd schept het ook verwachting en wij gaan hier aan voldoen.
ERA kent als devies: “Sterk door service”. Service in communicatie, in presentatie en uiteraard gecombineerd met vakkundigheid. U kunt er van opaan dat wij ons uiterste best doen om u de beloofde service te verlenen.

De vakkundigheid wordt nog eens benadrukt door de verplichting tot NVM-lidmaatschap bij de ERA makelaars in Nederland. Zo weet u dat Ascoba ERA makelaardij voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan een NVM-makelaar. Permanente scholing en bijscholing zorgen er voor dat de kennis van onroerend goed aan,- en verkoop en taxatie op een bijzonder hoog niveau wordt gehouden.

Dit alles gecombineerd met de regionale kennis maakt dat u voor uw aan,- of verkoop van uw onroerend goed in Ascoba ERA makelaardij een uitstekende partner vindt.
Een hecht team: betrokken, met korte lijnen, persoonlijk contact en snelle communicatie. Wij staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan!

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van (8.45 tot 12.30 uur) en van (13.30 tot 17.00 uur).

Ons streven is om ons kantoor op genoemde openingstijden open te stellen voor bezoek. Omdat ons team grotendeels uit buitendienst medewerkers bestaat kan het wel eens voorkomen dat het kantoor tijdens afspraken buiten de deur geen bezetting heeft. Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is op kantoor, dan raden wij u aan om vooraf even telefonisch contact met ons op te nemen.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 52 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Een vraag of afspraak?

Vul uw gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.