Koningin Emmaplein 2
50
Terug
€650.000 k.k.
Koningin Emmaplein 2
€650.000 k.k.

Kenmerken

  • 13 kamers
  • Eengezinswoning, Woonhuis
  • 4 slaapkamer(s)
  • €650.000 k.k.
  • 311 m2 / 1315 m3

Omschrijving

Heerlijk vrij wonen en toch midden in het dorp Den Bommel wonen? Na een lange dag hard werken relaxen in huis, de tuin of de tuinkamer? Of uw feestjes vieren in uw eigen tuinkamer? Wonen- en werken vanuit huis? Of behoefte aan een mantelzorgwoning? Bij deze luxe vrijstaande woning, met een woonoppervlak van maar liefst 311m2(!), grote tuinkamer en vrijstaande garage kan het allemaal. De luxe vrijstaande woning met verschillende kantoorruimten, tuinkamer en vrijstaande garage is heerlijk gelegen ...
lees meer brochure

Waar staat dit huis?

Koningin Emmaplein 2, Den Bommel

Woningvideo

Persoonlijke verhalen

Wat maakt leven aan de Koningin Emmaplein 2 bijzonder en leuk? Deze persoonlijke ervaringen geven daar een goed beeld van.

Anoniem
"Als inwoner van het prachtige Den Bommel beaam ik dat dit de absolute "eyecatcher" van het dorp is. Kortom een prachtig huis gelegen in een gezellige buurt in het dorpscentrum van Den Bommel!"
Anoniem
Corona
"We wonen tegenover het bronzen beeld van Ollie B Bommel, het eerste beeld van Heer Olivier is in 1964 onthuld door de dochter van Marten Toonder en geschonken door het Leidse studentendispuut Ollie B. Het bronzen beeld van nu staat er sinds 1997. Deze is toen onthuld door de zoon van Marten Toonder."
Corona

Voorzieningen

Wat is er allemaal te vinden in de omgeving van de Koningin Emmaplein 2. De vrienden van de huidige eigenaar geven de volgende eigenaar alvast leuke en handige tips.

Kenmerken

De verkoper van dit huis heeft zijn of haar vrienden gevraagd om de eigenschappen van dit huis te benoemen en te beoordelen voor de volgende eigenaar.

Veel wandel en fiets route’s.
 
3
Corona
Anoniem
Op donderdagochtend een markt vlakbij.
 
3
Corona
Anoniem
Midden in het centrum maar vrij gelegen.
 
3
Corona
Anoniem

Contactpersoon


foto makelaar
Pieter Hommel
ERA Content+ Pieter Hommel (Steenbergen NB)
Dit is het gemiddelde van 6 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Afspraak maken

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring