beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Ringelberchstraat 16
28 juli 2019

Het contact met de makelaar verliep goed. Voor elke bezichtiging contact over de tijd en na elke bezichtiging duidelijke feedback. Hebben verstand van zaken en zijn erg duidelijk in hun communicatie en denken echt met je mee.

Verkoper van een woning , de Lannoystraat 36
23 juli 2019

Alles ging goed ,wij hebben geen minpunten. Wij zijn zeer tevreden.Contact met de makelaar was heel goed en met het kantoor ook.alle liep op rolletjes.

Verkoper van een woning , P. Ketelaarstraat 26
15 juli 2019

Het contact verliep prima. Als er vragen waren kregen we altijd snel antwoord. Ons huis moest snel in de verkoop en dat verliep ook snel en prima. Binnen 2 dagen was ons huis verkocht.

Verkoper van een woning , Academielaan 7
15 juli 2019

Goed overleg. Voldoende ruimte om bezichtigingen in te plannen. Snelle terugkoppeling na bezichtiging. Na bezichtigingen helaas regelmatig verlichting overal nog aan. Over het algemeen erg tevreden.

Verkoper van een woning , Ramsweer 5
2 juli 2019

Goede, oprechte makelaars met verstand van zaken. Ze luisteren naar jou en je wensen en denken echt met je mee.

Verkoper van een woning , Gijselsweer 8
2 juli 2019

Heldere en duidelijke communicatie. Goede begeleiding in het verkoop proces. Vriendelijk in de omgang en altijd te bereiken voor vragen.

Verkoper van een woning , Archimedeslaan 47
16 juni 2019

Wij zijn heel tevreden over makelaardij Era uit Raamsdonksveer en zullen deze makelaardij van harte bij iedereen aan bevelen.

Verkoper van een woning , P.C. Boutensstraat 9
23 mei 2019

De ervaring met ERA Makelaardij Amerstreek was zeer positief. Klantgericht en deskundig advies van zowel bij de makelaars als bij de interne medewerkers. Ze doen wat ze beloven op een professionele manier. Ze zijn zeer flexibel en de reactiesnelheid is zeer goed. Ik raad het zeker aan bij vrienden, kennissen en familie.