beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Havendijkstraat 17
10 december 2019

Heel goed geholpen en een hele snelle service .we konden altijd terecht bij era en we zijn zeer dankbaar

Verkoper van een woning , Geison 6
7 december 2019

Fijn en prettig contact. Van iedere ontwikkeling werd ik op de hoogte gebracht. Er werden veel mogelijkheden geboden om het huis zo goed en snel mogelijk te verkopen.

Verkoper van een woning , Schoutenlaan 57
7 december 2019

Goed contact. Verliep soepel. Enthousiast over vlotte verkoop en samenwerking. Inschatting vraagprijs bleek nog aan lage kant vanwege de krapte op de huizenmarkt etc!

Verkoper van een woning , Hoge donk 4
1 december 2019

Via Joris hebben wij 13 jaar geleden ons huis gekocht, nu heeft hij samen met iedereen van het ERA Amerstreek kantoor ons huis snel verkocht. Ook werd er goed naar onze wensen of opmerkingen geluisterd. Alles is netjes gegaan, van de styliste naar de fotograaf en van bezichting(en) naar het tekenen van het voorlopig koopcontract.

Verkoper van een woning , Kuiperijstraat 7
16 november 2019

Wij hebben binnen 5 jaar 3 woningen aangekocht en 2 woningen succesvol (en snel) verkocht via dit kantoor. Een volgende woning zouden wij zonder twijfel weer via Joris Detrie in de markt zetten. Onze vragen werden altijd snel beantwoord en het advies in de verkoopprijs en onderhandelingen is erg prettig verlopen.

Verkoper van een woning , Ranonkelstraat 29
16 november 2019

-goede begeleiding -professioneel -goed contact Het was prettig om zaken te doen. We bevelen dit makelaarskantoor aan.

Verkoper van een woning , Kartuizerstraat 1 B
10 november 2019

De makelaars van Era Makelaardij Amerstreek reageerden snel en correct. Ze waren vastberaden en de service was buitengewoon. De vastgestelde verkoopprijs lag aanmerkelijk hoger dan bij de andere makelaars maar het huis was alsnog binnen 3 maanden verkocht. Ook hulp gekregen bij het op orde maken van de tuin. Ik raad deze makelaardij aan.

Verkoper van een woning , Blokvang 17
10 november 2019

Duidelijke bepaling waarde tbv koopprijs. Goede afstemming en terugkoppeling over de bezichtigingen. Goede informatievoorziening bij en na tekenen koopakte

Verkoper van een woning , Parklaan 40
24 oktober 2019

Prima begeleiding naar de verkoop van ons huis. Goede handelsgeest. Met durf en positieve houding..

Verkoper van een woning , Nassaustraat 3
20 oktober 2019

Mijn vrouw en ik waren heel blij met ERA makelaardij Amerstreek. De makelaar had zich goed in onze persoonlijke situatie verdiept. En kregen daardoor een mooie verkoop op maat en naar wens. Daarbij heeft ERA een geweldig team, wat ons hier doorheen heeft geloodst en ook open stond voor al onze vragen. Van de makelaar kregen we na iedere bezichtiging, telefonisch een heel goed verslag. Dit alles heeft er voor gezorgd dat het een succesvolle verkoop is geworden, na alle tevredenheid. Kort samengevat Voor mijn gevoel zaten de juiste mensen op de juiste plek. Wat ervoor zorgde dat alles netjes op rolletjes liep. Waar we heel blij mee waren

Verkoper van een woning , Julianalaan 25
20 oktober 2019

Vooraf gedegen advies mogen ontvangen, wat het verdere traject vlot heeft doen verlopen. Hierin ook continu ge-update geweest over de status van de verkoop. Kortom zeer tevreden!

Verkoper van een woning , Baksweer 18
5 oktober 2019

Vanaf het begin hadden we een prettig contact met Joris. Hij is oplossingsgericht wanneer zaken anders lopen dan verwacht en reageert snel op vragen.

Verkoper van een woning , Scherpenakker 114
7 september 2019

Goed en duidelijk contact, geen moeilijke woorden en altijd goed bereikbaar. Medewerkers staan je netjes te woord en komen hun beloftes na.

Verkoper van een woning , Middellaan 352
7 september 2019

Heb zowel mijn huidige huis als mijn nieuwe huis via deze makelaar verkocht/gekocht. geweldige service en een duidelijke aanpak! Ik geef ze een dikke 10

Verkoper van een woning , Rotselaar 8
29 augustus 2019

Dankzij De makelaar en geadviseerde voorbereidingen heb ik mijn huis snel kunnen verkopen. Makelaar zeer aan te bevelen!

Verkoper van een woning , Roemer Visscherstraat 29
23 augustus 2019

Het hele traject is goed gegaan. De makelaar denkt goed mee en is erg flexibel (bijvoorbeeld bezichtigingen op zaterdag zijn ook mogelijk). Ze zijn goed bereikbaar, pro-actief en oplossingsgericht.

Verkoper van een woning , Mauritsweg 71
29 juli 2019

Er werd goed contact onderhouden en werd goed over alles en alle veranderingen geïnformeerd. We voelde ons ook erg gesteund toen tot 2 keer toe de verkoop na het tekenen van het voorlopig koopcontract niet door ging. Erg fijn makelaarskantoor waar ze met je meeleven en meedenken!

Verkoper van een woning , Seringenstraat 12
29 juli 2019

Vanaf het eerste gesprek een heel goed gevoel erbij en dat is gebleven en altijd op de hoogte gehouden door het kantoor en fijn contact en snel verkocht voor een hele goede prijs !

Verkoper van een woning , Ringelberchstraat 16
28 juli 2019

Het contact met de makelaar verliep goed. Voor elke bezichtiging contact over de tijd en na elke bezichtiging duidelijke feedback. Hebben verstand van zaken en zijn erg duidelijk in hun communicatie en denken echt met je mee.

Verkoper van een woning , de Lannoystraat 36
23 juli 2019

Alles ging goed ,wij hebben geen minpunten. Wij zijn zeer tevreden.Contact met de makelaar was heel goed en met het kantoor ook.alle liep op rolletjes.