Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Beelmanstraat 15
6 april 2017

Dennis en Roel zijn enthousiast, behulpzaam en flexibel. Ze staan altijd klaar voor vragen, ondersteuning en ze hebben alles snel geregeld.

Verkoper van een woning , Irislaan 42
4 april 2017

wij zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis en hoe alles is verlopen.met dank aan Dennis Wijman van Era makelaars

Verkoper van een woning , Kerkakkerstraat 48
7 maart 2017

Roel Jansen van Era makelaars Valkenswaard heeft ons rondgeleid in en begeleid bij de aankoop van het appartement dat hij in zijn portefeuille had en door ons is aangekocht. Hij deed dat op een dusdanige manier dat het ons het vertrouwen gaf dat de verkoop van ons huis bij hem in goede handen zou zijn. Hij heeft dat vertrouwen niet beschaamd integendeel, volledig waargemaakt. Binnen 10 dagen was de zaak beklonken. Indien u van plan bent uw huis te verkopen kan ik hem van harte aanbevelen! C. de Laat

Verkoper van een woning ,
8 februari 2017

Wij zijn zeer tevreden over de Makelaar. Correct en kordaat gehandeld ! Alles netjes op tijd geregeld en begleid !

Koper van een woning , Zandbergstraat 45 a, Valkenswaard
3 februari 2017

Verkoper van een woning , Zandbergstraat 45 a
1 februari 2017

Dennis en Roel van Wijman & Jansen ERA makelaars verdienen naar onze mening beiden wederom de hoogst mogelijke score haalbaar. Beide heren hebben wederom gezorgd voor een zeer prettige en aangename ervaring bij de verkoop van ons huis. In ons geval is dit nu de 5e (!) woning op rij waarin ze ons zeer succesvol met de totale verkoop ontzorgd hebben. Daarnaast hebben ze ons meerdere malen bijgestaan met uitstekende taxaties en (aankoop-)advies, mede vanwege hun enorme kennis van de lokale/regionale woningmarkt. We zouden zonder twijfel weer voor deze heren kiezen en bevelen hun kantoor dan ook aan iedereen aan!

Verkoper van een woning ,
30 januari 2017

Wijman & Jansen zijn erg deskundig te werk gegaan met de snelle verkoop van onze appartement. Dit was voornamelijk terug te zien in de presentatie van de woning in de brochure en op Funda. Mooie duidelijke foto's met daarbij een heldere originele toelichting. Dit in combinatie met de prettige communicatie tussen zowel ons als de koper, heeft er toegeleid dat onze woning binnen 5 dagen was verkocht!

Verkoper van een woning ,
27 januari 2017

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop Roel Jansen, de makelaar die aan de verkoop van ons huis was verbonden, het hele (spannende) proces heeft begeleid. Wij vinden hem deskundig en prettig in contact, we voelden ons op het gemak bij hem. Ook het contact dat we af en toe hadden met zijn collega Dennis Wijman was prima en ook hem hebben wij ervaren als deskundig. Wij hebben geen spijt van de keuze voor dit makelaarskantoor en kunnen dit van harte aanbevelen!

Verkoper van een woning , Landleven 43
6 januari 2017

goed bezig dennisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Verkoper van een woning , Bruninckxdal 41
12 december 2016

Weinig response van makelaar sinds ze zijn gevestigd in valkenswaard gaat het beter maar toen ze in Eindhoven gevestigd zaten maar weinig response verder wel goede service met goede brochures ed. Al met al een grote verbetering sinds ze in valkenswaard gevestigd zijn.

Verkoper van een woning , Gestelsestraat 25 e
6 december 2016

Dennis en Roel zijn twee enthousiaste net zelfstandige makelaars onder de ERA vlag. Beide al langer actief, maar nu een eigen kantoor. Realistisch, geen verkooppraatjes, geven je de ruimte en zijn niet pusherig. Prettig samengewerkt.

Koper van een woning , Bruninckxdal 41, Valkenswaard
29 november 2016

Verkoper van een woning , Witbolgrasbeemd 25
8 november 2016

Zeer goed contact,duidelijke uitleg en informatie,hielden ons goed op de hoogte van eventuele kopers en de stand van zaken.Bij de uiteindelijke koper werd er goed en professioneel onderhandelt.

Verkoper van een woning ,
21 oktober 2016

Zeker fijne en vriendelijke hulpzame makelaars gaan echt voor je aan de slag en level erg met je mee ik kan niet anders zeggen Dan dat het ook fijn is dat ze nu in Valkenswaard werkzaamheden Zijn ze hebben Dan ook een zeker mooi kantoor wat pas geopend is heel veel sucses verder.

Verkoper van een woning , Cuneradal 16
21 oktober 2016

Super vriendelijke en deskundige makelaar die alles goed onderbouwt en ruim de tijd voor je neemt

Verkoper van een woning ,
12 oktober 2016

Heel fijn goed onderbouwd Ik had er een goed gevoel bij al verschillende mensen er op attent gemaakt

Verkoper van een woning ,
22 september 2016

Geweldig geholpen en deskundig advies gegeven. Huis met geringe kosten open en meer lichtinval duidelijk veranderd,met styliste. Goede begeleiding en duidelijke opvolging en feed back Amper drie maanden na eerste contact met makelaar al bij notaris. Al met al niets dan lof voor Dennis Wijman van ERA makelaars.z

Verkoper van een woning , Gasthuisstraat 4
4 september 2016

Prettige samenwerking met beiden makelaars. Luisteren goed naar wensen verkoper en proberen samen tot een goed resultaat te komen. Brigitte Borsboom- de Vries

Verkoper van een woning , Keurvorsterhof 12
4 september 2016

Het eerste contact was tijdens een bezichtiging van een appartement in Geldrop,waarna ik gebruik maakte van het aanbod, om vrijblijvend een gesprek aan te gaan over de verkoop van mijn woning. Dit gesprek gaf mij een goed en vertrouwd gevoel wat leidde tot het in handen geven van de verkoop.De verdere afhandeling, zoals fotograferen ,brochure met alle verdere documentatie, flyeren in de omgeving en bezichtigingen verliepen steeds in goed overleg. De communicatie en het plan van aanpak was duidelijk, ook de terugkoppeling na een bezichtiging gaf mij een gevoel dat er een persoonlijke betrokkenheid aanwezig was. De presentatie van de woning in de brochure en op funda was werkelijk top.