Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Parallelweg Oost 17
1 december 2022

Dennis en Roel hebben ons perfect begeleid bij de verkoop van onze woning. Snelle opvolging, goede communicatie en zeer deskundig. Zeker een aanrader met volop kennis van het Valkenswaardse!

Koper van een woning , Hoogstraat 14, Valkenswaard
14 november 2022

Wij hebben het contact als heel prettig ervaren en zijn op professionele en deskundige wijze geholpen. Ook de communicatie verliep soepel. Dit kantoor is zeker een aanrader.

Verkoper van een woning , Meers 5
4 november 2022

Goede kennis van de markt , deskundig advies , goed contact en vriendelijk. Iets duurder dan de gemiddelde makelaar maar het wel waard.

Koper van een woning , Bosstraat 46, Valkenswaard
28 oktober 2022

Verkoper van een woning , Dommelshei 44
22 oktober 2022

Goede ervaring met deze makelaat. Heel tevreden. Verkoop is vlot en efficiƫnt verlopen. Heel blij mee!

Verkoper van een woning , Den Haas 37
22 oktober 2022

erg prettig om mee samen te kopen/verkopen , maken alle tijd en gaan nauwkeurig te werk , deskundig advies

Verkoper van een woning , Corridor 8
20 september 2022

snelle service en gedegen kennis. Altijd bereikbaar en zelfde dag nog reactie op vragen Afspraken worden op tijd doorgegeven

Koper van een woning , Aldenborghlaan 4, Budel
8 september 2022

Verkoper van een woning , Reisvennestraat 72
8 september 2022

Een fijn contact met Roel Jansen. Zeer gedreven, adequaat en kundig. Een makelaar die wij zeker kunnen aanbevelen!

Verkoper van een woning , Langstraat 63
27 augustus 2022

Zeer goede makelaar, de verwachting die werden geschetst zijn ook uitgekomen. Verder wordt er duidelijk en goed gecommuniceerd over de voortgang en de afwikkeling van de verkoop.

Koper van een woning , Braambeslaan 14, Valkenswaard
13 augustus 2022

Verkoper van een woning , Hoppad 15
10 augustus 2022

Topmakelaar. Zeer prettig in de communicatie. Kundig en weet precies wat er in de markt speelt! Ons huis binnen een week verkocht!

Verkoper van een woning , Kruispad 4
29 juli 2022

Goed contact op een informele maar toch zakelijke wijze, snelle reactie en een fijne prettige samenwerking. Top.

Verkoper van een woning , Hoge Braken 6
20 juli 2022

Het kantoor staat altijd klaar voor alle vragen. Alles wordt keurig opgevolgd en afgehandeld. Adviezen en waardebepalingen zijn zeker marktconform.

Verkoper van een woning , Jud. Smitsstraat 32
11 juli 2022

Wij zijn goed geholpen bij de verkoop van onze woning door Roel. Wij kregen duidelijke informatie en uitleg over de procedure en mogelijkheden van de makelaar. Het contact verliep soepel en snel, wij hebben dit als erg fijn ervaren! Alle afspraken gingen in overleg en werden op voorhand duidelijk gecommuniceerd met ons. Al met al een dikke aanrader! Bedankt voor jullie goede zorgen!

Verkoper van een woning , Hoppad 5
1 juli 2022

Prettig contact, duidelijke afspraken waarbij een goed overleg mogelijk was en een no-nonsense benadering.

Verkoper van een woning , Zeelsterstraat 62
21 juni 2022

Een zeer vriendelijke en kundige makelaar. Heeft helemaal geacteerd op onze wensen en ons huis is boven verwachting binnen No time verkocht.

Verkoper van een woning , Kolenbranderwei 9
25 mei 2022

Super makelaar, ze geven een goed advies, voor vragen zijn ze altijd bereikbaar, denken met je mee als je ergens tegenaan loopt, je krijgt op tijd door wanneer er kijkers komen, daarna weer een terug koppeling hoe de bezichtiging was verlopen . Ook de mensen waar hun mee samenwerken zoals de styliste, fotograaf en van het energie label, zijn vakkundig, ze stellen je gerust, maak je niet druk, het gaat goed zo want ja een huis verkopen doe je niet wekelijks. Bedankt Wijman Jansen makelaars voor de goede, snelle verkoop van ons huis. Adri en Ingrid

Verkoper van een woning , Valkenierstraat 181
30 april 2022

Dennis Wijman is een deskundige makelaar, veel kennis van zaken en inzicht in de lokale huizenmarkt, hanteert een uitstekende verkoopstrategie. Altijd bereikbaar en snelle reactie op alle vragen. Ons huis was binnen een paar dagen verkocht. Kortom: wij zijn erg tevreden over de snelle verkoop en de prettige manier waarop alles wordt geregeld.

Verkoper van een woning , Molenstraat 19
20 april 2022

We hadden regelmatig contact, zowel persoonlijk en per telefoon. bij elk bezoek van een potentieel was er direct telefonisch feed back. ik vond ze vakkundig en eerlijk. ook vond ik het mee denken van oplossingen heel goed.