Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Molenstraat 103
27 oktober 2021

Goede begeleiding en service!! Erg attent en meedenkend. We kunnen dit kantoor zeker aanbevelen. Dank je wel Dennis.

Koper van een woning , Steph Zoetmulderdreef 70, Waalre
19 oktober 2021

Verkoper van een woning , Brouwerijdreef 96
15 oktober 2021

Fijn persoonlijk contact. Met een goed gevoel ons huis verkocht! Wij zouden deze makelaar zeker aanraden...

Koper van een woning , Hofdael 69, Geldrop
7 oktober 2021

de dienstverlenig was uitstekend , veel kennis van zaken

Koper van een woning , Kempischebaan 194, Valkenswaard
7 oktober 2021

Koper van een woning , Hofstraat 6, Valkenswaard
7 september 2021

Koper van een woning , Harrie van Vlerkenstraat 2, Geldrop
22 augustus 2021

Koper van een woning , Olieslagerwei 1, Valkenswaard
10 augustus 2021

It could be really challenging if you're buying your house for the first time. You will have lots of questions and making a decision requires thoroughly thinking. During the process, Dennis Jansen (ERA broker) helped me a lot, he is very kind and responsive. I like that he explains details of the house honestly. I appreciate it, thank you. If I had one advice, it could be related the photos of the house. Both digital and printed brochure lack of some important photos of the house. like complete picture of top floor (since it's much bigger than the photo you have), or internals of the outdoor storage was also not in the photos. I'm happy about the all process. Thank you. :)

Verkoper van een woning , Hofdael 7
7 augustus 2021

Ze zijn gewoon weg goed alles is naar wens verlopen en ze houden je goed en snel op de hoogte van alles. Wij zijn blij dat we deze makelaar hebben gekozen.

Verkoper van een woning , Merellaan 4
31 juli 2021

Het contact met Dennis Wijman van ERA makelaars verliep zeer prettig en voldeed zeker aan de verwachting en overtrof die zelfs. Ik zal deze makelaar zeker aan anderen aanbevelen en ben blij dat ik voor hem gekozen heb.

Verkoper van een woning , Kard. de Jongstraat 7 E
21 juli 2021

Makelaars Wijman en Jansen in Valkenswaard werkt professioneel en deskundig. Ze zetten zich voor de volle 100% in en zijn niks opdringerig. Ze keken echt naar mijn wensen en dat ervaar ik als zeer prettig. Ik kan hun aan iedereen aanbevelen want ik ben zeer content met hun.

Verkoper van een woning , Warande 12
21 juli 2021

Dennis Wijman is een kundig makelaar met veel expertise van de markt. Het contact was altijd prettig en afspraken worden goed nagekomen. Zelfs dat ene stapje extra is geen probleem of moeite. Fijne samenwerking.

Koper van een woning , Hofdael 7, Geldrop
20 juli 2021

Koper van een woning , Langstraat 67, Geldrop
14 juli 2021

Koper van een woning , Wielstraat 60, Geldrop
13 juli 2021

De makelaar denkt goed mee met de kopende partij, terwijl hij de verkoper vertegenwoordigt. Dat is volgens mij wel hoe het zou moeten zijn.

Verkoper van een woning , Kornoeljelaan 36
25 juni 2021

In het verkoops process contact gehad met zowel Roel als Dennis en bij beide zeer tevreden over de snelle response en deskundigheid. Ondanks enkele tegenslagen is alles voorspoedig verlopen en zijn mijn ouders zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Bedankt voor de goede service, als ik ooit weer een huis te koop heb weet ik waar ik moet zijn.

Verkoper van een woning , Haagstraat 3
16 juni 2021

Ben zeer tevreden over deze makelaar. Goede service en jullie hebben een dikke 10 verdiend, , zodat ik iedereen aan zal bevelen om voor jullie te kiezen. Roel voor jou en alle medewerkers veel succes in de toekomst. Tineke Soetens

Koper van een woning , Wielstraat 48, Geldrop
8 juni 2021

De adviezen voor het fotoklaar maken ervoer ik als onaangenaam belastend. Onnodig, want de fotograaf zelf bleek naderhand creatief genoeg om zich aan te kunnen passen

Koper van een woning , Dorpsstraat 136, Valkenswaard
3 juni 2021

Prettige bezichtiging en persoonlijk. Goede duidelijke informatie Snelle reactie en advies

Koper van een woning , Henry Hudsonhof 3, Valkenswaard
28 mei 2021

Het bezichtigingen was voor mij een zeer prettige ervaring. De manier van presenteren was professioneel, rustig en vooral niet opdringerig. Dat laatste heb ik bij andere makelaars wel eens ervaren. Zeer prettig dat hier niet gepusht werd. Ik kon dicht bij mezelf blijven en dat waardeer ik hier enorm.