Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Kornoeljelaan 36
25 juni 2021

In het verkoops process contact gehad met zowel Roel als Dennis en bij beide zeer tevreden over de snelle response en deskundigheid. Ondanks enkele tegenslagen is alles voorspoedig verlopen en zijn mijn ouders zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Bedankt voor de goede service, als ik ooit weer een huis te koop heb weet ik waar ik moet zijn.

Verkoper van een woning , Haagstraat 3
16 juni 2021

Ben zeer tevreden over deze makelaar. Goede service en jullie hebben een dikke 10 verdiend, , zodat ik iedereen aan zal bevelen om voor jullie te kiezen. Roel voor jou en alle medewerkers veel succes in de toekomst. Tineke Soetens

Koper van een woning , Wielstraat 48, Geldrop
8 juni 2021

De adviezen voor het fotoklaar maken ervoer ik als onaangenaam belastend. Onnodig, want de fotograaf zelf bleek naderhand creatief genoeg om zich aan te kunnen passen

Koper van een woning , Dorpsstraat 136, Valkenswaard
3 juni 2021

Prettige bezichtiging en persoonlijk. Goede duidelijke informatie Snelle reactie en advies

Koper van een woning , Henry Hudsonhof 3, Valkenswaard
28 mei 2021

Het bezichtigingen was voor mij een zeer prettige ervaring. De manier van presenteren was professioneel, rustig en vooral niet opdringerig. Dat laatste heb ik bij andere makelaars wel eens ervaren. Zeer prettig dat hier niet gepusht werd. Ik kon dicht bij mezelf blijven en dat waardeer ik hier enorm.

Verkoper van een woning , Maastrichterweg 86
22 mei 2021

Fijn contact met Roel Jansen . Prettige persoonlijkheid in combinatie met deskundigheid is een fijne combinatie

Verkoper van een woning , Hugo de Grootplein 72
18 mei 2021

Zijn zeer betrokken en doen wat ze afspreken Geen loze beloftes maar alle afspraken meteen nakomen

Verkoper van een woning , Mr. van Sonstraat 15
11 mei 2021

Goed advies van de makelaar voor de verkoop van mijn woning. De communicatie was duidelijk en snel.

Verkoper van een woning , Kruispad 10
6 mei 2021

hele goede begeleiding , snelle service , uitstekende inschatting van de markt kortom alles perfect

Koper van een woning , Sleedoornlaan 11, Valkenswaard
14 april 2021

Een zeer betrokken verkoop makelaar, zeer prettig persoon en altijd bereikbaar. Top Nogmaals bedankt roel.!

Koper van een woning , Kerstroosstraat 6, Valkenswaard
5 april 2021

The ERA-Makelaar was professional and friendly at all times and made the house viewing a truly pleasant experience. The great quality photos and clear description of the property on funda made it easy for us to identify our dream house between all the other advertised properties.

Verkoper van een woning , St Jorislaan 5
26 maart 2021

Prima contact, goed advies, ook de backoffice was prettig. Handig en gelukkig niet te ingewikkeld online dossier. Makelaar zelf goed bereikbaar en reageert erg snel op vragen of veranderingen.

Verkoper van een woning , Kerstroosstraat 6
17 maart 2021

Hadden Dennis als makelaar. Makelaar die weet waar hij over praat. Heeft en neemt alle tijd voor je. Van begin tot einde een prettige samenwerking

Verkoper van een woning , Centiemhof 6
11 maart 2021

Een goede en duidelijke communicatie van het allereerste begin tot eind. Zeer deskundig en goede adviezen.

Verkoper van een woning , Begoniapad 16
9 maart 2021

Onze makelaar nam rustig en uitgebreid de tijd voor ons, was zeer toegankelijk mbt de communicatie en had goede kennis van zaken.. wij hebben een heel goed gevoel overgehouden aan de verkoop van ons huis!

Verkoper van een woning , Dorpsstraat 59 a
2 februari 2021

Ondanks een wat haperende start, een prima verlopen traject. De flexibiliteit en de service zijn echt goed. Reële club, goed afspraken qua vergoeding te maken.

Verkoper van een woning , de Els 14
31 januari 2021

Professioneel maar ook informeel, wat fijn is. Goede communicatie, zowel naar potentiële kopers als naar verkoper. Deskundig, kennen lokale markt goed.

Koper van een woning , Stratumsedijk 18 M, Eindhoven
14 januari 2021

onomwonden to the point, know how, echter de visie van de verkopers wordt door de markt niet gedeeld, te hoge vraagprijs per m2 ondanks ligging etc. uiteindelijk is men ook fors gedaald van vraagprijs €350k naar koopsom € 319k. Makelaar vertegenwoordigd verkoper, dat is begrijpelijk, maar na 4 maanden is de doorloop tijd wel erg lang in de huidige markt. Met makelaar Dennis altijd reëel over vraag versus markt prijs kunnen praten.

Verkoper van een woning , Den Haas 26
31 december 2020

Geweldige Makelaar. Prettige open snelle communicatie. Merkbare betrokkenheid en kennis van zaken! Zeker een aanrader!

Verkoper van een woning , Zandbergstraat 9
3 december 2020

Een kundig kantoor. Kennis van de omgeving, duidelijke informatie, goede en vriendelijke service en een hele soepele, vertrouwde samenwerking.