beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Kruisboogstraat 4, Valkenswaard
14 juni 2024

Perfect verloop geweest met Dennis Wijman

Verkoper van een woning , Kruisboogstraat 4
14 juni 2024

Prima makelaar met een goede strategie en duidelijke communicatie. Zal hem zeker aanbevelen bij andere potentiële kopers!

Verkoper van een woning , Nieuwenpolder 8
30 mei 2024

De makelaar zelf deed zijn werk naar behoren. De fotograaf was uitstekend, ondanks het feit, dat er miscommunicatie was over de datum, dat hij zou komen. Daar de datum van de fotograaf verkeerd was gecommuniceerd, was het huis al leeg. De styliste vond, dat we de lege kamers toch zouden moeten voorzien van meubels, terwijl toen de bovenverdieping al leeg was. verder was ze van mening, dat essentiële elementen in huis verwijdert zouden moeten worden. Als je een ziekte hebt, heb je die dingen nodig en haal je ze niet weg. De sfeer waarin de rondgang door het huis ging, was niet prettig en verre van optimaal. Desalniettemin kijken wij terug op een voortvarende manier waarmee het huis verkocht is.

Verkoper van een woning , Silenelaan 13
24 mei 2024

Deze makelaar is heel kundig, aardig en behulpzaam. We zijn heel goed geholpen en meegenomen in het hele proces

Verkoper van een woning , Brakenstraat 41
17 mei 2024

Prettig contact, duidelijke uitleg en veel kennis van de markt. Je wordt volledig meegenomen in het proces, van A tot Z.

Verkoper van een woning , Vinkenslag 12
15 mei 2024

Prima direct persoonlijk contact met de makelaar. Die snel schakelt. Zeker een aanrader voor andere potentiële verkopers en kopers .

Verkoper van een woning , De Pracht 10
7 april 2024

Er werd met ons een planning gemaakt t,a.v. het verkoop proces van onze bungalow, er was een goede communicatie m.n. als er kopers waren geweest, direct terugkoppeling van hoe het was gegaan. Alles in een fijne ontspannen sfeer. Het huis was snel verkocht voor een goede prijs daar heeft de inzet van makelaar zeker aan bijgedragen.

Koper van een woning , De Pracht 10, Waalre
5 april 2024

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Koper van een woning , Klooster 1 b, Leende
29 maart 2024

Koper van een woning , Bosbeslaan 10, Valkenswaard
24 maart 2024

De bezichtigen met deze makelaar waren erg fijn. Hij liet de ruimte om de woning goed te bezichtigen en had op alle vragen passend en doeltreffend antwoord. Ook als er nog vragen achteraf zijn wordt er erg snel gereageerd.

Verkoper van een woning , Evelinadal 47
20 maart 2024

Het contact met Roel liep vanaf de eerste kennismaking goed. Hij heeft ons goed door het verkoopproces geloodst en hield daarbij niet alleen rekening met de zakelijke kant van het verkopen van ons ouderlijk huis, maar ook met de emotionele aspecten die hiermee gepaard gaan. Hij is goed bereikbaar, denkt mee en staat open voor vragen en feedback. We hebben dit als heel prettig en waardevol ervaren.

Verkoper van een woning , Carolusdreef 32
15 februari 2024

fijn samen gewerkt, erg tevreden over het verloop van de verkoop. Dennis weet erg veel van de lokalen markt en komt goed over voor de verkoper maar ook voor kopers

Koper van een woning , Meerstraat 17, Valkenswaard
24 januari 2024

We were very pleased with Roel's professionalism and the service we received from him.

Verkoper van een woning , Fluitekruidbeemd 28
10 januari 2024

Het contact met de makelaar verloopt erg soepel en voelt erg betrouwbaar . Goede voorlichting voor dat de verkoop in gaat en duidelijke instructies wat te doen .

Verkoper van een woning , Sparrenlaan 92
27 december 2023

Heel goed contact; professionele aanpak. Prettig contact wanneer het nodig was. Goed te bereiken en snel antwoord bij vragen.

Koper van een woning , van Cuijkstraat 68, Valkenswaard
22 december 2023

Koper van een woning , Hert. Janstraat 25, Valkenswaard
6 december 2023

The experience was flawless. Big thanks to Mr. Wijman and Mr. Jansen.

Koper van een woning , Willem II-plein 21, Valkenswaard
6 december 2023

Verkoper van een woning , Willem II-plein 21
6 december 2023

Wij zijn zeer tevreden. Prettige samenwerking. Deze makelaars kantoor is aan te bevelen. Ga zo door Dennis

Verkoper van een woning , Unastraat 12
2 december 2023

Vanuit een eerder contact, waar we prima zijn geholpen zonder kosten, weer contact opgenomen. Zeer leuk en deskundig intake gesprek gehad. Wij zijn nog steeds blij dat wij voor deze makelaar hebben gekozen, heeft voor ons een prima resultaat behaald en heeft ons keurig tijdens het hele proces ondersteund.