Uw huis of appartement verkopen

Benieuwd naar onze aanpak?

Huis verkopen

Voor elk huis dat wij verkopen, stellen wij een strategisch verkoopplan op. Dat doen we samen met u, de verkoper van het huis.

Voordat er wordt gestart met de uitvoering van dit plan stellen wij in overleg met u de juiste verkoopprijs en vraagprijs vast. Wij nemen de sterke en minder sterke punten van uw woning door en u krijgt altijd een verkoopbevorderend advies van onze eigen woonstyliste. De eerste indruk van potentiële kopers is meestal bepalend om de volgende stap te zetten.

Verkoop

Actieve marketing van uw huis

We kiezen het juiste moment om de woning actief te koop aan te bieden. Een actieve marktbenadering zorgt voor het beste verkoopresultaat. Marktcijfers wijzen uit dat ongeveer 65% van de kopers uit de directe omgeving komt en ca. 35% van de kopers van buiten De Kempen. Beide doelgroepen worden actief door ons bewerkt. Met 85 ERA kantoren kunnen wij een groter en breder netwerk bereiken. Dit is een groot voordeel voor u, want hoe groter de kring van potentiële kopers, hoe groter de kans op succes!

Oriënteert u zich nog op de verkoop van uw woning? Wijman Jansen ERA Makelaars beantwoordt al uw vragen. Ook kunt u bij ons een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Dan heeft u een goed idee van wat uw huis waard is.

Vrijblijvend kennismaken?

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!