Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Korunahof 14
13 januari 2022

Heel fijn contact. Reageert snel. De terugkoppeling nav de bezichtigingen waren super. De medewerkers van het kantoor zijn superaardig. Kortom een makelaar die de afspraken nakomt.

Verkoper van een woning , Haagstraat 45
29 december 2021

Uitstekende begeleiding bij de verkoop van ons huis tot dusver. Wij zijn erg tevreden. Akte moet nog worden gepasseerd.

Verkoper van een woning , De Smelen 10
24 december 2021

Super ervaring met Wijman & Jansen. Geweldige service, betrokken makelaar, goed bereikbaar, voorspoedige verkoop!

Verkoper van een woning , Valenberg 8
16 december 2021

Na de aankoop via Roel, heeft hij ook onze woning snel en goed verkocht een echte aanrader ga zo door!!! Ze houden je goed bij de hand in het proces om zo van A tot Z de verkoop te doorlopen.

Koper van een woning , Frederik Hendrikstraat 33, Veldhoven
15 december 2021

We vonden het vervelend dat we na het uitbrengen van ons bod op een vrijdag avond we pas op dinsdag meer te horen kregen. Dit kwam door samenloop van omstandigheden vanuit de makelaar. Dit was dan ook echt het enige minpunt. Voor de rest zijn we heel erg goed geholpen.

Verkoper van een woning , Irislaan 10
26 november 2021

alles was super niets op aan te merken afspraken zeer goed nagekomen. We werden regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden

Verkoper van een woning , Wilhelminapark 23
24 november 2021

Dennis is een prima kundige makelaar met ervaring! Goede kennis van de markt. Eerlijk en betrouwbaar.

Verkoper van een woning , Vlasserwei 40
18 november 2021

Ze dachten in alles met mij mee. Voelde me echt gehoord en super begeleiding op deze voor mij onbekende markt. Heel professioneel.

Koper van een woning , Lavendellaan 13, Valkenswaard
8 november 2021

Koper van een woning , Molenstraat 103, Valkenswaard
27 oktober 2021

Zeer toegankelijk met de nodige kennis.

Verkoper van een woning , Molenstraat 103
27 oktober 2021

Goede begeleiding en service!! Erg attent en meedenkend. We kunnen dit kantoor zeker aanbevelen. Dank je wel Dennis.

Koper van een woning , Steph Zoetmulderdreef 70, Waalre
19 oktober 2021

Verkoper van een woning , Brouwerijdreef 96
15 oktober 2021

Fijn persoonlijk contact. Met een goed gevoel ons huis verkocht! Wij zouden deze makelaar zeker aanraden...

Koper van een woning , Hofdael 69, Geldrop
7 oktober 2021

de dienstverlenig was uitstekend , veel kennis van zaken

Koper van een woning , Kempischebaan 194, Valkenswaard
7 oktober 2021

Koper van een woning , Hofstraat 6, Valkenswaard
7 september 2021

Koper van een woning , Harrie van Vlerkenstraat 2, Geldrop
22 augustus 2021

Koper van een woning , Olieslagerwei 1, Valkenswaard
10 augustus 2021

It could be really challenging if you're buying your house for the first time. You will have lots of questions and making a decision requires thoroughly thinking. During the process, Dennis Jansen (ERA broker) helped me a lot, he is very kind and responsive. I like that he explains details of the house honestly. I appreciate it, thank you. If I had one advice, it could be related the photos of the house. Both digital and printed brochure lack of some important photos of the house. like complete picture of top floor (since it's much bigger than the photo you have), or internals of the outdoor storage was also not in the photos. I'm happy about the all process. Thank you. :)

Verkoper van een woning , Hofdael 7
7 augustus 2021

Ze zijn gewoon weg goed alles is naar wens verlopen en ze houden je goed en snel op de hoogte van alles. Wij zijn blij dat we deze makelaar hebben gekozen.

Verkoper van een woning , Merellaan 4
31 juli 2021

Het contact met Dennis Wijman van ERA makelaars verliep zeer prettig en voldeed zeker aan de verwachting en overtrof die zelfs. Ik zal deze makelaar zeker aan anderen aanbevelen en ben blij dat ik voor hem gekozen heb.