Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Gele Rijersplein 4
14 april 2022

Goede communicatie, veel kennis, kan goed luisteren en denkt erg goed mee met de klant. Fijn om als verkoper zo ontlast te worden, kan het iedereen aanbevelen!

Verkoper van een woning , Wolbergstraat 60
14 april 2022

Goed contact. Echter liep het hier niet storm met bezichtigingen wat we beiden wel verwacht hadden. Klein inschattings foutje misschien.

Verkoper van een woning , Fleskensstraat 32
7 april 2022

Ik was erg tevredenen over de service! We zijn heel vriendelijk geholpen! En alles werd netjes uit gelegd als we het niet snapte!

Verkoper van een woning , Warande 47
30 maart 2022

Zeer leuke meedenkende en ervaren makelaar. Heel behulpzaam en sociaal in omgang. Een echte aanrader.

Koper van een woning , Gele Rijersplein 4, Valkenswaard
17 maart 2022

Dennis is een betrouwbare en zeer vriendelijke makelaar. Hij reageert netjes op vragen en begeleid je goed in zowel het koop als verkoopproces. Wij zullen ERA makelaar Wijman Jansen dan ook zeker aanbevelen

Koper van een woning , Akeleilaan 10, Valkenswaard
9 maart 2022

Koper van een woning , Jud. Smitsstraat 22, Valkenswaard
25 februari 2022

Verkoper van een woning , Willem van Kuijkstraat 5
30 januari 2022

We zijn zeer tevreden over de makelaar Dennis Wijman van makelaardij Wijman & Jansen. Tijdens deze Corona periode was het goed dat er een 2e makelaar beschikbaar was toen onze makelaar in thuis quarantaine moest. Zo konden bezichtigingen op korte termijn opnieuw worden ingepland. Ook tijdens vakantie periodes kon de verkoop van ons woonhuis doorgaan omdat er altijd iemand aanwezig en beschikbaar was. De makelaar was enthousiast, vriendelijk en kwam alle afspraken na.

Koper van een woning , Hoogstraat 30, Valkenswaard
25 januari 2022

Prima makelaars, zowel Roel als Dennis reageren adequaat op eventuele vragen die er nog zijn. Compliment dus!

Verkoper van een woning , Geldropseweg 274
19 januari 2022

contact was goed en succesvolle afhandeling binnen de korst mogelijke tijd. De bezoeken waren gelukkig kort en leverde geen problemen op.

Verkoper van een woning , Korunahof 14
13 januari 2022

Heel fijn contact. Reageert snel. De terugkoppeling nav de bezichtigingen waren super. De medewerkers van het kantoor zijn superaardig. Kortom een makelaar die de afspraken nakomt.

Verkoper van een woning , Haagstraat 45
29 december 2021

Uitstekende begeleiding bij de verkoop van ons huis tot dusver. Wij zijn erg tevreden. Akte moet nog worden gepasseerd.

Verkoper van een woning , De Smelen 10
24 december 2021

Super ervaring met Wijman & Jansen. Geweldige service, betrokken makelaar, goed bereikbaar, voorspoedige verkoop!

Verkoper van een woning , Valenberg 8
16 december 2021

Na de aankoop via Roel, heeft hij ook onze woning snel en goed verkocht een echte aanrader ga zo door!!! Ze houden je goed bij de hand in het proces om zo van A tot Z de verkoop te doorlopen.

Koper van een woning , Frederik Hendrikstraat 33, Veldhoven
15 december 2021

We vonden het vervelend dat we na het uitbrengen van ons bod op een vrijdag avond we pas op dinsdag meer te horen kregen. Dit kwam door samenloop van omstandigheden vanuit de makelaar. Dit was dan ook echt het enige minpunt. Voor de rest zijn we heel erg goed geholpen.

Verkoper van een woning , Irislaan 10
26 november 2021

alles was super niets op aan te merken afspraken zeer goed nagekomen. We werden regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden

Verkoper van een woning , Wilhelminapark 23
24 november 2021

Dennis is een prima kundige makelaar met ervaring! Goede kennis van de markt. Eerlijk en betrouwbaar.

Verkoper van een woning , Vlasserwei 40
18 november 2021

Ze dachten in alles met mij mee. Voelde me echt gehoord en super begeleiding op deze voor mij onbekende markt. Heel professioneel.

Koper van een woning , Lavendellaan 13, Valkenswaard
8 november 2021

Koper van een woning , Molenstraat 103, Valkenswaard
27 oktober 2021

Zeer toegankelijk met de nodige kennis.