beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Kruispad 4
29 juli 2022

Goed contact op een informele maar toch zakelijke wijze, snelle reactie en een fijne prettige samenwerking. Top.

Verkoper van een woning , Hoge Braken 6
20 juli 2022

Het kantoor staat altijd klaar voor alle vragen. Alles wordt keurig opgevolgd en afgehandeld. Adviezen en waardebepalingen zijn zeker marktconform.

Verkoper van een woning , Jud. Smitsstraat 32
11 juli 2022

Wij zijn goed geholpen bij de verkoop van onze woning door Roel. Wij kregen duidelijke informatie en uitleg over de procedure en mogelijkheden van de makelaar. Het contact verliep soepel en snel, wij hebben dit als erg fijn ervaren! Alle afspraken gingen in overleg en werden op voorhand duidelijk gecommuniceerd met ons. Al met al een dikke aanrader! Bedankt voor jullie goede zorgen!

Verkoper van een woning , Hoppad 5
1 juli 2022

Prettig contact, duidelijke afspraken waarbij een goed overleg mogelijk was en een no-nonsense benadering.

Verkoper van een woning , Zeelsterstraat 62
21 juni 2022

Een zeer vriendelijke en kundige makelaar. Heeft helemaal geacteerd op onze wensen en ons huis is boven verwachting binnen No time verkocht.

Verkoper van een woning , Kolenbranderwei 9
25 mei 2022

Super makelaar, ze geven een goed advies, voor vragen zijn ze altijd bereikbaar, denken met je mee als je ergens tegenaan loopt, je krijgt op tijd door wanneer er kijkers komen, daarna weer een terug koppeling hoe de bezichtiging was verlopen . Ook de mensen waar hun mee samenwerken zoals de styliste, fotograaf en van het energie label, zijn vakkundig, ze stellen je gerust, maak je niet druk, het gaat goed zo want ja een huis verkopen doe je niet wekelijks. Bedankt Wijman Jansen makelaars voor de goede, snelle verkoop van ons huis. Adri en Ingrid

Verkoper van een woning , Valkenierstraat 181
30 april 2022

Dennis Wijman is een deskundige makelaar, veel kennis van zaken en inzicht in de lokale huizenmarkt, hanteert een uitstekende verkoopstrategie. Altijd bereikbaar en snelle reactie op alle vragen. Ons huis was binnen een paar dagen verkocht. Kortom: wij zijn erg tevreden over de snelle verkoop en de prettige manier waarop alles wordt geregeld.

Verkoper van een woning , Molenstraat 19
20 april 2022

We hadden regelmatig contact, zowel persoonlijk en per telefoon. bij elk bezoek van een potentieel was er direct telefonisch feed back. ik vond ze vakkundig en eerlijk. ook vond ik het mee denken van oplossingen heel goed.

Verkoper van een woning , Gele Rijersplein 4
14 april 2022

Goede communicatie, veel kennis, kan goed luisteren en denkt erg goed mee met de klant. Fijn om als verkoper zo ontlast te worden, kan het iedereen aanbevelen!

Verkoper van een woning , Wolbergstraat 60
14 april 2022

Goed contact. Echter liep het hier niet storm met bezichtigingen wat we beiden wel verwacht hadden. Klein inschattings foutje misschien.

Verkoper van een woning , Fleskensstraat 32
7 april 2022

Ik was erg tevredenen over de service! We zijn heel vriendelijk geholpen! En alles werd netjes uit gelegd als we het niet snapte!

Verkoper van een woning , Warande 47
30 maart 2022

Zeer leuke meedenkende en ervaren makelaar. Heel behulpzaam en sociaal in omgang. Een echte aanrader.

Koper van een woning , Gele Rijersplein 4, Valkenswaard
17 maart 2022

Dennis is een betrouwbare en zeer vriendelijke makelaar. Hij reageert netjes op vragen en begeleid je goed in zowel het koop als verkoopproces. Wij zullen ERA makelaar Wijman Jansen dan ook zeker aanbevelen

Koper van een woning , Akeleilaan 10, Valkenswaard
9 maart 2022

Koper van een woning , Jud. Smitsstraat 22, Valkenswaard
25 februari 2022

Verkoper van een woning , Willem van Kuijkstraat 5
30 januari 2022

We zijn zeer tevreden over de makelaar Dennis Wijman van makelaardij Wijman & Jansen. Tijdens deze Corona periode was het goed dat er een 2e makelaar beschikbaar was toen onze makelaar in thuis quarantaine moest. Zo konden bezichtigingen op korte termijn opnieuw worden ingepland. Ook tijdens vakantie periodes kon de verkoop van ons woonhuis doorgaan omdat er altijd iemand aanwezig en beschikbaar was. De makelaar was enthousiast, vriendelijk en kwam alle afspraken na.

Koper van een woning , Hoogstraat 30, Valkenswaard
25 januari 2022

Prima makelaars, zowel Roel als Dennis reageren adequaat op eventuele vragen die er nog zijn. Compliment dus!

Verkoper van een woning , Geldropseweg 274
19 januari 2022

contact was goed en succesvolle afhandeling binnen de korst mogelijke tijd. De bezoeken waren gelukkig kort en leverde geen problemen op.

Verkoper van een woning , Korunahof 14
13 januari 2022

Heel fijn contact. Reageert snel. De terugkoppeling nav de bezichtigingen waren super. De medewerkers van het kantoor zijn superaardig. Kortom een makelaar die de afspraken nakomt.

Verkoper van een woning , Haagstraat 45
29 december 2021

Uitstekende begeleiding bij de verkoop van ons huis tot dusver. Wij zijn erg tevreden. Akte moet nog worden gepasseerd.