beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning ,
29 juli 2017

Persoonlijk contact Kwam afspraken na Betrouwbaar Wist waarover hij sprak. Dennis weet van aanpakken. Mooie foto's. Mooie folder. Goede 3D film

Verkoper van een woning ,
27 juli 2017

Zeer enthousiast! Overtuigd van hun eigen inzicht. Zetten hoog in en dat lukte! Goede feedback na elke bezichtiging

Koper van een woning , de Scheepsvork 13, Valkenswaard
25 juli 2017

Koper van een woning , Molenstraat 17, Valkenswaard
5 juli 2017

Alles was duidelijk en goed uitgelegd.

Koper van een woning , Rietstraat 19, Geldrop
30 juni 2017

super tevreden over Wijman en Jansen Goed bereikbaar, duidelijke afspraken, prettige en ontspannen samenwerking. Heel persoonlijk maar ook op de goede momenten zakelijk.

Verkoper van een woning , Rietstraat 19
29 juni 2017

Super tevreden over Roel. Reageert snel, is op de hoogte, denkt heel goed mee maar is ook kritisch. Persoonlijk maar ook zakelijk op de goede momenten. Heel prettige samenwerking.

Verkoper van een woning , Groelslaan 19
16 mei 2017

Dennis Wijman heeft ons perfect geholpen bij de verkoop van ons huis! Huis verkocht binnen een week!

Verkoper van een woning , Mr. van Sonstraat 15
9 mei 2017

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij Wijman en Jansen. Persoonlijke aandacht, echte betrokkenheid. Veel eigen initiatief. Altijd up to date. Goed bereikbaar en een fijne en eerlijke communicatie.

Verkoper van een woning , Molenstraat 17
18 april 2017

Ik heb een goede ervaring met genoemde makelaar. Ze hielden me goed op de hoogte van het resultaat van bezichtigingen.

Verkoper van een woning , Heikantstraat 7
17 april 2017

zeer vriendelijk en deskundig! Alleen jammer dat als de verkoop gedaan is er niets meer van hun vernomen wordt. misschien door de drukte op t moment?

Verkoper van een woning , Beelmanstraat 15
6 april 2017

Dennis en Roel zijn enthousiast, behulpzaam en flexibel. Ze staan altijd klaar voor vragen, ondersteuning en ze hebben alles snel geregeld.

Verkoper van een woning , Irislaan 42
4 april 2017

wij zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis en hoe alles is verlopen.met dank aan Dennis Wijman van Era makelaars

Verkoper van een woning , Kerkakkerstraat 48
7 maart 2017

Roel Jansen van Era makelaars Valkenswaard heeft ons rondgeleid in en begeleid bij de aankoop van het appartement dat hij in zijn portefeuille had en door ons is aangekocht. Hij deed dat op een dusdanige manier dat het ons het vertrouwen gaf dat de verkoop van ons huis bij hem in goede handen zou zijn. Hij heeft dat vertrouwen niet beschaamd integendeel, volledig waargemaakt. Binnen 10 dagen was de zaak beklonken. Indien u van plan bent uw huis te verkopen kan ik hem van harte aanbevelen! C. de Laat

Verkoper van een woning ,
8 februari 2017

Wij zijn zeer tevreden over de Makelaar. Correct en kordaat gehandeld ! Alles netjes op tijd geregeld en begleid !

Koper van een woning , Zandbergstraat 45 a, Valkenswaard
3 februari 2017

Verkoper van een woning , Zandbergstraat 45 a
1 februari 2017

Dennis en Roel van Wijman & Jansen ERA makelaars verdienen naar onze mening beiden wederom de hoogst mogelijke score haalbaar. Beide heren hebben wederom gezorgd voor een zeer prettige en aangename ervaring bij de verkoop van ons huis. In ons geval is dit nu de 5e (!) woning op rij waarin ze ons zeer succesvol met de totale verkoop ontzorgd hebben. Daarnaast hebben ze ons meerdere malen bijgestaan met uitstekende taxaties en (aankoop-)advies, mede vanwege hun enorme kennis van de lokale/regionale woningmarkt. We zouden zonder twijfel weer voor deze heren kiezen en bevelen hun kantoor dan ook aan iedereen aan!

Verkoper van een woning ,
30 januari 2017

Wijman & Jansen zijn erg deskundig te werk gegaan met de snelle verkoop van onze appartement. Dit was voornamelijk terug te zien in de presentatie van de woning in de brochure en op Funda. Mooie duidelijke foto's met daarbij een heldere originele toelichting. Dit in combinatie met de prettige communicatie tussen zowel ons als de koper, heeft er toegeleid dat onze woning binnen 5 dagen was verkocht!

Verkoper van een woning ,
27 januari 2017

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop Roel Jansen, de makelaar die aan de verkoop van ons huis was verbonden, het hele (spannende) proces heeft begeleid. Wij vinden hem deskundig en prettig in contact, we voelden ons op het gemak bij hem. Ook het contact dat we af en toe hadden met zijn collega Dennis Wijman was prima en ook hem hebben wij ervaren als deskundig. Wij hebben geen spijt van de keuze voor dit makelaarskantoor en kunnen dit van harte aanbevelen!

Verkoper van een woning , Landleven 43
6 januari 2017

goed bezig dennisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Verkoper van een woning , Bruninckxdal 41
12 december 2016

Weinig response van makelaar sinds ze zijn gevestigd in valkenswaard gaat het beter maar toen ze in Eindhoven gevestigd zaten maar weinig response verder wel goede service met goede brochures ed. Al met al een grote verbetering sinds ze in valkenswaard gevestigd zijn.