beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Witbolgrasbeemd 25
8 november 2016

Zeer goed contact,duidelijke uitleg en informatie,hielden ons goed op de hoogte van eventuele kopers en de stand van zaken.Bij de uiteindelijke koper werd er goed en professioneel onderhandelt.

Verkoper van een woning ,
21 oktober 2016

Zeker fijne en vriendelijke hulpzame makelaars gaan echt voor je aan de slag en level erg met je mee ik kan niet anders zeggen Dan dat het ook fijn is dat ze nu in Valkenswaard werkzaamheden Zijn ze hebben Dan ook een zeker mooi kantoor wat pas geopend is heel veel sucses verder.

Verkoper van een woning , Cuneradal 16
21 oktober 2016

Super vriendelijke en deskundige makelaar die alles goed onderbouwt en ruim de tijd voor je neemt

Verkoper van een woning ,
12 oktober 2016

Heel fijn goed onderbouwd Ik had er een goed gevoel bij al verschillende mensen er op attent gemaakt

Verkoper van een woning ,
22 september 2016

Geweldig geholpen en deskundig advies gegeven. Huis met geringe kosten open en meer lichtinval duidelijk veranderd,met styliste. Goede begeleiding en duidelijke opvolging en feed back Amper drie maanden na eerste contact met makelaar al bij notaris. Al met al niets dan lof voor Dennis Wijman van ERA makelaars.z

Verkoper van een woning , Gasthuisstraat 4
4 september 2016

Prettige samenwerking met beiden makelaars. Luisteren goed naar wensen verkoper en proberen samen tot een goed resultaat te komen. Brigitte Borsboom- de Vries

Verkoper van een woning , Keurvorsterhof 12
4 september 2016

Het eerste contact was tijdens een bezichtiging van een appartement in Geldrop,waarna ik gebruik maakte van het aanbod, om vrijblijvend een gesprek aan te gaan over de verkoop van mijn woning. Dit gesprek gaf mij een goed en vertrouwd gevoel wat leidde tot het in handen geven van de verkoop.De verdere afhandeling, zoals fotograferen ,brochure met alle verdere documentatie, flyeren in de omgeving en bezichtigingen verliepen steeds in goed overleg. De communicatie en het plan van aanpak was duidelijk, ook de terugkoppeling na een bezichtiging gaf mij een gevoel dat er een persoonlijke betrokkenheid aanwezig was. De presentatie van de woning in de brochure en op funda was werkelijk top.