Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Weteringstraat 2
14 maart 2019

Wij zijn perfect geholpen met een deskundig en op maat advies. Goed overleg en uitleg over de verkoop

Koper van een woning , Weteringstraat 2, Valkenswaard
9 maart 2019

Verkoper van een woning , Karel Mollenstraat Noord 15
25 februari 2019

Kan de makelaar goed bereiken, zijn collega heeft ook een goede kijk op de verkoop van een woning. Zijn zeer klant vriendelijk. Houd om de paar weken contact met de klant wat de status is van de eventuele bezichtigen. Is aan te bevelen, straalt vertrouwen uit.

Verkoper van een woning , Molenstraat 40
13 januari 2019

Vanaf het begin met het maken van een vrijblijvende taxatie tot aan de verkoop van Molenstraat 40 heeft Roel Jansen zich volledig en op een zeer correcte wijze ons begeleid en geholpen. Wij werden altijd op de hoogte gehouden, niet alleen in kantoor uren maar ook in zijn vrijetijd. Daarom adviseren wij deze makelaar ten zeerste aan. Met vriendelijke groet. Han en Annie van Rooij - Wils

Koper van een woning , Het Scheperseind 23, Valkenswaard
12 januari 2019

Koper van een woning , Heistraat 9, Valkenswaard
11 januari 2019

Dennis is een eerlijke en betrouwbare makelaar die het voor beide partijen goed regelt.

Verkoper van een woning , Wegedoorn 22
10 januari 2019

Het contact verliep heel prettig en professioneel. Er werd goed overleg gepleegd en duidelijk gecommuniceerd in welke stappen te nemen en waarom. De kennis van de omgeving was ruimschoots aanwezig. Heldere lijnen in aanpak en realistische verwachtingen. Kortom, zoals je verwacht en hoopt dat een makelaar zijn vak beoefend.

Verkoper van een woning , Den Haas 79
10 januari 2019

De juiste begeleiding gehad bij de verkoop van het huis. Samen vormen ze een goed team, geven niet op en in goed overleg zijn er telkens de juiste beslissingen genomen.

Verkoper van een woning , Wolbergstraat 81
29 december 2018

Heel goed. Vriendelijk, deskundig en netjes. Geeft goed advies aan verkoper en koper. Ben heel tevreden met deze makelaar.

Verkoper van een woning , Hoge Akkers 54
25 december 2018

Goede voorbereiding over de markt en veel lokale kontakten. Reeel in zijn voorstellen over prijsafspraken. Terugkoppeling over voortgang kan wat beter.

Koper van een woning , Lavendellaan 13, Valkenswaard
19 december 2018

Een hele prettige ervaring met deze makelaar. Zeer tevreden over de service, communicatie en manier van omgang met ons als kopende partij.

Verkoper van een woning , Havik 8
9 december 2018

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met ERA-Makelaar Wijman & Jansen uit Valkenswaard. Na het geven van de opdracht tot verkoop van onze woning, zijn ze snel en adequaat te werk gegaan. Ze hebben een mooie duidelijke folder gemaakt. Grote waardering voor snelle en heldere communicatie ( Terugkoppeling). Zeer aan te bevelen. Krijgen van ons een dikke negen.

Verkoper van een woning , Weteringstraat 32 A
19 november 2018

Het contact verliep goed. Vooral de vriendelijke doch zakelijke bondige stijl van de makelaar sprak ons aan. Geen poespas maar gewoon to the point.

Verkoper van een woning , Haverbeemd 30
11 november 2018

Het contact verliep goed met de makelaar, gaf goede tips met de verkoop van het huis, ik had er een fijn gevoel bij. Want het blijft toch ook een emotionele gebeurtenis, de verkoop van je huis.

Koper van een woning , Hugo de Grootplein 66, Eindhoven
12 september 2018

Wij zijn naar tevreden heid goed geholpen .

Verkoper van een woning , Imkerwei 10
26 augustus 2018

Het contact met de makelaar is prima verlopen. Goede en duidelijke afspraken over het verkoopplan en bij vragen kregen wij snel antwoord. Roel en Dennis bedankt voor jullie diensten.

Verkoper van een woning , Bergstraat 64
18 augustus 2018

Dennis heeft ons gedurende het verkoopproces goed op de hoogte gehouden. Op een vriendelijke wijze heeft hij het proces begeleid. Het inzetten van een styliste voordat fotou2019s zijn gemaakt voor de brochure leverde goede tips op om het huis op de juiste manier te presenteren. Het afspreken van een resultaatafspraak omtrent commisssie is een goede manier om elkaar scherp te houden en tot een goed resultaat te komen. Het heeft de gewenste prijs opgeleverd.

Koper van een woning , De Hazelaar 26, Valkenswaard
10 augustus 2018

Koper van een woning , Ulenpas 20, Eindhoven
9 augustus 2018

Verkoper van een woning , Begoniastraat 18
15 juli 2018

Heb vanaf het eerste gesprek een goed gevoel gehad,heb steeds een duidelijk advies gegekregen zonder dat mij iets opgedrongen werd.Er werd ruimte gegeven om over de dingen na te denken en een beslissing te nemen.Kon altijd kontakt op nemen als mij iets niet duidelijk was,gewoon een aangenaam en open klimaat. Kortom,ik ben heel tevreden,mijn hartelijke dank hiervoor. Vriendelijke groet Marijke Wegmann.Lambooij