Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Corridor 2 c, Valkenswaard
13 december 2017

Top service geleverd. Altijd snel antwoord,zelfs in het weekend!

Verkoper van een woning , Leenderweg 93
13 december 2017

De woning was binnen een week verkocht voor de vraagprijs. Roel Jansen bedankt dat je dat zo snel en goed geregeld hebt!

Verkoper van een woning , Corridor 2 c
13 december 2017

Roel Jansen heeft ontzettend snel, flexibel, effectief en servicegericht gehandeld. Binnen 2 weken stond mijn appartement op funda en was het verkocht. Hij heeft mij daarnaast volledig ontzorgd en in alle stappen goed geadviseerd. Erg dankbaar voor!

Koper van een woning , Zandbergstraat 8, Valkenswaard
20 november 2017

Wijman en Jansen ERA makelaars zijn 2 gedreven makelaars met passie voor hun vak. Zij weten op korte termijn de juiste partijen bijeen te brengen.

Verkoper van een woning , Le Sage ten Broekstraat 37
10 november 2017

Onze ervaring met makelaar era valkenswaard is zeer positief. Ons huis was ruim binnen afgesproken tijd verkocht . De begeleiding van Roel Janssen was uitmuntend voor beide partijen .

Verkoper van een woning , Westerhovenseweg 22
9 november 2017

Prima begeleid. Snelle terugkoppeling op telefoon of mail. Nette behandeling. Fijne makelaar om mee te werken.

Koper van een woning , Merellaan 9, Valkenswaard
4 november 2017

Keurige behandeling!

Koper van een woning , Merellaan 9, Valkenswaard
3 november 2017

Goed

Koper van een woning , Westerhovenseweg 22, Valkenswaard
3 november 2017

Het was een prima dienstverlening.perfecte uitleg en een luisterend oor. Vragen worden netjes beantwoord.

Koper van een woning , Griffioenhof 9, Valkenswaard
3 november 2017

Verkoper van een woning , Griffioenhof 9
3 november 2017

Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Makelaar vind ik deskundig, sociabel en communicatief sterk. Hij heeft goed advies gegeven. Ik heb veel vertrouwen in hem.

Koper van een woning , Warande 34, Valkenswaard
14 oktober 2017

We zijn erg blij met Dennis Wijman als makelaar! We zijn goed geholpen en hij was super vriendelijk!

Koper van een woning , Zeelberg 5 A, Valkenswaard
4 oktober 2017

de dienstverlening van Roel Jansen was zeer goed en prettig.

Verkoper van een woning , Haagstraat 25
31 juli 2017

Eerste contact was erg goed en de marktkennis is groot en sprak ons aan. Niet de goedkoopste maar dat is niet erg als de service goed is. Service en contact over algemeen goed in geval van een enkele keer had de inschatting of informatie verstrekking wellicht iets beter/sneller gekund maar over het algemeen zijn wij tevreden.

Verkoper van een woning ,
29 juli 2017

Persoonlijk contact Kwam afspraken na Betrouwbaar Wist waarover hij sprak. Dennis weet van aanpakken. Mooie foto's. Mooie folder. Goede 3D film

Verkoper van een woning ,
27 juli 2017

Zeer enthousiast! Overtuigd van hun eigen inzicht. Zetten hoog in en dat lukte! Goede feedback na elke bezichtiging

Koper van een woning , de Scheepsvork 13, Valkenswaard
25 juli 2017

Koper van een woning , Molenstraat 17, Valkenswaard
5 juli 2017

Alles was duidelijk en goed uitgelegd.

Koper van een woning , Rietstraat 19, Geldrop
30 juni 2017

super tevreden over Wijman en Jansen Goed bereikbaar, duidelijke afspraken, prettige en ontspannen samenwerking. Heel persoonlijk maar ook op de goede momenten zakelijk.

Verkoper van een woning , Rietstraat 19
29 juni 2017

Super tevreden over Roel. Reageert snel, is op de hoogte, denkt heel goed mee maar is ook kritisch. Persoonlijk maar ook zakelijk op de goede momenten. Heel prettige samenwerking.