Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Laan van Tolkien 182, Geldrop
19 juni 2019

Top, alleen maar positieve ervaring!

Koper van een woning , Bruggerdijk 5, Valkenswaard
6 juni 2019

Dennis heeft ons zeer vriendelijk en goed geholpen. We waardeerden zijn open, eerlijke, no-nonsense aanpak en hebben mede dankzij hem goed contact met de verkoper gekregen en gehouden.

Koper van een woning , Langstraat 57, Geldrop
31 mei 2019

we hebben het contact als zeer prettig en meedenkend ervaren, dus gewoon goed.

Koper van een woning , Bruggerdijk 5, Valkenswaard
29 mei 2019

Dennis is een zeer prettige en fijne goede makelaar. Was van ons nu nieuw gekochte huis goed op de hoogte van bijzonderheden en d├ętails en ook rest zaken betreft regelgeving etc goed op de hoogte . Gaf ons genoeg ruimte en tijd om zelf het huis te ervaren en beleven tijdens de bezichtiging. Een goede en prettige makelaar om de uiteindelijke koop mee te regelen. Eerlijk netjes en betrouwbaar. Ook met het contact leggen tussen ons en oude eigenaar huis. Verloopt nu hierdoor ontzettend goed wat heel fijn is. Gewoon een zeer goede makelaar .

Verkoper van een woning , Tweeling 1
17 mei 2019

Super contact en dienstverlening! Dennis, dank voor het plezierige contact en voor je professionele ondersteuning!

Verkoper van een woning , Jeneverbeslaan 51
17 mei 2019

Hele fijne makelaar die de tijd voor je neemt en zen afspraken na komt. Goede begeleiding en goed gemotiveerd

Koper van een woning , Beugelstraat 55, Valkenswaard
1 mei 2019

Zeer fijne makelaar. Zeer fijn contact en goede begeleiding. Zou zo weer met wijman en jansen in zee gaan als we het huis willen verkopen

Verkoper van een woning , De Smelen 34
29 april 2019

Dennis heeft ons huis binnen 3 maanden verkocht, zijn erg tevreden! Goed contact, duidelijk, snelle service en vriendelijk! Echt een aanrader voor de bewoners van Valkenswaard en omstreken!

Verkoper van een woning , John F. Kennedylaan 53
29 april 2019

Heel prettig en fijn contact goede begeleiding bij de voortgang bij de verkoop deskundige benadering van de uitdagingen

Verkoper van een woning , Reisvennestraat 52
18 april 2019

Zowel het contact met Dennis als met Roel verliep keurig. Ik kreeg steeds snel antwoord op vragen. Ze dachten ook erg mee. Dat gaf 'n vertrouwelijk gevoel en was fijn om mee te werken. Bedankt allemaal en succes verder. Laatste vraagje. Halen jullie zelf de data ban funda af? Groetjes marianne vd Ven

Koper van een woning , Urbanusdal 24, Valkenswaard
26 maart 2019

Verkoper van een woning , Rooswijck 16
16 maart 2019

Het contact verliep snel en soepel. Goed communiceren op niveau. Meedenken met de persoonlijke situatie. Goede terugkoppeling van kijkers.

Verkoper van een woning , Weteringstraat 2
14 maart 2019

Wij zijn perfect geholpen met een deskundig en op maat advies. Goed overleg en uitleg over de verkoop

Koper van een woning , Weteringstraat 2, Valkenswaard
9 maart 2019

Verkoper van een woning , Karel Mollenstraat Noord 15
25 februari 2019

Kan de makelaar goed bereiken, zijn collega heeft ook een goede kijk op de verkoop van een woning. Zijn zeer klant vriendelijk. Houd om de paar weken contact met de klant wat de status is van de eventuele bezichtigen. Is aan te bevelen, straalt vertrouwen uit.

Verkoper van een woning , Molenstraat 40
13 januari 2019

Vanaf het begin met het maken van een vrijblijvende taxatie tot aan de verkoop van Molenstraat 40 heeft Roel Jansen zich volledig en op een zeer correcte wijze ons begeleid en geholpen. Wij werden altijd op de hoogte gehouden, niet alleen in kantoor uren maar ook in zijn vrijetijd. Daarom adviseren wij deze makelaar ten zeerste aan. Met vriendelijke groet. Han en Annie van Rooij - Wils

Koper van een woning , Het Scheperseind 23, Valkenswaard
12 januari 2019

Koper van een woning , Heistraat 9, Valkenswaard
11 januari 2019

Dennis is een eerlijke en betrouwbare makelaar die het voor beide partijen goed regelt.

Verkoper van een woning , Wegedoorn 22
10 januari 2019

Het contact verliep heel prettig en professioneel. Er werd goed overleg gepleegd en duidelijk gecommuniceerd in welke stappen te nemen en waarom. De kennis van de omgeving was ruimschoots aanwezig. Heldere lijnen in aanpak en realistische verwachtingen. Kortom, zoals je verwacht en hoopt dat een makelaar zijn vak beoefend.

Verkoper van een woning , Den Haas 79
10 januari 2019

De juiste begeleiding gehad bij de verkoop van het huis. Samen vormen ze een goed team, geven niet op en in goed overleg zijn er telkens de juiste beslissingen genomen.