Taxaties in de regio
Raamsdonksveer
Logo

Taxaties

Er kan een grote verscheidenheid aan redenen ten grondslag liggen om een taxatieopdracht aan een makelaar te verstrekken. Te denken valt bijvoorbeeld aan een waardebepaling teneinde tot een aan- of verkoopbesluit te geraken, de financieringsaanvraag voor een hypothecaire geldlening, boedelscheiding, erfenis, taxatie in het kader van de WOZ, etc. Omdat de belangen van betrokkenen vaak hoog zijn, is het zaak dat het taxatierapport vakkundig is opgesteld en waarbij duidelijk de gewenste informatie wordt gegeven.

Mede daarom vragen banken vaak om een taxatierapport opgesteld door een makelaar aangesloten bij de NVM. ERA makelaardij Amerstreek heeft de deskundigheid en ervaring om u van een kwalitatief zeer hoogwaardig en verantwoord taxatierapport te voorzien.

Taxaties worden verricht volgens richtlijnen NVM, NRVT, VastgoedCert, NWWI of Taxateursunie ten behoeve van financiering, splitsingsaanvraag, successie, rechtbank, boedelscheiding, aan- of verkoopoverweging, etc.. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, mogen de taxaties uitvoeren. Zowel Joris Detrie als Maarten Verkaaik voldoen hieraan en voeren graag uw taxatie uit. Voor het opstellen ervan geldt een degressief tarief. De kosten zijn afhankelijk van de prijsklasse, type en soort registergoed, prijsklasse en de complexiteit van de taxatieopdracht. Uiteraard doet ERA Makelaardij Amerstreek vooraf een scherpe offerte.

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
02 februari 2019

Neem contact met ons op

Privacyverklaring