Gratis waardebepaling van uw woning?

Siewe ERA makelaars doen het

Gratis waardebepaling van uw huis

Woont u in de gemeente Gooi en Vechtstreek, Bussum, Blaricum, Laren of één van de omliggende plaatsen in 't Gooi en denkt u aan het verkopen van uw huis? Of misschien bent u wel gewoon nieuwsgierig geworden door een verkoop bij u in de straat? Vraag dan een gratis gratis waardebepaling van uw huis aan. Dan weet u direct waar u echt aan toe bent en wat uw mogelijkheden zijn. Vul daarvoor het contactformulier onder aan deze pagina in.

Maak nu een afspraak voor een echte waardebepaling door een ERA/NVM makelaar. Wij doen geen schattingen van achter het bureau en verwijzen u ook niet naar een online rekentool. Wij komen gewoon nog persoonlijk bij u langs om uw huis te beoordelen en daarna de waarde toe te lichten. U kunt dan ook gelijk vragen stellen over de woningmarkt en om advies vragen.

En mocht u daarna besluiten dat u uw huis wil verkopen, kies dan ook voor Siewe ERA makelaars. Wij kennen de woningmarkt als geen ander.  Een echt zorgeloze en snelle verkoop van uw huis voor de beste verkoopprijs? Daar gaan wij voor! Dat doen wij niet alleen met een perfecte online presentatie van uw huis op Funda, ERA.nl en onze eigen websites, maar ook met ons unieke ERA verkoopactieplan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Ik wil een waardebepaling aanvragen voor (stap 1 van 2): Mijn contactgegevens zijn (stap 2 van 2):