ERA Open Huizen Route

Een extra (verkoop) kans!

ERA Open Huizen Route

Sinds jaar en dag zijn de ERA-makelaars bij het grote publiek bekend vanwege het organiseren van landelijke Open Huizen Routes. Een mooie extra verkoopkans voor onze verkopers waar zij zonder extra kosten aan deel kunnen nemen.

In korte tijd kunnen woningzoekenden meerdere woningen zonder afspraak bezichtigen. Een actie die door kijkers enorm gewaardeerd wordt. 

Wist u trouwens dat ca. 35% van de woningzoekenden een huis in een andere plaats dan zijn huidige woonplaats zoekt? ERA-makelaars kunnen dan met hun landelijke netwerk een uitstekende rol vervullen in de oriëntatiepogingen van de verhuizende consument in zijn of haar nieuwe beoogde woonplaats.

Kijkt u de komende weken regelmatig op onze site naar de deelnemende woningen. Er worden namelijk tot op de dag zelf nog nieuwe deelnemers aangemeld.

Siewe fiets Almere

Deelnemende huizen

Een overzicht van onze deelnemende woningen aan volgende ERA en NVM Open Huizen Route bekijkt u via deze link. Vanaf 3 weken voor aanvang van deze landelijke open huizen dag zijn de deelnemers ook zichtbaar op funda.nl, era.nl en siewe.nl. U herkent de deelnemende woningen aan het ERA Open Huizen Route logo.

Wilt u ook meedoen aan de volgende ERA Open Huizen Route?

Laat het ons weten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.