Taxatie

Siewe ERA Makelaardij VastgoedCert NWWI

Voor een goed taxatierapport… bel je ons

Voor de aanvraag van de financiering heb je een taxatierapport nodig. Veel geldverstrekkers willen een ‘gevalideerd taxatierapport’. Siewe ERA Makelaars is aangesloten bij de NVM, NRVT, en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), waardoor je verzekerd bent van een geaccepteerd rapport.

gwb

WOZ-taxaties

De WOZ-waarde wordt steeds belangrijker. De gemeentelijke belastingen, het eigen woningforfait voor de inkomstenbelasting, de waterschapslasten en de erfbelasting bij vererving van een woning en voor woningen in box 3 worden op basis van de WOZ-waarde bepaald. Heb je de WOZ-beschikking ontvangen en is de vastgestelde waarde naar jouw mening te hoog? Bel ons! Je moet namelijk binnen 6 weken na ontvangst een bezwaarschrift indienen. Dit is specialistisch werk dat we graag voor je doen.

Rentekorting op uw bestaande hypotheek

Is de waarde van je woning hoger dan het hypotheekbedrag? Dan kun je een rentekorting krijgen en dat kan je duizenden euro’s per jaar schelen. Vraag ons om advies. Wij kunnen een gevalideerd taxatierapport voor je maken.

Wil je meer weten over de waarde van je eigen woning? Neem contact met ons op!

Taxatierapport nodig?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een taxatierapport van uw woning of aangekochte woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.