beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Havenstraat 164 B
1 mei 2024

Goed, kon hem altijd bereiken en nog belangrijker goed mee overleggen. Ook de mensen die op kantoor werken zijn goed ingelezen betreffende de verkoop van de woning.

Verkoper van een woning , Krekelmeent 122
1 mei 2024

Perfecte begeleiding gehad van Team Siewe. Snel schakelen, altijd bereikbaar, proactief. De aanpak spreekt aan en met name de uitleg over de te nemen stappen in het verkoopproces.

Verkoper van een woning , Zuidermeent 23
24 april 2024

Professionele, deskundige en plezierige manier van aanpak. Houden vinger aan de pols, geven goede informatie en hebben een hoge snelheid van handelen. We zijn uiterst tevreden.

Koper van een woning , Asterstraat 12, Almere
23 april 2024

Koper van een woning , Asterstraat 12, Almere
23 april 2024

Koper van een woning , Zuidermeent 23, Hilversum
17 april 2024

Verkoper van een woning , Godelindeweg 1 A26
30 maart 2024

Deskundige, vriendelijke en snelle service met het gewenste resultaat!! Ik zou Siewe zeker aanbevelen

Verkoper van een woning , Sprotstraat 12
30 maart 2024

Vanaf ons eerste contact verliep de communicatie meer dan goed. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Wij kunnen dit makelaars kantoor zeker aanbevelen

Verkoper van een woning , Grondel 47
11 februari 2024

Jimmy Siewe heeft ons gedurende het hele proces, van prijsbepaling tot verkoop, fantastisch begeleid van van alle informatie voorzien. De bezichtigingen heeft hij uitstekend gedaan, al onze (in de tussentijd opgekomen) vragen beantwoord, twijfels weggenomen en geholpen met alles wat bij de verkoop van een huis komt kijken. En dat was meer dan we van te voren wisten. Jimmy Siewe en zijn team hebben ons al die zorgen uit handen genomen. Ik ben uitermate tevreden met zijn service en kan hem dus van harte aanbevelen.

Koper van een woning , Krekelmeent 9
31 januari 2024

Alles was snel, goed en professioneel gedaan. Makelaar was altijd erg behulpzaam, bereikbaar, meedenkend en simpelweg aardig. Ik ben heel tevreden en kan deze makelaar zeker aanraden.

Verkoper van een woning , Arturo Toscaninistraat 14
31 januari 2024

Zeer tevreden! Geen op of aanmerkingen, alles is perfect verlopen. Zeer professionele medewerkers en houden je overal goed van op de hoogte. Ik had al een pand via Siewe verkocht en nu een woning. Voor een volgende verkoop neem ik zeker weer contact met jullie op. Bedankt!

Verkoper van een woning , Boonestaakstraat 1
31 januari 2024

Siewe makelaar top makelaar van begin tot eind,zeker een aanrader als je je huis wilt verkopen,ik ben heel tevreden over het proces verkoop van mijn huis.

Koper van een woning , Godelindeweg 1 A26, Naarden
24 januari 2024

Zie boven

Koper van een woning , Vosmaerlaan 10
7 november 2023

Snel inspelen op onze vraag en daadkrachtig onderhandelen. Heldere communicatie en goed bereikbaar, ook in het weekend.

Koper van een woning , Fellinilaan 174, Almere
22 augustus 2023

De makelaar was vriendelijk maar kwam ongeïnteresseerd over.

Koper van een woning , Pater Wijnterlaan 16 7, Naarden
21 juli 2023

Heel plezierig op één uitzondering na.

Koper van een woning , Floralialaan 39, Bussum
24 februari 2023

Koper van een woning , Fokke Bleekerstraat 8, Bussum
17 februari 2023

Koper van een woning , De Ruijterlaan 40, Bussum
16 februari 2023

Een zeer matige ervaring met dit kantoor. Aan dit soort praktijken danken makelaars hun slechte naam. Makelaar had erfdienstbaarheden niet goed uitgezocht waardoor veel onnodige onrust. Nog veel erger. Makelaar stuurde bewust aan op het vergaren van andere biedingen terwijl het onderhandelingsproces al liep om zo de prijs op te drijven. Slordig opgestelde koopovereenkomst. Bovendien was er sprake van zeer matige communicatie. Makelaar weigert o.a. ontvangstbevestiging te sturen van stukken, ondanks expliciet verzoek.

Verkoper van een woning , Ceintuurbaan 275
11 januari 2023

Alles is naar wens verlopen, rustig en bekwaam en alles in goed overleg. Het kantoorpersoneel is ook kundig en geven op alle vragen een eerlijk antwoord. Bij onze volgende aan of verkoop zal ik weer van makelaar Siewe aankloppen.