Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Godelindeweg 1 A26, Naarden
24 januari 2024

Zie boven

Koper van een woning , Fellinilaan 174, Almere
22 augustus 2023

De makelaar was vriendelijk maar kwam ongeïnteresseerd over.

Koper van een woning , Pater Wijnterlaan 16 7, Naarden
21 juli 2023

Heel plezierig op één uitzondering na.

Koper van een woning , Floralialaan 39, Bussum
24 februari 2023

Koper van een woning , Fokke Bleekerstraat 8, Bussum
17 februari 2023

Koper van een woning , De Ruijterlaan 40, Bussum
16 februari 2023

Een zeer matige ervaring met dit kantoor. Aan dit soort praktijken danken makelaars hun slechte naam. Makelaar had erfdienstbaarheden niet goed uitgezocht waardoor veel onnodige onrust. Nog veel erger. Makelaar stuurde bewust aan op het vergaren van andere biedingen terwijl het onderhandelingsproces al liep om zo de prijs op te drijven. Slordig opgestelde koopovereenkomst. Bovendien was er sprake van zeer matige communicatie. Makelaar weigert o.a. ontvangstbevestiging te sturen van stukken, ondanks expliciet verzoek.

Verkoper van een woning , Ceintuurbaan 275
11 januari 2023

Alles is naar wens verlopen, rustig en bekwaam en alles in goed overleg. Het kantoorpersoneel is ook kundig en geven op alle vragen een eerlijk antwoord. Bij onze volgende aan of verkoop zal ik weer van makelaar Siewe aankloppen.

Verkoper van een woning , Vlindermeent 62
25 november 2022

Siewe Makelaars heeft de verkoop van mijn huis perfect verzorgd. Snel en adequaat gereageerd op de veranderende marktomstandigheden. Door een slimme prijsstelling tov van de andere woningen was mijn huis snel verkocht voor de prijs die ik in gedachte had. Fijne samen werking ook met de fotograaf.

Verkoper van een woning , Cattenhagestraat 37
8 november 2022

Het contact met de makelaar en het overige personeel was persoonlijk en vertrouwd. Deze makelaar is 100% betrouwbaar, realistisch, zorgvuldig, goed te bereiken en haalt het beste voor de verkoper eruit.

Verkoper van een woning , Wielewaallaan 33
29 oktober 2022

Jasper heeft veel kennis van de lokale markt wat ons goed geholpen heeft om een zo goed als mogelijk passend huis te vinden in de financiële range die voor ons haalbaar was.

Verkoper van een woning , Bloemenmeent 5
5 oktober 2022

Prima contact. Meelevend en geruststellend, als het even niet volgens plan verliep. Zakelijk waar nodig.

Verkoper van een woning , Havenstraat 164 B
5 oktober 2022

Hele goede samenwerking tussen de makelaar en de klant. Prettig in omgang en afspraken worden nagekomen!Service gericht met uitstekende resultaten !Keurig en bekwaam personeel op kantoor aan de Albrechtlaan in Bussum Zeker aan te bevelen!

Verkoper van een woning , Lange Heul 474
3 oktober 2022

Siewe Makelaars nemen veel werk en zorgen uit handen en begeleiden je door het inzetten van hun kennis.

Verkoper van een woning , Multatuliweg 52
22 september 2022

Afspraken werden correct uitgevoerd. Verzoeken mijnerzijds werden snel en goed behandeld. Bereikbaarheid van kantoor en de makelaar is prima.

Verkoper van een woning , Burgemeester de Bordesstraat 17
16 september 2022

Alles prima verlopen volgens afspraak. Actief meedenkend, en neemt initiatief als er zaken besloten of afgehandeld moeten worden.

Verkoper van een woning , Multatuliweg 2
2 september 2022

Een hele fijne makelaar en kantoor die altijd klaar staan voor al je vragen met heel veel kennis van de markt, echt een makelaar die weet wat hij doet! De overdracht werd een maand verlengd maar van het begin tot en met het eind zo goed begeleid dat wij er weinig verkoop stress van hebben gehad.

Verkoper van een woning , Multatuliweg 2
26 augustus 2022

Alles ging perfect en zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Hebben veel voor ons gedaan en afgehandeld zo wel privé als zakelijk

Koper van een woning , Herman Kruyderlaan 51, Blaricum
19 augustus 2022

Niet geïnteresseerd zijn telefoon is belangrijker luistert niet zeer arrogant komt er bij ons niet meer in

Verkoper van een woning , Libellemeent 9
29 juli 2022

Heel prettig en persoonlijk contact met de betrokken makelaars. Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel. Ze zijn niet de goedkoopste in de markt, maar zeer ook niet de duurste en zijn dat bedrag duidelijk waard.

Verkoper van een woning , Scheepswerf 27
20 juli 2022

Vooraf gedegen onderzoek gedaan, goede onderhandelingen gevoerd met een voor ons uitstekend resultaat.