Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Sint Janslaan 159
19 augustus 2021

Snel, goed, vriendelijk, behulpzaam, adviserend. Ook het persoonlijk contact is uitermate goed. Tijdens het proces ben ik ten alle tijden goed op de hoogte gehouden.

Verkoper van een woning , Krekelmeent 37
1 augustus 2021

Bij de selectie van makelaars sprong Siewe er direct uit vanwege hun deskundigheid van ons woongebied, door hun enthousiasme en mooie brochures en foto's. Het verkooptraject is voorspoedig verlopen. De communicatie gedurende de verkoop en de onderhandelingen was prima. De begeleiding bij het ondertekenen van het contract was top.

Koper van een woning , Krekelmeent 37, Hilversum
30 juli 2021

Zeer vriendelijk en goed geholpen door een deskundig team. Al bij het plannen van de afspraak voor een bezichtiging werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan en dit bleef het hele traject zo.

Verkoper van een woning , Meentweg 27
28 juli 2021

Siewe is een bijzonder kundige makelaar met uitstekende kennis van de markt. Zeer klantvriendelijk en houdt zich aan alle afspraken. Siewe wist ons huis binnen 12 dagen te verkopen voor een aanzienlijk bedrag boven de vraagprijs. Siewe’s manier van marktbenadering sprak ons erg aan, vandaar dat we hem de opdracht tot verkoop hebben gegeven.

Verkoper van een woning , Anne Franklaan 28
17 juli 2021

Zeer vriendelijk en uiterst zorgvuldig team. Vakmensen. Ons huis was binnen zeer korte termijn verkocht. Alles werd door de makelaar geregeld.

Koper van een woning , Prinses Margrietplantsoen 92, Bussum
16 juli 2021

We had great viewing with Erwin, he helped a lot and explained everything clearly. He was kind and helpful, I really enjoyed working with him.

Verkoper van een woning , Beerensteinerlaan 21
6 juli 2021

Eigenlijk wisten we het al toen we besloten om ons huis te verkopen, Jasper Siewe moest dit gaan doen. We hadden nl ons huis aangekocht met Jasper als aankoop makelaar en waren destijds heel erg tevreden over hem, en zijn manier van aanpak. Jasper Siewe is een makelaar die exact de Gooise markt kent ,en precies dat doet wat hij beloofd. Hij is duidelijk in zijn communicatie en regelt alles perfect. Je hebt hierdoor als verkoper geen zorgen ,omdat je weet dat hij ervoor zorgt dat alles goed komt. Ook onze complimenten voor de rest van zijn team voor hun klantvriendelijkheid en enthousiasme. Kortom wat ons betreft is Siewe Makelaars een top makelaars kantoor met uiterst bekwame medewerkers.

Koper van een woning , Vaartweg 22 A, Bussum
2 juli 2021

Eigenlijk wisten we het al toen we besloten om ons huis te verkopen, Jasper Siewe moest dit gaan doen. We hadden nl ons huis aangekocht met Jasper als aankoop makelaar en waren destijds heel erg tevreden over hem, en zijn manier van aanpak. Jasper Siewe is een makelaar die exact de Gooise markt kent ,en precies dat doet wat hij beloofd. Hij is duidelijk in zijn communicatie en regelt alles perfect. Je hebt hierdoor als verkoper geen zorgen ,omdat je weet dat hij ervoor zorgt dat alles goed komt. Ook onze complimenten voor de rest van zijn team voor hun klantvriendelijkheid en enthousiasme. Kortom wat ons betreft is Siewe Makelaars een top makelaars kantoor met uiterst bekwame medewerkers.

Verkoper van een woning , Lamoenweg 6
26 juni 2021

Siewe Wonen was mijn aankoopmakelaar. En hoe fijn was dat! Door het deskundige advies bood ik precies genoeg. Het huis was van mij :-) Toen ik een volgende stap wilde maken, was er voor mij maar één partij die de verkoop kon doen; Siewe. Ondanks dat ze niet in Huizen gevestigd zijn, hebben ze wel de marktkennis. Wat ik ook heel fijn vond was de contacten met iedereen. Betrokken en altijd snel antwoord. Tot slot, maar wel heel belangrijk, zag de verkoopdocumentatie er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en bij Siewe weten ze precies hoe ze dat moeten doen. Echt een aanrader!

Verkoper van een woning , Bijenmeent 115
3 juni 2021

Heel fijn geholpen, goede kennis lokale markt, goed bereikbaar en gedegen aankoopadvies. Zou bij volgende transactie deze makelaar weer inschakelen.

Koper van een woning , Lammert Majoorlaan 38, Bussum
5 mei 2021

Verkoper van een woning , Hamerstraat 31
30 april 2021

Heel plezierig, vooral de langdurige begeleiding bij het zoeken van een nieuw huis was prima. twee kleine bemerkingen: Jasper Siewe attendeerde ons laat over 8% ipv 4% overdrachtsbelasting. Ook de waarschuwing dat huis (Jan ter Gouwweg) verzekerd moest worden, kwam op de valreep. Natuurlijk hadden we het zelf ook kunnen weten. Had de makelaar bij de inspectie van het koophuis niet een schoonmaak kunnen bedingen? Alles bijeen zijn we dik tevreden. Han, Renée en Natascha

Verkoper van een woning , Jhr. van Sypesteynlaan 21
27 april 2021

Prettig en professioneel contact. Flexibel en meedenkend! Kundig en behulpzaam. Proces van verkopen en taxatie nieuwe woning verloopt hierdoor erg soepel!

Verkoper van een woning , Middenlaan 25
25 april 2021

Prettige gesprekken met Erwin. Duidelijke uitleg. Hij neemt ruim de tijd. Bij volgende verkoop huis hoop ik Erwin weer als makelaar te kunnen treffen.

Verkoper van een woning , Markiezenhofstraat 50
20 april 2021

Ik ben een zeer kritische klant dat niet makkelijk vertrouw en moeite heeft om zelfs voordeel van de twijfel te geven. Helaas tot op het laatste moment nare ervaringen opgedaan met dienstverleners in deze sector. En dit soort ervaringen hebben altijd jarenlange forse financiele gevolgen. Geluk kan soms een handje helpen zoals in mijn geval. De makelaar Erwin de Ruiter was een godgeschenk. Hij is zeer kundig in zijn vakgebied en is iemand met ervaring in de bouw. Ik had nml onverwacht last van lekkage in mijn badkamer. Lekdetectie Expert betaald voor een duur onderzoek: 425 euro! Lekkage bleek niet verholpen en Lekdetectie Expert vroeg weer om 425 euro omdat het om een andere lekkage zou gaan in de badkamer. De makelaar nam alle stress van me weg door zelf de lekkage te verhelpen, met behulp van een knikker heeft hij de lekkage opgespoord! Cementenkitwerk dat poreus werd! Ik kon het echt niet geloven! Ik heb mijn woning kunnen verkopen voor een passende prijs die alle ellende in het verleden met makelaars heeft goed gemaakt. Betrouwbare makelaars en financiele adviseurs zijn moeilijk te vinden. Het is gelijk aan het zoeken naar een speld in een hooiberg. Let wel! Er lopen veel beunhazen en regelrechte oplichters rond in deze sector. Siewe Makelaars en vooral de makelaar Erwin de Ruiter, mashá danki/hartstikke bedankt!!!

Verkoper van een woning , Bijenmeent 126
13 april 2021

Jasper Siewe is een prettige en realistische makelaar. En ook een aardig, betrouwbaar en betrokken mens. Goed op de hoogte van de markt, verstaat hij zijn vak. Hij heeft ons snel, zorgvuldig en met succes geholpen bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Wij zijn heel tevreden over zijn inzet en die van alle medewerkers op het kantoor. Altijd even vriendelijk en nauwgezet. Zeker aan te raden.

Verkoper van een woning , Vaartweg 24 a
10 april 2021

Het contact verliep goed, contact gehad met meerdere personen en deze waren goed op de hoogte van de gang van zaken en konden mij altijd direct helpen.

Verkoper van een woning , Brinklaan 331
16 maart 2021

Een fijne makelaar met heldere communicatie. Heb goed contact met ze gehad, bij vragen mocht ik altijd contact opnemen. Hebben veel kennis van de huidige woningmarkt.

Verkoper van een woning , Zuidermeent 34
16 maart 2021

Duidelijk en prettig contact. Makelaar heeft goede kennis van omgeving Bussum/Hilversum. Hij heeft ons goed geadviseerd over het moment waarop we ons huis in de markt zouden moeten zetten ivm oplevering nieuwbouwhuis. Afspraken werden netjes nagekomen. Al met al een prettige makelaar om je huis mee te verkopen.

Verkoper van een woning , Generaal Kraijenhoffstraat 74
12 maart 2021

Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. Goed contact, alle ruimte voor overleg, regelmatige terugkoppeling en uiteindelijk een hele mooie prijs! Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!