Ons Team

Jasper Siewe RMT, makelaar-taxateur

 

“De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa richtte Siewe Makelaar op in 1928. Mijn vader trad in zijn voetsporen en ik volgde het voorbeeld van mijn vader. Heel logisch voelde dat. Inmiddels draai ik al meer dan 25 jaar mee en geniet ik nog steeds van het vak. Geen dag of klant is hetzelfde en van een goede aankoop of verkoop krijg ik energie. We hebben een sterk team dat zo goed op elkaar ingespeeld is, dat ik zorgeloos mijn klanten kan ontzorgen.”


M: 06-53406372
E: jasper@siewe.nl

Jasper Siewe 2023

Jimmy Siewe, kandidaat-makelaar i.o.

“De tijd vliegt voorbij”, vertelt Jasper. In 1994 kwam ik bij het makelaarskantoor van mijn vader werken. Dat lijkt als de dag van gisteren, maar het is alweer bijna 30 jaar geleden. Nog altijd heb ik zoveel plezier in mijn werk, of ik nou mensen begeleid bij de verkoop van hun huis of help een nieuw huis te vinden in ’t Gooi. Samen met een vast en gemotiveerd team helpen we elke dag op onze eigen persoonlijke wijze mensen van een droom naar een droomhuis. Het Gooi is een prachtig gebied om te werken. Elk dorp heeft zijn eigen charme. Ik ken zo’n beetje elk hoekje en straat, waardoor ik van meerwaarde kan zijn voor onze klanten. Weten wat er speelt op de markt, welke wijken populair zijn en hoe je wel of niet een woning in de verkoop moet zetten, daarmee leveren wij onze meerwaarde.”

Jimmy is minstens zo blij met zijn stap naar Siewe. “Ik ben niet gelijk het makelaarsvak ingedoken. Eerst heb ik wat algemene opleidingen gedaan, dat was het net niet. Makelen bleek mij toch met de paplepel ingegoten te zijn. Toen ik tot dat besef kwam, volgde ik de makelaarsopleiding en deed diverse jaren ervaring op bij andere makelaarskantoren. Zowel mijn vader als ik vonden het goed als ik eerst elders vlieguren ging maken. Dat heb ik met plezier gedaan in Almere en Amsterdam. In Amsterdam werkt Siewe niet, maar we zijn wel actief in Almere en die kennis zet ik dan ook graag in voor ons kantoor. Ik vind het team leuk en voel me hier helemaal op mijn plek.”

2023 Jimmy Siewe

Marleen de Bondt, commercieel binnendienstmedewerker

 

Marleen de Bondt is sinds 2019 onderdeel van Siewe Wonen. Ze houdt van de dynamiek in de makelaardij, de afwisseling in de werkzaamheden en het werken in teamverband. En dat zien we terug in haar werkwijze. Marleen steekt de handen uit de mouwen en probeert mee te denken. “Voor ik bij Siewe kwam, werkte ik in het bankwezen, maar ik heb altijd veel  belangstelling gehad voor de makelaardij. Ik ben blij dat Siewe mij deze kans gaf. Ik word uitgedaagd om mezelf te zijn en gewoon de dingen op te pakken. Niet twijfelen maar doen en dat past precies bij mij. Inmiddels zit ik hier een paar maanden en heb het heel erg naar mijn zin.”

T: 035 699 00 44
E: marleen@siewe.nl

Marleen de Bondt 2023

Suzanne van de Vijver, commercieel binnendienstmedewerker

 

Dat Suzanne van de Vijver bij ons werkt, is best bijzonder. Want ruim 11 jaar geleden moesten we haar na 1 maand dienstverband laten gaan, omdat de crisis in alle heftigheid losbarstte. Maar toen het na een jaar weer aantrok, wisten we niet hoe snel we haar weer terug moesten vragen. Suzanne is namelijk zeer ervaren, vrolijk en ze geniet van het dynamische makelaarsvak. Dat ze een tikje eigenwijs is, vinden we vooral erg leuk! Je moet met goede argumenten komen om Suzanne te overtuigen, dat houdt ons scherp. “Ik heb ontzettend leuk werk en daarbij vind ik het contact met mijn collega’s en klanten fijn. Geen dag is het zelfde en hectiek en rustige momenten wisselen elkaar af. Gelukkig ben ik geordend en werk ik netjes. Dat brengt rust. Als ik lekker druk ben en goede zaken doe, kijk ik terug op een geslaagde dag. Maar nog leuker vind ik het als mijn klanten tevreden zijn.”

T: 035 699 00 44
E: suzanne@siewe.nl

Susanne van de Vijver 2023
ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Kennismaken?

Vul dan hier uw contactgegevens in.