Siewe ERA Makelaars

Wie zijn wij?

Bussum

Makelaar in Bussum

Welkom thuis. 

Dat ultieme gevoel van thuiskomen, dat wil je ervaren als je de straat inrijdt en je nieuwe huis binnen loopt. Wij snappen dat als geen ander. Ook weten we dat een huis kopen emotie is, terwijl ook de zakelijke kant goed geregeld moet zijn. Je wilt een goede prijs, goed overdrachtsmoment en de technische staat van het huis is belangrijk.

Wij zijn er voor jou. Of je nu een huis zoekt of je huis wilt verkopen. Wij hebben het grootste netwerk dat we graag voor je inzetten. Daarbij zijn we aangesloten bij ERA en NVM.

Vele tevreden opdrachtgevers gingen u al voor. Lees hoe zij ons beoordelen.

Siewe ERA Makelaars Bussum

Gooi & Eemland, Vechtstreek en daarbuiten

Wij verkopen huizen en adviseren huizenkopers in: Naarden, Bussum, Blaricum, Laren, Hilversum, Eemnes, Muiden, Muiderberg, Weesp, Kortenhoef, Nederhorst ten Berg, Loosdrecht, Ankeveen, 's Graveland, Almere, Baarn en Soest.


Cribb: woningen die niet op funda staan

Bent u van plan om te verhuizen én uw eigen huis daarbij in de verkoop te zetten?
Klik dan hier om u direct aan te melden bij Cribb. Zo krijgt u toegang tot een exclusief woningaanbod. Let wel: u moet uw eigen huis te koop aanbieden om zich in te kunnen schrijven.

Openingstijden makelaardij

Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur En buiten kantoortijden op afspraak.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Havenstraat 164 B
1 mei 2024

Goed, kon hem altijd bereiken en nog belangrijker goed mee overleggen. Ook de mensen die op kantoor werken zijn goed ingelezen betreffende de verkoop van de woning.

Verkoper van een woning , Krekelmeent 122
1 mei 2024

Perfecte begeleiding gehad van Team Siewe. Snel schakelen, altijd bereikbaar, proactief. De aanpak spreekt aan en met name de uitleg over de te nemen stappen in het verkoopproces.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)