Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Willem Egbertsstraat 59, Hasselt
18 februari 2013

In ons geval betrof het een relatiebreuk en had de makelaar beloofd om beide partijen van alle correspondentie op de hoogte te stellen. Echter, de koper van de woning heeft de vraag gesteld of de overdrachtsdatum eerder zou kunnen plaatsvinden. Deze vraag is maar met 1 van de verkopende partij besproken. Nog een aantal keren is dit voorgevallen. Niet erg netjes.

Verkoper van een woning , Schapendrift 6, Elp
18 februari 2013

Betrouwbaar, Bereikbaar, Deskundig en Onderscheidend ! Ga zo door!

Verkoper van een woning , Zevenberg 23, Veldhoven
18 februari 2013

Goede deskundige makelaar, die er in deze moeilijke tijd toch voor heeft gezorgd dat we ons huis op redelijk korte termijn (binnen 6 maanden) hebben kunnen verkopen. De makelaar heeft zelfs nog een hogere verkoopprijs eruit kunnen onderhandelen. Voldoende promotiemateriaal en genoeg bekendheid aan de verkoop van de woning gegeven.

Verkoper van een woning ,
18 februari 2013

we zijn steeds op een juiste en tijdige wijze op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De communicatie verliep op een vriendelijke en ontspannen manier. Kortom, geen enkele klacht over deze makelaar.

Verkoper van een woning , Franklinstraat 72, Amersfoort
17 februari 2013

Niet tevreden! Vanaf het begin o.a. bord gewoon in de tuin neergelegd omdat de grond bevroren was, of wij dat zelf maar wilden doen en dat inderdaad binnen 5 minuten klaar was wat dus ook door de makelaar gedaan had kunnen worden. Aanmaning van een rekening die allang OP TIJD was betaald. Spullen voor de open dag, 1 dag voor de open dag binnen krijgen en als klap op de vuurpijl kwamen wij op een zaterdag het huis van mijn ouders binnen en waren daar zo'n ongeveer 6 mensen aanwezig zonder makelaar en zonder dat wij op de hoogte waren gesteld waardoor wij dus op zijn zachts uitgedrukt zeer geschrokken waren. Ons werd daarna gevraagd waar wij ons zo druk om maakten, het huis stond immers toch leeg. En zo zijn er nog meer dingen op te noemen. Op de dag van overdracht waar wij niet bij aanwezig zijn geweest zouden wij diezelfde dag nog gebeld worden door Sjoerd Vlaming om ons te vertellen hoe het gelopen was en om de meterstanden door te geven. Op dat telefoontje wachten wij nu ruim een half jaar later nog. En zo zijn er nog meer dingen mis gegaan. Voor ons dus geen ERA de Ruiter meer!

Verkoper van een woning , Lijsterbesstraat 3, Nieuwegein
17 februari 2013

In het begin wat contact problemen,wat later ruimschoots werd vergoed.IK ben zeer tevreden.

Verkoper van een woning , Wimbledonpark 75, Amstelveen
16 februari 2013

Verkoper van een woning , Reigerskamp 789, Maarssen
16 februari 2013

Wij zijn zeer tevreden tot nu toe met deze makelaar, houdt zich aan zijn afspraken.

Koper van een woning , Bentinckstraat 17, Nijkerk
16 februari 2013

Verkoper van een woning , Elviradal 3, Valkenswaard
16 februari 2013

Dennis Wijman, heeft ons altijd vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Er is een hele mooie presentatie van het huis gemaakt, die goed in de markt is gezet. Ons huis was snel en voor een redelijke prijs verkocht.

Verkoper van een woning , Prinses Beatrixstraat 38, Hengelo OV
16 februari 2013

Correct en vakkundig en tegelijk menselijk. Oog voor hun klanten. Ze hebben top werk geleverd met een lastig te verkopen object.

Verkoper van een woning , Prinses Beatrixstraat 38, Hengelo OV
16 februari 2013

Verkoper van een woning , Van Alphenstraat 20, Tilburg
16 februari 2013

Redelijk tevreden had er iets meer van verwacht maar we zullen het maar op de crisis schuiven

Verkoper van een woning , Prinses Beatrixstraat 46 A, Hengelo OV
16 februari 2013

Verkoper van een woning , Berkenring 28, Zundert
15 februari 2013

Een heel prettig contact ,goede dienstverlening en betrouwbare informatie

Verkoper van een woning , Kees van Bohemenhof 21, Utrecht
15 februari 2013

De Koning is een zeer plezierige makelaarskantoor. Vincent en Dirk Jan hebben ons gedurende het gehele traject (van te koop zetten tot passeren) op een erg goede wijze begeleid. Professioneel, meedenkend, accuraat. Wij hebben een zeer plezierige samenwerking ervaren. Dank daarvoor.

Verkoper van een woning , Eikenlaan 41, Brunssum
15 februari 2013

Verkoper van een woning , Eiberstraat 25, Velp GLD
15 februari 2013

professioneel, gedreven en deskundig.

Koper van een woning , Laaressingel 54, Enschede
14 februari 2013

Goed, snel, duidelijk, pakt door

Koper van een woning , Eikenlaan 41, Brunssum
14 februari 2013