Logo
illustratie

Het voordeel van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen is een grote stap en is misschien wel de grootste financiële beslissing die u de komende jaren neemt. De vraag is of u deze beslissing weloverwogen en met het beste resultaat kunt nemen zonder professioneel advies en professionele begeleiding. Aankopen met een ERA-makelaar in Raamsdonksveer is niet alleen slim, maar ook verstandig. De vraagprijzen zijn niet de koopprijzen. Een aankoopmakelaar weet door zijn kennis van de locale markt hoe laag u kunt bieden. Een huis is veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij u past voelt u zich thuis, een plek waar u tot rust komt en uzelf kunt zijn.

 

Droomhuis kopen zonder zorgen

Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen uw droomhuis kunt aankopen, wij komen op voor uw belang, een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die u tegen kunt komen bij de koop. Wat denkt u van: bouwkundige problemen, omgevingsfactoren, duurzaamheid en juridische facetten. Samen met u willen we gaan kijken welk huis bij u past en waar u zich 100% thuisvoelt. Kortom: Samen kopen we uw droomhuis!

 

ERA Makelaardij Amerstreek is er voor u!

U heeft niet alleen behoefte aan een specialist op huizen gebied. U zoekt een vertrouwenspersoon. Iemand die u wijst op alle voor-, maar ook nadelen. Iemand die u met raad en daad bijstaat. Iemand met vele jaren ervaring, betrouwbaarheid en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. Era Makelaardij Amerstreek is er voor u. 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 40 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Wilt u weten wat wij als aankoop makelaar voor u kunnen betekenen?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor meer informatie of een afspraak.

Privacyverklaring