Woning gezien bij een andere makelaar?

Aankoopmakelaar

De woningmarkt is weer volop in beweging. De overdrachtsbelasting is structureel verlaagd naar 2% en de hypotheekrente is momenteel historisch laag. Het ideale moment om uw droomhuis te kopen! Het probleem is echter dat de woningmarkt ontzettend krap is. Er zijn bijna geen huizen te koop. Het kopen van een huis is alleen niet iets wat u iedere dag doet. Bij het kopen van een woning komt u in een lang, soms ingewikkeld traject terecht, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is. Onze aankoopmakelaars zijn er om u in dat hele traject, of in onderdelen daarvan, zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Zodat u, wanneer u over enige tijd voor de eerste keer de deur van uw droomhuis opendoet, kunt terugkijken op een geslaagde transactie.

Liesbeth Selbach

Waarom een aankoopmakelaar van Beaufort Makelaars?

ls u een huis wilt kopen, krijgt u in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar alleen dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen, namelijk een aankoopmakelaar.

Vergelijkt u het maar eens met twee mensen die een juridisch geschil hebben. Ook dan neemt elke partij een eigen adviseur (advocaat) in de arm. Met makelaars is het eigenlijk net zo. U heeft een eigen adviseur nodig die alleen voor úw belangen opkomt.

Het is mogelijk om een aankoopmakelaar van Beaufort Makelaars in te schakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht en u vervolgens te begeleiden gedurende het volledige traject. Het kan ook dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat om een van de grootste aankopen in uw leven te doen. Daarom maken wij voor u graag een offerte op maat, passend bij uw situatie.

U kunt er op vertrouwen dat onze aankoopmakelaars tijdens de onderhandelingen voor u tot het uiterste gaan om voor u de beste prijs te realiseren!

Wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen?

Een aankoopmakelaar…

-Inspecteert de bouwkundige staat, doet onderzoek naar erfdienstbaarheden, e.d.
-Adviseert u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is
-Geeft u inzicht in de waarde van de woning
-Heeft kennis van de huizenmarkt, omgeving en lokale regelgeving
-Bepaalt samen met u de strategie om de woning te kunnen kopen
-Voert deskundige onderhandelingen uit om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen
-Genereert tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken
-Is een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt
-Beschikt over een netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u een taxateur nodig hebt, hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
-Let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen
-Controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris
-Inspecteert met u de woning voor de overdracht bij de notaris
-Noteert voor u de meterstanden

Interesse in een aankoopmakelaar?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.