Beaufort ERA Makelaars

Nijmegen

Beaufort ERA Makelaars

Beaufort ERA Makelaars is al ruim 35 jaar gevestigd in Nijmegen. Ervaring, kwaliteit en een No-nonsense aanpak zal je zeker aanspreken.
 
Of het gaat om de aankoop van je eerste appartement, je droomvilla, je eerste bedrijfsruimte als startend ondernemer of ben je CEO van een grootschalige organisatie, wij zijn er om je te helpen van begin tot eind tijdens het aanhuur, aankoop, verhuur of verkooptraject.
 
Een (gevalideerde) taxatie van je woning, je bedrijfsruimte of je beleggingsportefeuille, Beaufort ERA Makelaars is een full service makelaarskantoor wat actief is in de regio rondom Nijmegen.
 
Bij Beaufort ERA Makelaars kun je ervan uitgaan dat een aantal basiszaken zoals actuele kennis van de markt, goede educatie, hoogwaardige dienstverlening e.d. perfect geregeld zijn. Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Wij zijn aangesloten bij NVM, NVM Business en het grootste internationale samenwerkingsverband van specialisten in Real Estate ERA. In Nederland werken wij met tientallen ERA Makelaars samen om jouw woning optimaal, snel en goed te verkopen.
 
Loop eens vrijblijvend bij ons binnen, de koffie staat klaar.

Ons Team

Beaufort ERA Makelaars is de makelaar van regio Nijmegen

Wij zijn actief in onder andere de volgende gebieden: Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Bergharen, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Beek, Beek-Ubbergen, Groesbeek, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Molenhoek, Mook, Middelaar, Cuijk, Linden, Beers, Haps, Grave, Escharen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout, Bemmel, Weurt, Druten, Deest, Puijfluik, Hernen, Batenburg. Kortom: de gehele regio rondom Nijmegen!


Onze openingstijden

Beaufort ERA Makelaars is een bedrijf met een sterk team, dat maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en vervolgens van 13:00 tot 17:30 uur bereikbaar is.

                                                                                                      Ons KvK-nummer: 09170786

 

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Hermelijnstraat 26
25 mei 2024

Bestaat uit een team van deskundige makelaars. Ze hebben gericht advies gegeven en goed onderhandeld over de prijs van mijn huis. Daarnaast zijn ze altijd goed (telefonisch) bereikbaar.

Verkoper van een woning , Dromedarisstraat 43
22 mei 2024

we hebben een prettige makelaar gehad aan Elly Kwakkernaat, zij heeft ons volledig ontzorgd. Zij heeft een mooie fotoserie laten maken van het aangeboden huis, en verder als contactpersoon opgetreden tussen ons (= de familie) en de mogelijke kopers. Dat is allemaal prettig verlopen tot en met de feitelijke overdracht van het huis aan de nieuwe bewoners, afgelopen week. Wij als familie kunnen het afscheid van ons ouderlijk huis met een gerust hart sluiten

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)