Uw huis verhuren?

Uw huis verhuren?

Overweegt u de verhuur van uw woning? Beaufort ERA Makelaars is uw specialist op het gebied van woningverhuur. Dat kunnen woningen zijn die deel uitmaken van een beleggingsportefeuille, die wilt u voor onbepaalde tijd verhuren. Of een woning die te koop staat maar niet meer wordt bewoond, dan wilt u tijdelijk verhuren omdat u de huurovereenkomst wilt ontbinden als de woning is verkocht.

Beaufort ERA Makelaars heeft honderden woningzoekers uit eigen bestand, dat zijn particulieren maar ook expats en professionals. Tevens bereiken wij via het uitwisselingssysteem van NVM makelaars duizenden woningzoekers die ingeschreven staan bij alle collega NVM en ERA-makelaars.

Beaufort ERA Makelaars verhuurt alleen aan huurders die zijn gescreend op onder andere kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit.

Woning tijdelijk verhuren?

Tijdelijk verhuren is dé oplossing voor woningeigenaren die kampen met dubbele woonlasten of om die reden wachten met de aankoop van een nieuwe woning. Beaufort ERA Makelaars is er om voor u het gehele proces te regelen, geheel conform de Leegstandswet.

Meer weten?

Vul hier uw contactgegevens in!