beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Guido Gezellestraat 20
7 juni 2024

Een korte toelichting maakt jouw beoordelingen nog waardevoller. Vandaar dat wij dit zo belangrijk vinden.

Verkoper van een woning , Zwanenveld 2737
31 mei 2024

Heel erg tevreden overal goed in begeleid en advies gegeven. Ook zelf een huis aangekocht via deze makelaar en daar waren wij ook zeer tevreden over zodat de keuze voor ons zeker vast stond

Koper van een woning , Hermelijnstraat 26
25 mei 2024

Bestaat uit een team van deskundige makelaars. Ze hebben gericht advies gegeven en goed onderhandeld over de prijs van mijn huis. Daarnaast zijn ze altijd goed (telefonisch) bereikbaar.

Verkoper van een woning , Dromedarisstraat 43
22 mei 2024

we hebben een prettige makelaar gehad aan Elly Kwakkernaat, zij heeft ons volledig ontzorgd. Zij heeft een mooie fotoserie laten maken van het aangeboden huis, en verder als contactpersoon opgetreden tussen ons (= de familie) en de mogelijke kopers. Dat is allemaal prettig verlopen tot en met de feitelijke overdracht van het huis aan de nieuwe bewoners, afgelopen week. Wij als familie kunnen het afscheid van ons ouderlijk huis met een gerust hart sluiten

Koper van een woning , Nimrodstraat 24
20 mei 2024

Hele fijne (aankoop)makelaar. Zijn kritisch, denken mee en zijn eerlijk over een potientele aankoop.

Koper van een woning , Ferry Portierstraat 8
12 april 2024

Een fantastisch kantoor met zeer vriendelijke en professionele mensen. Nadat we zelf al enige tijd aan het zoeken waren naar een huis hebben wij de hulp van Liesbeth ingeschakeld, nog geen week later hadden we al een huis gekocht. Wij kunnen iedereen adviseren om met deze partij in zee te gaan.

Verkoper van een woning , Zevenheuvelenweg 31
29 maart 2024

Fijn contact. Duidelijke afspraken en adviezen. Beloftes worden snel opgevolgd. Prettige samenwerking.

Verkoper van een woning , Bongerdstraat 16
2 maart 2024

De makelaar was vanaf het begin prettig in de omgang en wist vaak al zaken te adviseren, voordat we de vraag gesteld hadden. Legt op een heldere manier uit hoe het proces gaat verlopen en geeft gedurende het proces feedback.

Verkoper van een woning , Nimrodstraat 83
4 januari 2024

Liesbeth Selbach is open en toegankelijk en geeft zeer deskundig advies. Ze is heel betrokken geweest bij de verkoop van onze woning en was altijd bereid om extra meters voor ons te maken. Ze kon onze situatie goed inschatten en we hebben heel plezierig contact met haar gehad.

Koper van een woning , Renate Rubinsteinstraat 17
23 december 2023

Samen met Liesbeth zijn wij onze eerste huizenjacht begonnen. Haar deskundigheid en hulp heeft ervoor gezorgd dat wij snel (zelfs in deze markt) een huis hebben kunnen vinden. Zonder haar hulp was dit niet gelukt. Ze denkt met je mee en bekijkt alles mogelijkheden. Ook de afstemming tussen Liesbeth en onze hypotheekadviseur was super! Kortom, zeer tevreden!

Verkoper van een woning , Voorstadslaan 123
10 december 2023

Het contact was erg fijn, er werd goed meegedacht over alle factoren van de verkoop vanuit veel ervaring en kennis. Ook werd en rekening gehouden met onze wensen. Het proces verliep goed en snel met een mooi resultaat.

Koper van een woning , Burgemeester Blessinglaan 18
13 november 2023

Ik en mijn vrouw zijn ontzettend goed geholpen in de zoektocht naar ons nieuwe huis. Onze wensen en voorkeuren werden serieus genomen en contact rondom de bezichtiging(en), het bod, al onze vragen en de uiteindelijke koop hebben wij als zeer prettig en duidelijk ervaren.

Koper van een woning , Roemer Visscherstraat 7
2 november 2023

Het contact was erg snel. Reageerde altijd vrijwel direct als je wat wilde weten over een woning. Een week na afspraak hadden wij onze woning gekocht. Liesbeth heeft ons goed geholpen en ik zou haar dan ook aanbevelen!

Koper van een woning , Zwarteweg 32
17 oktober 2023

Frans is een kundige makelaar die zijn vak meer dan serieus neemt en daarnaast een prettig en betrouwbaar persoon.

Koper van een woning , Gaussstraat 22
24 augustus 2023

Wij vonden dat alles erg goed verliep. Kundige mensen. Goed bereikbaar. Vriendelijk geholpen. Communicatie was erg helder.

Verkoper van een woning , Molenweg 181
24 augustus 2023

Contact met Liesbeth ging soepel, vragen konden via whatsapp worden gesteld en deze werden ook snel beantwoord. De makelaar komt uit Nijmegen en weet daardoor veel van de markt, appartement was mede hierdoor goed in de markt gezet en snel verkocht.

Verkoper van een woning , Directeur Trompstraat 14
24 augustus 2023

Onze makelaar heeft ons enorm goed begeleid en de gehele verkoop van het huis prima begeleid.

Koper van een woning , Rijksweg 130 C
23 juli 2023

Erg tevreden over deze makelaar; staat altijd klaar voor zijn klanten, professioneel en zeer goed qua communicatie. Ga hier zeker weer naartoe bij een eventuele volgende aankoop!

Koper van een woning , Windvleugel 15
27 juni 2023

Wij hadden makelaar Liesbeth Selbach van dit makelaarskantoor. Ze geeft eerlijk advies, denkt goed mee en is altijd bereid om mee te gaan kijken.

Verkoper van een woning , Waardhuizenstraat 2 A
27 juni 2023

Het contact verliep prettig, duidelijke afspraken en korte lijnen. De makelaar dacht actief mee aan hoe het huis zo goed mogelijk in de markt te zetten.