42

Wolfkaterweg 87

Hengelo OV

€795.000 v.o.n.
  • SoortWoonboerderij , Woonhuis
  • Kosteninfo €795.000 v.o.n.
  • Woonoppervlakte191 m2
  • Perceel3335 m2
  • Inhoud827 m3
  • Kamers4
  • Slaapkamers3

Omschrijving

Erve Landeweer zoekt bewoners die houden van rust, ruimte, natuur en de rijke Twentse tradities.

Op Erve Landeweer verrijzen 2 nieuw te bouwen vrijstaande woningen op een traditioneel erf van Landgoed Twickel. Aan de voorzijde van de woningen bevindt zich het gezamenlijke erf. Aan de achterzijde genieten de beide woningen van een fraai uitzicht en veel privacy. Het erf wordt door houtwallen verankerd naar de openbare weg.

De woningen zijn ruim van opzet en zijn volledig naar uw wensen samen te stellen. De woningen worden vanzelfsprekend gasloos opgeleverd en de opwekking van energie vindt plaatst door een warmtepomp en zonnepanelen op de woning. Het streven is de woningen zoveel mogelijk energieneutraal te bouwen.

De woningen worden gerealiseerd op erfpachtgrond. Dat betekent dat het bezit bij de erfpachter blijft, maar het gebruik en genot bij u als pachter. Als verpachter treedt Landgoed Twickel op. Door de kavels in erfpacht uit te geven, genereert Twickel inkomsten voor een duurzame instandhouding van het landgoed.

Rondom Erve Landeweer:
Wonen nabij de dorpen Beckum en Boekelo. Grotere steden in de buurt zijn o.a. Enschede en Haaksbergen met tal van voorzieningen. Scholen, zorg, winkels en uitgaan… het kan allemaal in de directe omgeving.
Maar je kiest natuurlijk op de eerste plaats voor Erve Landeweer vanwege de rust en het authentieke landschap. Zie de zon opkomen over de weilanden en drink je eerste kopje koffie van de dag op de veranda van je nieuwe woning.

Wonen in Twente:
In Twente kun je overal genieten van de natuur, oude landgoederen, gezellige steden en dorpen en meer, veel meer. Ontdek het allemaal, bij voorkeur op de fiets of wandelend. Want nergens kun je zo eindeloos struinen en beleven als in het Twentse land. Voor wie het nog niet weet: Twente is misschien wel het mooiste wandelgebied van Nederland. Zo staat ‘Twents Blokje Om’ voor maar liefst 300 kilometer aaneengesloten wandelplezier. Over stuwwallen. Dwars door beekdalen. Langs de leukste stadjes. Laat de auto maar staan. En tussen al die pracht en praal kun je straks wonen. Aan een authentiek erf op een eeuwenoud landgoed.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte: 3.335 m2
- Woonoppervlakte: 191 m2
- Inhoud: 827 m3
- Jaarlijks erfpachtcanon: € 11.750,-
- Lang lopend erfpachtcanon op basis van 30 jaar
- Canon is op gelijke wijze aftrekbaar als hypotheekrente
- Verkoop is onder voorbehoud gunning door Stichting Twickel
- Bouwgarant is mogelijk

Deze woning is ERA-Exclusief: Wij geven alle woningen die erg bijzonder zijn een aparte vermelding. Dit kan de prijs zijn maar ook de architectuur, ligging of historie wat zo uniek kan zijn dan we van een exclusieve woning kunnen spreken.
Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.
brochure

Waar staat dit huis?

Wolfkaterweg 87, Hengelo OV

Woningvideo

Plattegronden

Contactpersoon

Arjan ter Keurs
Prisma ERA Makelaars Delden

Afspraak maken

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.