Van den Putten ERA Makelaars & Taxateurs

Al meer dan 55 jaar een begrip!

Makelaar Heemstede

Zoek je een makelaar in Heemstede? Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs is sinds 1956 is een gerenommeerd makelaarskantoor in Heemstede en een echte expert in de regio Zuid-Kennemerland. Bij ons ben je verzekerd van de service, deskundigheid en de aandacht die jouw woning of woningvraag verdient. De klant staat bij ons altijd op één. Daarom worden wij ook beoordeeld met een dikke 9+. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Heemstede die jou volledig ontzorgt tijdens het aankoop- of verkoopproces? Dan zijn wij de makelaar die bij jou past!

Team Van den Putten Makelaars & Taxateurs O.G.

Expert in de regio Zuid-Kennemerland

Al sinds de jaren ’90 is Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs aangesloten bij ERA. Dit internationale kwaliteitsnetwerk van makelaars is actief over de hele wereld, waardoor er enorm veel informatie en kennis in dit netwerk aanwezig is. Hier profiteren wij elke dag van, en jij dus ook! Deze expertise zetten wij graag voor je in als je jouw woning in Heemstede wilt verkopen. Ook zijn wij al sinds jaar en dag aankoopspecialist in de regio. 

Ons werkgebied als makelaar in Heemstede is niet alleen beperkt tot Heemstede. We zijn ook gespecialiseerd in de woningmarkt in omliggende plaatsen zoals Haarlem, Bennebroek, Aerdenhout, Bloemendaal, Vogelenzang, Bentveld, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen-Zuid en Zandvoort.


Gratis waardebepaling

Denk je erover om je huis te verkopen? Of ben je gewoon benieuwd wat je huis op dit moment waard is? Vraag dan nu een gratis waardebepaling bij ERA makelaars Heemstede aan. Dan weet je direct wat de waarde van je huis op dit moment is. Gratis en geheel vrijblijvend! 

Nu aanvragen

Ook voor taxaties

Voor de meeste mensen zijn taxaties een noodzakelijk kwaad. Een taxatierapport is nou eenmaal nodig en kost geld. Een goed taxatierapport beschermt je tegen onverantwoorde beslissingen en biedt een goede basis voor allerlei gesprekken. Denk hierbij aan echtscheiding, vererving, het vestigen van een hypotheek, het vestigen van een verbouwingsdepot, etcetera.

Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs is aangesloten bij het NRVT en het NWWI. Hiermee ben je verzekerd van een juiste taxatie in Heemstede en omgeving.

Jouw ERA makelaar in Heemstede

Heb jij verkoopplannen of ben je op zoek naar een huis in onze prachtige regio? Neem dan contact op met ons enthousiaste team! We hebben altijd tijd voor een kop koffie en een gesprek is altijd vrijblijvend. Bel 023-5285412 of mail ons op info@vandenputten.nl.

Onderdeel van het internationale ERA-netwerk

Van den Putten ERA Makelaars behoort tot de zogenaamde Leader Circle-kantoren in Nederland. Dat is de top 25 van best presterende ERA-makelaars. Er zijn meer dan 9000 makelaars in 36 landen aangesloten bij ERA. Allemaal voldoen zij aan de kwaliteitsstandaard van ERA: deskundig, betrouwbaar en proactief.

ERA Leaders Circle 2021

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Glipper Dreef 206
4 april 2024

Prettig en adequate contacten met de makelaar verliepen uitstekend. Goede voorlichting, begeleiding en tot nu toe afronding van zaken.

Verkoper van een woning , Oude Kruisweg 236
30 maart 2024

Bij van den Putten Makelaars waren we in zeer goede handen, zo is gebleken. Een huis verkopen doe je niet dagelijks en is best wel spannend, maar we zijn dankzij de inzet en deskundigheid van alle medewerkers het gehele proces goed doorgekomen, eigenlijk zonder enige vorm van stress. Van begin tot eind voelden we ons gesteund. We hebben in vol vertrouwen alle adviezen opgevolgd, met uiteindelijk een geweldig resultaat. Hartelijk dank Katja, John, Miriam en Sanny. We zullen jullie zeker aanbevelen.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)