Aankoopmakelaar in Heemstede en omgeving

Ben je van plan om een huis te kopen in Heemstede of de regio Haarlem? Dan ben je bij Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs aan het juiste adres. Wij kennen Heemstede, Haarlem en de  regio eromheen als geen ander. Wij luisteren naar jouw wensen, we kennen de lokale markt en weten wat er te koop staat. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide service is jouw keuze voor ons als aankoopmakelaar in Heemstede en omgeving de juiste.

ERA Stockfoto

Aankoopmakelaar Heemstede en omstreken

Onze aankoopmakelaars kennen in Heemstede, Haarlem en de omgeving de lokale markt tot op detailniveau en beschikken ook over de nodige bouwkundige kennis. Wij weten welke huizen hun waarde behouden of niet. Daarom kunnen wij je uitstekend van dienst zijn als aankoopmakelaar in Heemstede en omgeving.

De makelaars van Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs spreken elke dag met zowel kopers en verkopers. Wij zetten graag onze kennis en expertise voor je in en adviseren je om een verantwoorde aankoop te doen.

Onze dienstverlening

We bieden onze klanten ook de kans om gebruik te maken van de unieke ERA Garantie. Een verhuizing kost vaak meer dan vooraf gedacht, daarom hoeven klanten zich bij ons geen zorgen te maken over onverwachte reparaties. Naast onze dienstverlening als aankoopmakelaar, kun bij ons ook terecht als je je huis te verkopen. Vraag ons gerust om een gratis waardebepaling van jouw huis.

Verhuizen van Amsterdam naar Heemstede

Woon je al een tijd in Amsterdam en ben je toe aan meer rust en ruimte? Dan is Heemstede zeker wat voor jou. Je vindt er alles wat je zoekt; van een bruisend centrum tot goede scholen en een prachtige, rustige omgeving, natuurgebieden en strand. En dat op een steenworp afstand van zowel Haarlem als Amsterdam! Als aankoopmakelaar in Heemstede kunnen wij je helpen met het vinden van jouw droomwoning. Wij kennen de omgeving op ons duimpje. Daarom kunnen wij je perfect adviseren en begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe woning in Heemstede.

Neem contact op

Wij beantwoorden graag al je vragen als je plannen hebt om een huis te kopen in Heemstede of omstreken. Wij komen graag met je in contact. Je kan ons eenvoudig bereiken via onze contactgegevens. Wil je langskomen bij ons op kantoor? Geen probleem, we ontvangen je graag met een goede kop koffie en we bespreken dan jouw ideale woonwensen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte koopwoning in Heemstede.  

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Zullen we eens kennismaken?

Vul dan hier uw gegevens in.