Verkoopmakelaar in Heemstede

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Heemstede? Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs staat voor jou klaar. Op basis van jouw wensen passen wij onze verkoopstrategie voor je aan. Wil je de beste prijs? Dan zetten we alles op alles om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren en in de markt te zetten, tot en met een compleet nieuwe inrichting voor de presentatie. Snel jouw huis verkopen? Dan kiezen wij voor een andere, urgente strategie om snel een koper te vinden.

Katja buiten

Huis verkopen in Heemstede en omstreken

Met onze lokale kennis in de verkoopmarkt bieden we jou een uniek ERA Verkoopactieplan. Dankzij ons grote netwerk weten wij alles van de markt en transactieprijzen. Daarnaast onderscheiden wij ons van andere verkoopmakelaars op de volgende punten:

-    Onze verkoopstyliste zorgt voor een optimale presentatie
-    We maken 360 graden foto’s voor een volledig beeld van jouw huis.
-    We zorgen dat je huis zo hoog mogelijk op Funda komt te staan.

Past dit bij jou? Dan staan wij graag voor je klaar als verkoopmakelaar in Heemstede.

Dienstverlening van ERA Makelaars

We kunnen je naast het verkopen van jouw huis ook helpen bij de aankoop van een nieuwe woning, maar ook informeren over huur, verhuur, vastgoedbeheer, nieuwbouw, algemeen vastgoedadvies, consultancy en je van dienst zijn bij taxaties.

Ben je benieuwd naar de huidige waarde van je huis? Dan is onze gratis waardebepaling zeker iets voor jou. Krijg inzicht in de waarde van je huis. Handig als je je bijvoorbeeld wil oriënteren op een nieuwe woning. Nog voordat je belangrijke beslissingen neemt, kun jij je hierdoor alvast gerichter laten adviseren door onze verkoopmakelaars in Heemstede.

Vragen?

Heb je vragen over het verkopen van jouw huis? Wij denken mee met al jouw vragen. Neem contact op met onze verkoopmakelaars in Heemstede en omstreken via de contactpagina. We helpen je graag verder. Je bent daarnaast ook welkom op ons eigentijdse kantoor aan de Bronsteeweg in Heemstede. Vervolgens bespreken we samen de voorkeuren van het verkopen van jouw huis.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Meer weten over het verkopen van uw huis?

Vul dan hier uw contactgegevens in