Ons Team

Katja Verheul, NVM-Makelaar en Register-Taxateur

Katja is al 23 jaar werkzaam als NVM-Makelaar en Register-Taxateur in de mooie regio Zuid-Kennemerland. Ze woont in Heemstede sinds 1999 en haar twee dochters zijn er opgegroeid. Maar ook Haarlem kent zij op haar duimpje want ze heeft 20 jaar gewerkt vanuit het Haarlemse ERA kantoor in het gezellige centrum. In Bloemendaal liggen haar hockey-roots dus ook daar heeft zij een groot netwerk. Sowieso is Katja een netwerker en een mensen-mens. Haar dochters kunnen nooit eens ongestoord met haar de winkelstraat in, want ze komt altijd wel bekenden tegen.

Katja heeft een grote liefde voor architectuur en veel technische kennis. Dit komt in deze regio, met huizen uit zoveel verschillende bouwperiodes, goed van pas. Met haar koopt u veilig en verantwoord aan. Ze kent de huizenmarkt als geen ander en is altijd op de hoogte van de recente transacties.

In 2019 heeft Katja het kantoor overgenomen van George van den Putten. Zij kennen elkaar al tientallen jaren uit het ERA netwerk en Katja was als doorgewinterde ERA makelaar de beste kandidaat voor de overname van het familiebedrijf. Met trots zet zij de makelaardij, maar ook het vastgoedbeheer voort vanuit de vertrouwde locatie op de Bronsteeweg. Katja is een echte allrounder, ze is niet alleen thuis in de woningmakelaardij, maar ook in het bedrijfsvastgoed, projectontwikkeling, nieuwbouw, vastgoedbeheer en VvE beheer.

Wil je kennismaken met Katja? Maak een afspraak!

2022 Katja Verkleind

John van den Putten, NVM-Makelaar

John werkt al ruim 30 jaar als makelaar in de regio. Hij is geboren en getogen in Heemstede. Als zoon van een makelaar (het kantoor is ooit opgericht door zijn vader, Jan van den Putten) heeft hij het vak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn opa en oom waren vroeger aannemer en hebben veel huizen in Heemstede gebouwd. Niet zo gek dat John, die zijn loopbaan ooit begon als onderwijzer op de Valkenburgerschool (tegenwoordig De Molenwerf), uiteindelijk ook in dit mooie vak terecht is gekomen.

John is de aankoopmakelaar die je iedereen zou gunnen. Hij kan enorm goed luisteren en de wensen omzetten naar het geschikte huis. Hij is heel erg geduldig en heeft een uitstekende relatie met al onze collega-makelaars. Niet voor niets is hij een zeer succesvolle aankoopmakelaar. Maar hij krijgt ook van onze opdrachtgevers de hoogste klantbeoordelingen! Met name John is verantwoordelijk voor de score van gemiddeld een 9,8 die wij als kantoor in onze reviews krijgen. John houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop en aankoop van woonhuizen.

Een kop koffie drinken met John om vrijblijvend eens je woonwensen te bespreken? Maak een afspraak!

 

 

2022 John verkleind

Miriam van Marle, Assistent-Makelaar

Graag stellen wij Miriam aan u voor. Miriam woont ruim 20 jaar in Heemstede, op steenworp afstand van ons kantoor, is getrouwd en moeder van 3 kinderen. Als oud-stewardess is zij van nature klantgericht en dienstverlenend. Deze kwaliteiten komen in de makelaardij uitstekend van pas en het mooie makelaarsvak is haar dan ook op het lijf geschreven.

Miriam is supergedreven, enthousiast en altijd vrolijk. Niets is haar teveel en ze staat voor iedereen klaar, zowel haar klanten als haar collega's. Miriam beheert samen met onze makelaars de verkoop- en verhuurdossiers en je zult haar dan ook bij veel bezichtigingen tegenkomen!

 

2022 Miriam verkleind

Sanny Dane, Office Manager

Iedereen die contact heeft met ons kantoor, kent Sanny. Sanny is onze steun en toeverlaat; zij bemant 4 dagen per week onze binnendienst, houdt haar collega's scherp, zorgt voor de interne communicatie, houdt toezicht op alle dossiers, staat onze opdrachtgevers altijd even vriendelijk bij, kortom: ze is onmisbaar binnen ons team!

Sanny woont met haar man en kinderen in Nieuw-Vennep. Sportief als ze is, komt ze regelmatig op de fiets naar kantoor. Sanny heeft tientallen jaren ervaring in de reiswereld, de laatste jaren als zelfstandig reisagent, totdat ze een aantal jaren geleden besloot een switch naar de makelaardij te maken. De administratieve ervaring die ze in haar oude vak heeft opgedaan komt op een makelaarskantoor goed van pas. Maar vooral haar vermogen om zich te verdiepen in een ander en de wensen duidelijk te krijgen is prettig voor onze opdrachtgevers. Ze heeft het makelaarsvak in een sneltreinvaart onder de knie gekregen en kent alle opdrachtgevers en dossiers tot in detail. 

Welke vraag u ook heeft: Sanny heeft antwoord, dus bel haar gerust!

2022 Sanny verkleind

Kennismaken?

Vul hier uw contactgegevens in. Wij nemen dan zsm contact met u op.