beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Glipper Dreef 206
4 april 2024

Prettig en adequate contacten met de makelaar verliepen uitstekend. Goede voorlichting, begeleiding en tot nu toe afronding van zaken.

Verkoper van een woning , Oude Kruisweg 236
30 maart 2024

Bij van den Putten Makelaars waren we in zeer goede handen, zo is gebleken. Een huis verkopen doe je niet dagelijks en is best wel spannend, maar we zijn dankzij de inzet en deskundigheid van alle medewerkers het gehele proces goed doorgekomen, eigenlijk zonder enige vorm van stress. Van begin tot eind voelden we ons gesteund. We hebben in vol vertrouwen alle adviezen opgevolgd, met uiteindelijk een geweldig resultaat. Hartelijk dank Katja, John, Miriam en Sanny. We zullen jullie zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Fie Carelsenlaan 7
7 december 2023

Alles liep uiteindelijk goed. Gedurende het hele traject af en toe zelf goed moeten opletten. Niet alles was altijd even duidelijk voor mij, vooral de formele zaken met de notaris.

Verkoper van een woning , Bloemendaalseweg 136 39
5 november 2023

Prima, geen op- of aanmerkingen. Informatie verstrekking was duidelijk en een goede onderhandeling van de makelaar.

Koper van een woning , Kreek 14
18 oktober 2023

John is een uiterst ervaren en bekwame makelaar die met zijn team ons in het hele proces van aan- en verkoop op deskundige wijze heeft begeleid. Hij geeft je steeds een veilig gevoel dat er altijd oplossingen zijn voor obstakels die zich voordoen,. Echt een aanrader!

Verkoper van een woning , Valkenburgerlaan 41
18 oktober 2023

John van den Putten is een professionele makelaar met heel veel ervaring. De makelaars en hele organisatie is bijzonder goed op elkaar ingespeeld. Zowel de koop als de verkoop hadden nooit zo gunstig kunnen verlopen zonder hen. Chapeau!

Verkoper van een woning , Eemlaan 9
24 augustus 2023

De begeleiding van het begin start verkoop tot de uiteindelijke verkoop is heel plezierig en kundig verlopen. Een prettig team om mee samen te werken.

Verkoper van een woning , Saxenburgerweg 3
5 juli 2023

ERA- vd Putten (Katja!) bregreep de emoties rond de verkoop heel goed en heeft ons van begin tot eind heel zorgvuldig en warm begeleid. Bijvoorbeeld: 'Zal ik de kat eten geven'? 'Ik heb even de dode bromvliegen weg gestofzuigd'. 'Kan je zo snel geen tuinman vinden? Deze is beschikbaar'. Ook de door haar aanbevolen stylist deed uitstekend werk. Haar marktvoorspelling is bovendien precies uitgekomen en haar verkoopstrategie werkte goed. Echt topservice!

Verkoper van een woning , Waddenstraat 361
11 juni 2023

Geweldige makelaar goed inzicht in de markt en weet minder leuke berichten charmant te brengen ?? Werkt met een deskundig kantoor personeel. En is eenvoudig te bereiken. Voorbereiding van de verkoop is gedegen.

Verkoper van een woning , Waddenstraat 361
10 juni 2023

Geweldige makelaar goed inzicht in de markt en weet minder leuke berichten charmant te brengen ?? Werkt met een deskundig kantoor personeel. En is eenvoudig te bereiken. Voorbereiding van de verkoop is gedegen.

Verkoper van een woning , Höckerkade 10
8 juni 2023

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. De deskundigheid en inzicht van de situatie in de markt heeft ervoor gezorgd dat het huis heel snel verkocht is.

Verkoper van een woning , Hunzelaan 12
4 mei 2023

Naar ons idee was het contact zeer professioneel en toch vriendelijk. Staan altijd klaar voor uitleg

Verkoper van een woning , Frederik Hendriklaan 81
20 april 2023

Het verkopen van je ouderlijk huis is een emotionele gebeurtenis. Katja en haar team hebben ons daar deskundig, zakelijk en met gevoel voor stijl bij begeleid.

Koper van een woning , Warmoesstraat 17
17 april 2023

Redelijk aantal woningen bezocht voordat we de definitieve woning vonden en kochten. Deskundig, dienstverlenend, aandacht geven en geduldig zijn: top kantoor! Op de juiste momenten kritisch tijdens de diverse bezichtigingen daarom ook uiteindelijk het droomhuis en -locatie gevonden! Veel dank aan het hele team!

Verkoper van een woning , Heemsteedse Dreef 118
1 april 2023

De aanpak van de verkoop was prima . De verzorging van folder plaatsing op funda ed. idem. Terugkoppeling van bezichtigingen uitstekend. Onderhandelingen waren niet zo bar nodig al zijn wij content met de uiteindelijke prijs

Koper van een woning , Jan van den Bergstraat 23
30 maart 2023

Heel persoonlijk en professioneel begeleid, heel deskundig geadviseerd en in detail geïnformeerd. Al onze vragen snel en accuraat beantwoord, zowel per e-mail als telefonisch.

Koper van een woning , Jan van den Bergstraat 23
2 februari 2023

Open conctact, bereikbaar en kennis van zaken en reeel met biedstrategie en vervolg op eerdere goede samenwerking in verleden

Verkoper van een woning , Eykmanlaan 31
26 oktober 2022

Van den Putten makelaars waren vanaf het begin enorm betrokken. Er werd goed naar ons geluisterd en wij zijn uitstekend geadviseerd. Ook zijn zij altijd goed te bereiken en werd er zo goed mogelijk rekening gehouden met onze agenda's wat betreft bezichtingen. Tijdens een bezichtiging valt het op op hoe veel kennis Van den Putten makelaars hebben. Ook als het gaat om de locatie van een woning zijn zij experts en kunnen ze daardoor advies op maat uitbrengen. Wij hebben in zeer korte tijd ons droomhuis gevonden. Dank daarvoor!

Verkoper van een woning , Herman Heijermanslaan 14
6 oktober 2022

Our communications were excellent. Their communications are important not only between sellers but also between buyer’s makelaar. All staffs of Van Der Putten Makelaars were helpful and kind.

Verkoper van een woning , Jan van den Bergstraat 53
28 juli 2022

Een professioneel, deskundig en klantgericht team. Informatieverstrekking op tijd, open en transparant. Hierdoor voelden wij ons gesteund bij de verkoop en aankoop van onze woning.