Wat is mijn huis waard?

En: is dit een goed moment om mijn huis te verkopen?

Misschien heb je nog wel meer vragen. Kan ik nu wel verhuizen? Wat kan ik terugkopen? Wat kan ik kopen in een ander gedeelte van het land? En hoe pak ik dat allemaal aan? Eerst kopen of eerst verkopen? Wij geven je graag een antwoord op al je vragen.

Met een gratis waardebepaling krijg je meer inzicht in de huidige waarde van je huis. Wij komen persoonlijk bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Ook kijken we dan meteen naar de verwachte opbrengst en de beste verkoopstrategie.

Het kiezen van een makelaar doe je vooral op gevoel. Daarom is dit eerste gesprek voor de waardebepaling van je huis altijd vrijblijvend. Want een klik is superbelangrijk.

ERA Maarssen Erwin gesprek marktcijfers en ERA producten

Daarom kies je voor Van Den Putten ERA Makelaars en Taxateurs

Wij zijn dé experts in onze lokale markt. We hebben een lange historie en een uitstekende reputatie. We doen ons uiterste best om die op peil te houden. De missie van ERA is een klanttevredenheidsscore van minimaal een 9 voor alle ERA kantoren. Dat lukt ons al jaren op rij. We nodigen je graag uit om onze reviews op Funda te bekijken.

Als je besluit om te verkopen, wil je zeker weten dat de makelaar die je kiest, jouw huis voor de beste prijs verkoopt. Een goede prijs ontstaat wanneer er veel vraag is en weinig aanbod. Hoe meer kijkers, hoe meer biedingen je krijgt en hoe hoger de prijs zal zijn. Daarom voeren wij graag een gratis waardebepaling voor je uit. Op die manier heb je direct een idee van de huidige waarde van je huis en of dit het beste moment is om te verkopen.

Recent onderzoek van Funda wijst uit dat Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs meer dan 50% meer leads uit Funda haalt dan de gemiddelde NVM Makelaar. Meer kijkers dus en een betere prijs. We vertellen hoe graag hoe we dit voor elkaar krijgen en wat jij daaraan hebt. Daarnaast zorgen alle unieke ERA tools ervoor dat we de markt optimaal kunnen bewerken.

Tenslotte geeft ons NVM lidmaatschap zekerheid. Alleen gecertificeerde medewerkers, met verstand van zaken, mogen bezichtigingen doen. De makelaar doet altijd zelf de onderhandelingen en adviseert je over de beste koper. Zo zijn de regels en daar houden wij ons aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Ben jij benieuwd wat de waarde van je huis op dit moment is? Of wil je weten of dit het beste moment is om je huis te verkopen? Wij adviseren je graag. Vraag een gratis waardebepaling aan via bovenstaand formulier. Eén van onze gecertificeerde makelaars komt geheel vrijblijvend bij je langs en geeft je een advies op maat.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Gratis waardebepaling aanvragen

Ik wil een waardebepaling aanvragen voor (stap 1 van 2): Mijn contactgegevens zijn (stap 2 van 2):