Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Noordeinde 11
3 december 2015

Deze makelaar luistert naar argumenten, voert ter zakenkundig de onderhandelingen tussen koper en verkoper. Houd rekening met emoties en weet deze op een juiste manier te stroomlijnen. Verder komt hij de afspraken na die gemaakt zijn. Deze zaak is op een prettige en correcte manier verlopen.

Verkoper van een woning , Hazeveld 16
19 oktober 2015

Perdijk makelaardij heeft ons op deskundige wijze bijgestaan met de verkoop van ons huis. Wij zijn zeer tevreden.

Verkoper van een woning , Staringstraat 69
17 oktober 2015

Perdijk is heel goed op de hoogte wat er zich allemaal afspeelt in de regio Zevenhuizen. Het contact was open, vriendelijk en we werden goed gestimuleerd om ons huis beter te promoten. We hadden veel concurrentie van nieuwbouw huizen in de omgeving en de verkoop op de woning markt gaat nu pas langzaam aan wat meer toe nemen. Maar door hun doorzettingsvermogen en erin te geloven dat het goed gaat komen hebben wij ons huis verkocht.

Verkoper van een woning , Kratonlaan 51
5 oktober 2015

Nico perdijk heeft ons uitstekend begeleid en geïnformeerd. Hij is prettig in de omgang, een realist en maakt waar wat hij beloofd. Ons huis is snel en voor een goede prijs verkocht. Aanrader.

Verkoper van een woning , Wethouder Kreftlaan 10
5 oktober 2015

Dit is een actieve makelaar die zelf ook dingen onderneemt en niet afwacht of kopers zich zullen melden. allerlei acties worden ontwikkeld of meedoen aan landelijke acties. laat verkopers vrij in meedoen aan de acties die men ontwikkeld. Als ik nog een huis zou moeten verkopen zou ik deze makelaar wel weer nemen. Alleen in de plaats waar mijn vorige huis staat.

Verkoper van een woning , Frederik Hendrikstraat 7
1 oktober 2015

De verkoop van Fred Hendrikstraat 7 - 2751 BS MOERKAPELLE via makelaardij Perdijk in Zevenhuizen is geheel naar genoegen verlopen. De begeleiding in deze was uitstekend.

Verkoper van een woning , Boslaan 31
21 augustus 2015

Mijn makelaar heeft uitstekend zijn best gedaan. Maar het heeft lang geduurd omdat de markt slecht was

Koper van een woning , Hazeveld 6, Zevenhuizen ZH
11 augustus 2015

In verband met onze zoektocht naar een nieuwe woning zijn wij met heel wat makelaars in de omgeving in contact gekomen. Daarbij hebben wij helaas ook zeer slechte ervaringen opgedaan. Echter het aankooptraject via Perdijk Makelaardij hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen Nico omschrijven als een zeldzaam goede makelaar. Of we nu contact hadden via de telefoon of per e-mail, we kregen altijd vlot en beleefd respons. Aanbevelingswaardig dus!

Verkoper van een woning , Moerhageplantsoen 9
30 juli 2015

duidelijk en reëel advies, kennis van zaken, goede kennis van de lokale ontwikkelingen, precies en geordend.

Verkoper van een woning , Dahliastraat 22
27 juli 2015

Het contact met de makelaar en het kantoor verliep heel soepel, wij werden goed op de hoogte gehouden van alle zaken die er rondom de verkoop van ons huis speelden. Kortom, wij zijn erg tevreden over Perdijk Makelaardij. Gr fam Lindhout.

Koper van een woning , De Wielewaal 77, Zevenhuizen ZH
22 juli 2015

Verkoper van een woning , Lelieveld 25
21 juli 2015

Snelle communicatie na een bezichtiging. klantgericht, altijd bereikbaar. Deelt zijn kennis wanneer er om gevraagd wordt.

Verkoper van een woning , Rehobothplantsoen 7
15 juni 2015

De Makelaar heeft ons in dit lange proces bijgestaan, zowel zakelijk als persoonlijk. De Makelaar adviseerde ons om de financiën bij Veerman in Zevenhuizen onder te brengen. Door de korte lijnen was er een duidelijke, transparante communicatie. De Makelaar is zeer positief ingesteld en nam iedere keer ruim de tijd voor ons wanneer er vragen waren. Ook na een rondleiding in het huis werden wij op de hoogte gesteld hoe dit was verlopen. Nadat we potentiële kopers hadden, begon het onderhandelen. De Makelaar heeft goede kennis van de huizenmarkt en gaf goed advies. Nadat het huis verkocht was bleef de Makelaar betrokken tot alles in orde was. Wij willen Perdijk makelaardij uit Zevenhuizen bedanken en aanbevelen.

Verkoper van een woning , Potgietersingel 21
26 februari 2015

Zeer betrokken Zevenhuizense ondernemer, die zeer goed op de hoogte is van de lokale markt en de ontwikkelingen hierop. Is op, eerlijk, en haalt het beste voor zijn klant uit een deal.

Koper van een woning , Perkstraat 34, Zevenhuizen ZH
24 januari 2015

Prima geholpen door de makelaar bij het bezichtigen van de huizen. Ook de vervolgstappen bij de aankoop zijn goed verlopen.

Verkoper van een woning , Boslaan 5
21 januari 2015

Makelaar Nico Perdijk heeft zich voor honderd % ingezet om onze woning te verkopen! We wensen de nieuwe bewoners veel plezier aan de Boslaan

Koper van een woning , Dorpsstraat 2, Zevenhuizen ZH
15 december 2014

super goed te woord gestaan, vriendelijk en correcte medewerkers

Koper van een woning , Emmastraat 17, Moerkapelle
27 november 2014

betrouwbaar, deskundig en vriendelijk

Koper van een woning , Akkerweg 35, Moerkapelle
12 november 2014

Verkoper van een woning , Julianastraat 23
9 oktober 2014

Huis heeft lang te koop gestaan, misschien was achteraf gezien de 1e taxatie wat aan de hoge kant. Verder stond de makelaar altijd klaar om aan onze wensen te voldoen. Vooral toen een serieuze kandidaat zich meldde, zat de makelaar er boven op.