beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Veranda 76
21 maart 2024

Ik wil graag mijn oprechte dank betuigen voor de uitstekende service die ik heb ontvangen tijdens mijn recente aankoop. Ik ben volledig tevreden met mijn aankoop en dit heb ik mede te danken aan zijn professionele aanpak, heldere communicatie en bereikbaarheid gedurende het hele proces. Ik ben zo tevreden dat ik niet aarzel om anderen aan te bevelen. Ik ben ervan overtuigd dat anderen ook zullen profiteren van de uitstekende service die ze bieden.

Verkoper van een woning , Oprijlaan 5
8 november 2023

Goede makelaar met kennis van de lokale markt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken waren helder en hield ons ook de hoogte.

Verkoper van een woning , Oosteinde 23 1
10 februari 2023

Zeker om aan te raden komt na wat hij zecht kennis van zaken. duidelijk soepel in omgang. Niet aleen verkocht maar ook aangekocht

Koper van een woning , Kluut 22
30 maart 2022

Prettig persoonlijk contact. Deskundig op gebied van bouwtechnische staat, waarschuwde bij te verwachten problemen. Hield daarbij ook ons hoofd koel. Goed advies ten aanzien van aankoop met certificaat voor financiering zodat we geen voorbehoud hoefden te maken voor de financiering.

Verkoper van een woning , Jaagband 26
9 november 2021

Vanaf de start een prettig, duidelijk en zeker kundig contact en advies gekregen van Dhr. H. Bakker van ERA Dijkhuis Makelaars. Gedurende het verkoop traject zijn we zeer goed op de hoogte gehouden. Van voorbereidingen voor verkoop, overleg hoe de bezichtigingen en biedingen verliepen tot en met het contract en natuurlijk de ondertekening bij de Notaris.

Verkoper van een woning , De Konkel 21
13 juni 2021

Prima makelaar. ???????? Loopt al een tijdje mee en heeft verstand van zaken. Vraagt ook niet de hoofdprijs.

Verkoper van een woning , Oranjerie 25
2 mei 2021

Wij hebben voor het eerst een woning verkocht we hadden daar niet veel ervaring mee gehad maar Era makelaar in wognum heeft ons daar heel goed bij geholpen. Stond altijd open voor vragen die wij stelden.

Koper van een woning , Kadijk 18
18 april 2019

De makelaar is erg begaan met zijn werk en beantwoord ook 's avonds, in het weekend en op feestdagen mails en apps. Prettige persoon en kundig op zijn gebied. Zeer flexibel.

Koper van een woning , Honthorstlaan 244
12 maart 2019

Harry Bakker van Dijkhuis Makelaars is een top makelaar. Heerlijk nuchter en eerlijk, je weet meteen waar je aan toe bent. Hij weet ook duidelijk waar hij het over heeft. Met de bezichtigingen gaat hij altijd mee en begeleidt je goed. En altijd bereikbaar, avond/weekend maakt niks uit. Niks op aan te merken.

Verkoper van een woning , Houtzaagmolensingel 42
8 augustus 2018

Aanbevolen deze makelaar ,goede afspraken en een super inzet om je huis aan de man/vrouw te brengen. Heeft de kennis en inzicht om dit op een goede manier te doen. Afspraak is afspraak.

Verkoper van een woning , Legipontlaan 9
9 juli 2018

Vanaf het begin was duidelijk dat deze makelaar veel ervaring had en een duidelijk plan had om het huis te verkopen. Hij heeft ons ervan overtuigd om met zijn strategie mee te gaan en te vertrouwen op het feit dat dit zou werken. En dat heeft het zeker gedaan, daarbij hebben we ons nergens druk over hoeven te maken, de makelaar pakte alles snel op, voor, tijdens en na de verkoop.

Verkoper van een woning , Brakenweide 1
31 mei 2018

Helemaal top verlopen. Verkocht in 3 dagen tijd! Begeleiding was prima. Informatie verstrekking uitstekend!

Verkoper van een woning , Generaal de Wetlaan 18
21 april 2018

Het contact met de makelaar liep prima en je weet als je het huis verkoopt dat er kosten zullen zijn maar de kosten die je moet betalen bij deze makelaar zijn laag. Dus zeker een aanrader. Bedankt Harry voor de samenwerking.

Verkoper van een woning , Hoofdstraat 125
5 april 2018

Ik ben blij dat ik deze makelaar gekozen heb,er zijn goed afspraken te maken en de inzet is perfect.

Verkoper van een woning , Generaal de Wetlaan 18
31 maart 2018

Fijne begeleiding. Korte lijntjes en geen on nodig gepraat. Nam ons een hoop dingen uit handen en was altijd bereikbaar voor vragen.

Verkoper van een woning , Westerstraat 88 D
30 maart 2018

Het contact liep uitstekend, deze makelaar is een heel aardige en deskundige man en zijn prijs is zeer billijk wij bevelen hem zeer zeker aan.

Verkoper van een woning , Westerhaven 2 A
21 februari 2018

Verkoop liep stroef maar had niks met de makelaar te maken maar met de staat van de woning Verder goed contact onderhouden met makelaar, en hij was ook nog eens goedkoopud83dude01

Verkoper van een woning , Irishof 1
12 januari 2018

Een prettig mens en snel contact als er vragen waren. Hij zag de mogelijkheden van het huis en kon die goed overbrengen aan de potentiele kopers.

Koper van een woning , kaarder 74, Hoorn
19 oktober 2017

Nette vriendelijke makelaar, weet waar hij over praat

Verkoper van een woning , Gruttolaan 34
4 oktober 2017

Ik heb Harry als zeer prettig ervaren om mee samen te werken. Met vragen kon ik altijd bij hem terecht, of het nou 's avonds of in het weekend was-geen probleem. Hij was eerlijk over mijn huis, ook over minder goede kanten. Ook heeft hij ruim voldoende kennis van zaken om op verschillende onderwerpen tips te geven die de verkoop bevorderen, dat zijn geen tips uit het jaar 0. Wat ik ook prettig vond is de vooraf afgesproken 'courtage', hij werkt met vaste prijzen in plaats van % van verkoopprijs. En als je niet tevreden bent omdat je huis niet wordt verkocht, dan kun je gewoon zonder opzegkosten een andere makelaar nemen. No cure, no pay. Bedankt Harry!