ERA Dijkhuis makelaars

Uw makelaar in de regio West-Friesland

Wognum

Makelaar Westfriesland

Mijn naam is Harry Bakker, ERA-makelaar. Mijn vrouw en ik runnen ERA Dijkhuis makelaars, gevestigd in Wognum. Onze makelaardij valt op door inzet en openheid: wij kennen geen kantoortijden en staan altijd klaar voor uw vragen per telefoon, mail, Whatsapp of aan tafel.

Kennismakingsgesprekken zijn bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. Wij hebben hier nooit contracten mee, dus u kunt ook niets per ongeluk tekenen. Bovendien werken wij altijd op no-cure-no pay basis zodat u vrijwel altijd kosteloos kunt opzeggen. Dit geldt voor verkoop én aankoop. 

Wij zijn makelaar voor plaatsen in de gemeente Medemblik, Hoorn, Opmeer, Drechterland, Stedebroec, Enkhuizen, Heerhugowaard en Koggenland. 

Harry Bakker

ERA-Makelaar: Oplossingen voor de markt van vandaag.

Kosteloos starten
Wij berekenen bijna nooit opstartkosten. Wij kennen bovendien geen meerprijzen of annuleringskosten en alle prijzen zijn inclusief BTW. Transparant en duidelijk. Ook bij aankopen kennen wij geen opstartkosten of kosten per bezichtiging. Zonder resultaat, geen kosten dat is ons uitgangspunt.

Eerst kopen of eerst verkopen
In deze uitdagende markt hebben wij echt onderscheidende service. Veel klanten worstelen met het dillemma, moet ik eerst kopen of eerst verkopen. Vaak eindigt dit met lege handen. Wij hebben met Vendris een prima en risicoloze oplossing in handen. Kijkt u maar op Vendris.nl. Welke route u ook kiest, wij zijn graag de partij die naast u staat en u helpt met het realiseren van uw woonwensen. Veel van onze service is op no cure no pay basis dus nooit grote risico's of kosten zonder resultaat.

Professioneel
Wij werken uitsluitend met professionele partijen zodat wij altijd een hoge kwaliteit presentatie voor u kunnen verzorgen. Wij adverteren op de vijf grootste woningsites waaronder natuurlijk Funda. Dit doen wij aan de hand van professionele foto’s, plattegronden, video’s en 3D presentaties.

ERA-makelaar
Lid zijn van ERA betekent samen met 130 creatieve collega’s als eerste profiteren van nieuwe trends op het gebied van huizenpresentatie in Nederland en ook daarbuiten. Wat werkt en wat juist niet. Het delen van kennis en het uitwisselen van vraag en aanbod zijn de belangrijkste redenen dat ERA makelaars zo succesvol zijn.

Waardebepaling
Bij een gratis waardebepaling van uw huis krijgt u van ons ook een inzicht in de verwachte verkooptijd, uitleg over hoe de procedures rond de verkoop, een uitgebreid stappenplan, en de kosten voor de verkoop. Uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Sterker nog, alle gesprekken zijn bij ons kosteloos en vrijblijvend.


Makelaardij Wognum en omgeving

Wij begeleiden huizenzoekers en verkopers in: Hoorn, Blokker, Zwaag, Wognum, Nibbixwoud, Hauwert, Midwoud, Oostwoud, Sijbekarspel, Benningbroek, Opperdoes, Twisk, Medemblik, Andijk, Wervershoof, Onderdijk, Oosterblokker, Venhuizen, Hem, Hoogkarspel, Westwoud, Wijdenes, Oosterleek, Schellinkhout, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Enkhuizen, Berkhout, Bobbeldijk, Spierdijk, Opmeer, Spanbroek, Hoogwoud, Aartswoud, De Goorn, Avenhorn, Oudendijk, Ursem en Wogmeer.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Veranda 76
21 maart 2024

Ik wil graag mijn oprechte dank betuigen voor de uitstekende service die ik heb ontvangen tijdens mijn recente aankoop. Ik ben volledig tevreden met mijn aankoop en dit heb ik mede te danken aan zijn professionele aanpak, heldere communicatie en bereikbaarheid gedurende het hele proces. Ik ben zo tevreden dat ik niet aarzel om anderen aan te bevelen. Ik ben ervan overtuigd dat anderen ook zullen profiteren van de uitstekende service die ze bieden.

Verkoper van een woning , Oprijlaan 5
8 november 2023

Goede makelaar met kennis van de lokale markt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Afspraken waren helder en hield ons ook de hoogte.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)