Wie niet mag ruilen

Zoekt de zekerheid van een no-cure-no-pay aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar West-Friesland

Elke aankoop mag u ruilen, behalve een huis. Met een aankoopmakelaar vindt u het juiste huis voor de beste voorwaarden. 

Het recht om te ruilen heeft u bij de aankoop van een huis niet. Niet zo gek dus dat mensen steeds vaker kiezen voor de zekerheid van een aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaar ERA Dijkhuis

Uniek: no-cure-no-pay bij aankoopmakelaars
Bekend bij de verkoop van huizen, maar bij aankoopmakelaars zie je dit bijna nooit. Wij geloven in onze werkwijze en doen dit ook als aankoopmakelaar.

Wij verdienen onszelf terug
Wij kennen de woningmarkt in Westfriesland en kunnen er voor zorgen dat u niet teveel biedt voor een huis en ook niet te kort zodat u met lege handen staat. In de meeste gevallen, verdienen wij onszelf op deze manier terug. Wij maken ook een inschatting of een bouwkundig onderzoek noodzakelijk is. Ook daar bespaart u geld.

En soms is aankoopservice kosteloos
Wilt u niet alleen een huis aankopen maar ook uw eigen huis verkopen dan helpen wij u graag eerst op no-cure-no-pay basis bij de aankoop en verreken  de factuur van die van de verkoop. In dit soort gevallen kan de aankoopservice zelfs kosteloos zijn.

Wij kennen de wijk
Wij weten wat er in bepaalde wijken speelt, wat de voordelen maar ook de nadelen zijn. Dit kan sociaal maar ook bouwkundig zijn, bijvoorbeeld betonrot of funderingsproblemen. Wij kennen de bestemmingsplannen en kunnen dus inschatten of uw verbouwwensen wel haalbaar zijn. Verder controleren wij of anderen recht hebben op overpad, schouwplicht, mogelijke bodem vervuiling, juridische beperkingen die de waarde van uw huis negatief kunnen beïnvloeden.

Uw woonwensen realiseren
Het is onze missie om uw woonwensen te realiseren. Hoe eerder u ons bij uw vraag betrekt hoe beter wij u kunnen helpen. Wij zijn uw gids tussen de bedrijven en instellingen die u nodig heeft om een huis te kopen. Wij maken voor u de eerste selecties van het huidige aanbod zodat wij snel kunnen starten met het samen bezichtigen.

Wij maken graag kennis met u in een woongesprek, het kost u niets meer dan een kop koffie en daarna bent ook u overtuigd van de ERA aankoop service. Dit gesprek is bij ons vrijblijvend en kosteloos. 

Schakel de aankoopmakelaar voor West-Friesland in

Voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.