Logo

Unieke service, voor unieke mensen

Wij zijn ERA Dijkhuis makelaars, gevestigd in Wognum. Mijn naam is Harry Bakker, ERA makelaar en samen met mijn vrouw runnen wij een makelaarskantoor dat opvalt door inzet en openheid. Wij kennen geen kantoortijden en staan altijd klaar voor uw vragen, per telefoon, mail, Whatsapp of het liefst gewoon aan tafel.
Kosteloos starten
Wij berekenen geen opstartkosten en ook geen annuleringskosten. Wij kennen bovendien geen meerprijzen en alle prijzen zijn inclusief BTW. Transparant en duidelijk.
Professioneel
Wij werken uitsluitend met professionele partijen zodat wij altijd een hoge kwaliteit presentatie voor u kunnen verzorgen. Wij adverteren op de vijf grootste woningsites waaronder natuurlijk Funda. Dit doen wij aan de hand van professionele foto’s, plattegronden, video’s en 3D presentaties.
Wensen en doelstellingen
Niet iedereen is gelijk en niet iedere situatie is gelijk. Of u nu een snelle verkoop wilt of een hoge verkoopprijs of juist een verkoop zonder zorgen, u beslist, wij adviseren en helpen bij het bereiken van uw doel. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Unieke service voor unieke mensen.
ERA makelaar
Lid zijn van ERA betekent samen met 130 creatieve collega’s als eerste profiteren van nieuwe trends op het gebied van huizenpresentatie in Nederland en ook daarbuiten. Wat werkt en wat juist niet. Het delen van kennis en het uitwisselen van vraag en aanbod zijn de belangrijkste redenen dat ERA makelaars zo succesvol zijn.
Waardebepaling
Bij een waardebepaling van uw huis, krijgt u van ons ook een inzicht in de verwachte verkooptijd, uitleg over hoe de procedures rond de verkoop, een uitgebreid stappenplan, en de kosten voor de verkoop. Uiteraard kosteloos en vrijblijvend. Sterker nog, alle gesprekken zijn bij ons kosteloos en vrijblijvend.


Wij richten ons met name op de plaatsen in de gemeente Medemblik, Hoorn, Opmeer, Drechterland, Stedebroec, Enkhuizen, en Koggeland zoals Hoorn, Blokker, Zwaag, Wognum, Nibbixwoud, Hauwert, Midwoud, Oostwoud, Sijbekarspel, Benningbroek, Opperdoes, Twisk, Medemblik, Andijk, Wervershoof, Onderdijk, Oosterblokker, Venhuizen, Hem, Hoogkarspel, Westwoud, Wijdenes, Oosterleek, Schellinkhout, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Enkhuizen, Berkhout, Bobbeldijk, Spierdijk, Opmeer, Spanbroek, Hoogwoud, Aartswoud, De Goorn, Avenhorn, Oudendijk, Ursem en Wogmeer.

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 17 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Privacyverklaring