Logo
illustratie

Numan Hof ERA Makelaardij

Uw belangen in vertrouwde handen

Een huis kopen of verkopen is voor veel mensen een grote en ingrijpende beslissing. Hoe vindt u het juiste huis of een geïnteresseerde koper en hoe weet u of het aan- of verkoopbedrag reëel is? Bij Numan Hof Makelaardij kunt u rekenen op deskundig en objectief advies, persoonlijke begeleiding en onze maximale inzet.

Een tevreden klant, dat is waar wij, Jan Luuk Stel en Rink Hof, veel waarde aan hechten. Met zijn 25 jaar ervaring als makelaar in Vries kent Rink de huizenmarkt in onze omgeving als geen ander en beschikt hij over veel kennis en ervaring. Jan Luuk is een vertrouwd gezicht in de omgeving en nieuw in de makelaardij. Deze combinatie van gedegen vakkennis, mensenkennis en een frisse blik zetten wij dagelijks in voor het behalen van het hoogst haalbare resultaat voor u!

Onze makelaarsdiensten:

Makelaar voor: Vries, Norg, Zuidlaren, Tynaarlo, Eelde, Paterswolde, Donderen, Groningen-stad, Assen, Haren, Glimmen. 

Onze meerwaarde als ERA-makelaar

Wij maken deel uit van de ERA-groep, een samenwerkingsverband van zo’n 3.000 kwaliteitsmakelaars in ruim 30 landen. Daarmee profiteert u van een groot netwerk, een betere vindbaarheid en unieke verkoopinitiatieven. Wij presenteren uw woning optimaal met 2D/3D plattegrond, een video en 360º-foto’s, via een omwonenden mailing vestigen wij nog meer aandacht op uw woning en u kunt gratis deelnemen aan ERA-Open Huizen routes.

Openingstijden makelaardij

Wilt u een huis kopen, verkopen, huren, laten taxeren of financieren? Wij staan voor u klaar. Kom vrijblijvend met ons kennismaken. Ons kantoor is op maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Buiten deze openingstijden zijn we ’s avonds en zaterdags bereikbaar voor afspraken en bezichtigingen.

Graag tot ziens!
Jan Luuk Stel
Rink Hof

illustratie
Dit is het gemiddelde van 69 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Schakel ons in als uw makelaar

Privacyverklaring