Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij

Thuis in huizen!

Vries

Dinkla Numan Hof Makelaardij

Thuis in huizen!

Al sinds de vorige eeuw is Dinkla Numan Hof makelaardij een gerenommeerd makelaarskantoor in de kop van Drenthe. Van oorsprong 2 kantoren, die sinds mei 2022 de krachten hebben gebundeld om zo onze opdrachtgevers de service, deskundigheid en aandacht te geven, die zij verdienen. En niet geheel onverdienstelijk, onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een dikke 9+.

Ondanks de jarenlange aanwezigheid is Dinkla Numan Hof makelaardij haar tijd vooruit: een vertrouwd, maar uiterst eigentijds kantoor waar gebruik wordt gemaakt van de modernste tools en media.

De gemeenten Noordenveld en Tynaarlo zijn de regio’s waar ons netwerk reikt tot in de kleinste straatjes en onze grootste kennis ligt.

Heb jij verkoopplannen of ben je op zoek naar een huis in onze prachtige regio? Neem dan contact op met ons enthousiaste team! We hebben altijd tijd voor een kop koffie en een gesprek is altijd vrijblijvend. Bel 050-5034343 (Peize) / 0592-542300 (Vries) of mail ons op info@dinklanumanhof.nl


Een persoonlijk verkoopplan
Naast het Vastgoedpro lidmaatschap is Dinkla Numan Hof makelaardij aangesloten bij ERA. Dankzij het unieke ERA-marktbewerkingsplan zijn wij in staat je huis te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als ERA makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, zoals het ERA Doorverwijzingssysteem, het opvallende ERA-tuinbord en de Omwonenden Mailing. Stuk voor stuk instrumenten die ertoe bijdragen dat je verkoopopdracht deskundig en met veel gevoel voor service wordt uitgevoerd. In nauw overleg stellen wij samen een optimaal verkoopplan op.

Wil je weten wat je huis nu waard is?
Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling van je huis aan. Wij doen niet aan rekentools via internet. Elk huis is immers uniek. Wij komen gewoon nog bij je langs om je huis te bekijken en je vragen over de woningmarkt te beantwoorden.

Koop met dienstverlening op maat
Ben je in de markt als koper en kan je geen keuze maken uit ons huidige aanbod dan kunnen wij je bijstaan als de makelaar die actief op zoek gaat naar je nieuwe woning. Dinkla Numan Hof makelaardij brengt je woonwensen in kaart en behartigt je belangen gedurende het koopproces. Heb je nog een huis te verkopen? Wij bieden een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van je huis, zodat je inzicht krijgt in je financiële mogelijkheden.

2024 Jan Luuk Stel

Onze meerwaarde als ERA-makelaar

Wij maken deel uit van de ERA-groep, een samenwerkingsverband van zo’n 3.000 kwaliteitsmakelaars in ruim 30 landen. Daarmee profiteert u van een groot netwerk, een betere vindbaarheid en unieke verkoopinitiatieven. Wij presenteren uw woning optimaal met 2D/3D plattegrond, een video en 360º-foto’s, via een omwonenden mailing vestigen wij nog meer aandacht op uw woning en u kunt gratis deelnemen aan ERA-Open Huizen routes.


Openingstijden makelaardij

Wilt u een huis kopen, verkopen, huren, laten taxeren of financieren? Wij staan voor u klaar. Kom vrijblijvend met ons kennismaken. Ons kantoor is op maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Buiten deze openingstijden zijn we ’s avonds en zaterdags bereikbaar voor afspraken en bezichtigingen.

Graag tot ziens!

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Bannerschulte 65, Vries
18 november 2023

Prettige (lokale) makelaar met veel kennis van zaken. Fijn in de communicatie en samenwerking. Dikla+Numan is recht voor zijn raap en je wordt eerlijk behandeld. Ze zijn eerlijk, mensgericht en hebben passie voor hun vak. Dank voor de samenwerking!

Koper van een woning , Westrup 6, Norg
27 augustus 2023

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)