Aankoop

Laat ERA Prachthuis Makelaardij u ontzorgen in uw zoektocht naar uw droomwoning

Bent u op zoek naar uw droomwoning in de regio groot Rotterdam of Delft? Bij ERA Prachthuis Makelaardij ontzorgen wij u volledig tijdens uw zoektocht. Wij zijn uw rechterhand en helpen u om de juiste keuzes te maken.

Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte woning een emotioneel proces kan zijn. Daarom zijn wij uw rem en gaspedaal. Wij houden het hoofd koel wanneer u verliefd wordt op een charmant huis dat niet aan al uw wensen voldoet. Wij toetsen steeds de aanvankelijk door u geformuleerde woonwensen aan het huis van uw keuze en houden u met beide benen op de grond.

Maar wanneer u er tenslotte voor 200% van overtuigd bent dat u het juiste huis hebt gevonden, geven wij ook vol gas. Wij gaan voor het beste resultaat en zorgen dat de aankoop van uw droomwoning soepel verloopt.

Wilt u ook volledig ontzorgd worden tijdens uw zoektocht naar uw droomwoning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Tom van der Leek

Een huis of bedrijfspand kopen of in Rotterdam of regio Delft?

Wij helpen niet alleen mensen aan hun droomhuis. Ook bedrijven helpen wij bij de aankoop van hun droombedrijfspand in Rotterdam of de regio Delft. Door onze bouwkundige afdeling is het ook mogelijk om uw droomhuis of bedrijfspand te toetsen, ontwerpen of zelfs te bouwen. 

Schakel uw eigen aankoopmakelaar in!

Meer weten? Wij helpen u graag.