ERA Prachthuis Makelaardij

Rotterdam

Wie zijn wij als Rotterdamse makelaar?

Welkom bij Era Prachthuis Makelaardij, uw innovatieve partner in de woningmarkt van Rotterdam. Wij zetten ons in om u de beste ervaring te bieden bij de aan- of verkoop van uw droomhuis. Ons onderscheidend vermogen ligt in het bieden van een vertrouwd gevoel, waarbij u als klant centraal staat.

Bij ons vindt u niet alleen traditionele makelaarsdiensten, zoals de aan- en verkoop van woningen. Ook voor het taxeren (gevalideerd), ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij zijn altijd actief op social media en presenteren nieuwe woningen direct op onze kanalen en op diverse websites, zoals Funda, ERA en VBO.

Bij Era Prachthuis Makelaardij bent u verzekerd van de allerbeste service en kunnen wij u optimaal bedienen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen of uw zoektocht naar de perfecte woning.

Tom van der Leek

Wat betekent dit voor u als opdrachtgever?

Bij ERA Prachthuis Makelaardij zijn wij dé lokale experts in Rotterdam en omstreken. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, waardoor wij precies weten wat er in de omgeving speelt. Hierdoor kunnen wij u voorzien van deskundig lokaal en regionaal advies en zorgen wij dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wij onderscheiden ons van elke andere makelaar door onze brede dienstverlening. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de aan- en verkoop van uw woning, maar ook voor het taxeren (gevalideerd), ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden van uw woning. Daarnaast zijn wij flexibel en kunt u bij ons ook in de avonduren of in het weekend terecht voor een bezichtiging.

Bij ons is het gesprek voor een waardebepaling of begeleiding in het aankooptraject altijd vrijblijvend. Wij begrijpen dat het verkopen of kopen van een woning een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u hierin te adviseren.

Wij vinden het leuk om samen met u, de klant, de “emotionele” verkoop en/of aankoop van een woning te mogen begeleiden van A tot en met Z. Onze doelstelling is om een optimale verkooprijs te realiseren en een zo kort mogelijke verkooptijd te bewerkstelligen. Bij ons staat de klant centraal en daarom zorgen wij voor een volledige ontzorging bij de aan- of verkoop van uw woning.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele makelaar in Overschie? Dan bent u bij ERA Prachthuis Makelaardij aan het juiste adres!


Ons werkgebied

ERA Prachthuis Makelaardij is actief in Rotterdam en de omliggende gebieden. Als ervaren makelaar begrijpen wij als geen ander wat er speelt in deze regio en hebben wij de kennis en expertise om u te voorzien van deskundig advies. Ons werkgebied omvat onder andere Overschie, Schiebroek, Hillegersberg, Rotterdam Noord, Rotterdam West, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs. Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning of juist uw huidige woning wilt verkopen, wij staan voor u klaar in deze regio en streven altijd naar het beste resultaat voor onze klanten.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Hekbootstraat 20 d
22 juni 2024

We hadden prettig contact, goede bereikbaarheid en goede inzet bij de bezichtigingen. Kortom, goede makelaar!

Verkoper van een woning , Oranjestraat 7
16 mei 2024

Fijne makelaar Rustig neemt de tijd is duidelijk en goede begeleiding tijdens de verkoop !!! Kennis van zaken is dik in orde Als je vragen had dan kreeg je antwoord of oplossing Mocht ten alle tijden appen bellen En langs komen op kantoor Bijkomstigheid is dat het bij ons in de buurt zit echt fijne makelaar !!!

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)