Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Schielaan 14 B, Rotterdam
31 augustus 2021

Verkoper van een woning , Jan Sonjéstraat 39
8 augustus 2021

Tom van der Leek van Prachthuis Makelaardij is een geweldige makelaar. Hij heeft veel passie voor z’n vak en houdt echt van huizen. Zijn persoonlijke benadering sprak mij erg aan. Tom staat altijd voor je klaar en heeft mij heel fijn geholpen met de verkoop van m'n huis.

Verkoper van een woning , Zestienhovensekade 91 B
25 juli 2021

Fijn contact met de makelaar op een losse informele wijze zeer prettig, duidelijke afspraken en ruime kennis.

Koper van een woning , Prins Mauritssingel 25 C, Rotterdam
1 juli 2021

Heel tevreden met hoe wij zijn geholpen tijdens het kopen van ons huis. Oprechte en betrokken makelaar.

Verkoper van een woning , Rotterdamse Rijweg 41
8 juni 2021

Tom is een hele prettige man om mee te werken. Hij is eerlijk in zijn verwachtingen, betrouwbaar met afspraken en prettig in de communicatie. Hij geeft duidelijk aan wat er nodig is en geeft helder advies, bijv. hoe het papierwerk in te vullen, de koopsom in te steken en hoe het huis het best uit de verf komt. Voor afspraken is Tom heel flexibel en past zich aan aan de behoefte van kijker en koper. Tom was ook zo klantgericht dat hij bereid was soms de deur open te doen voor verhuizers etc, omdat het niet ons eigen betrof en wij niet in de buurt wonen. Daarnaast bood hij een bijzonder scherp tarief waarbij hij ook de te verwachten hoeveelheid werk in overweging nam, niet alleen zomaar een standaard percentage van de som. Door zijn lokale focus weet hij ook van de hoed en de rand hoe de lokale markt is. Bijzonder waardevol omdat het echt afweek van wat we gewend waren in onze eigen woonplaats. Kortom, echt een aanrader als je in Overschie en omgeving een nette, deskundige en sympathiek geprijsde makelaar zoekt.

Koper van een woning , Torenlaan 10, Rotterdam
25 mei 2021

Koper van een woning , Rotterdamse Rijweg 41, Rotterdam
23 mei 2021

Koper van een woning , Torenlaan 10, Rotterdam
18 mei 2021

Wij hadden een goede klik met Tom de verkopend makelaar en hij heeft ons goed geholpen. In eerste instantie kon alleen mijn vriend naar de bezichtiging en Tom maakte het voor mij mogelijk om nog op een andere dag langs te komen. Daarnaast was Tom erg vriendelijk en behulpzaam. Al onze vragen werden beantwoord en hij hield goed contact. Ik raad Era makelaardij zeker aan.

Koper van een woning , Torenlaan 76, Rotterdam
27 januari 2021

Super dienstverlening. Hele fijne makelaar die tijdens de bezichtiging echt de tijd nam voor ons. Na ons bod snel een (positief) antwoord gehad. Omdat wij het een en ander willen laten doen aan de woning, was de makelaar ook bereid te helpen in zijn netwerk, dat was heel fijn! Kortom, een aanrader!

Verkoper van een woning , Torenlaan 76
27 januari 2021

Heel integer (wat echt een plus in deze wereld is), communicatief prettig (zowel met potentiele kopers als in de contacten rondom zo'n proces), open en eerlijk.

Koper van een woning , Prins Mauritssingel 62 A, Rotterdam
9 januari 2021

Koper van een woning , Van Staverenstraat 10 A, Rotterdam
4 november 2020

Een woning kopen is altijd spannend, maar Tom, de aankoopmakelaar, was altijd beschikbaar en vriendelijk om onze vragen te beantwoorden. We zijn zeker tevreden met de ervaring dat we afgelopen maanden hebben gehad. Nu moeten we nog een paar maanden wachten tot we de sleutels ontvangen, maar we hopen dat alles goed gaat. Dankjewel Tom.

Koper van een woning , Oranjestraat 66, Schiedam
26 juli 2020

Onze ERA makelaar was zeer betrokken en professioneel . Een fijne man om mee samen te werken.

Verkoper van een woning , Oranjestraat 66
26 juli 2020

Zeer goede makelaar. Heel veel kennis en een zeer goede communicatie. Ook niet te beroerd om een stapje harder te lopen als dit nodig is. Dankzij hem hebben we onze woning binnen 1 week verkocht. Zou hem zeker iedereen aanraden.

Koper van een woning , Prins Mauritssingel 87 B, Rotterdam
28 juni 2020

Koper van een woning , Goudsewagenstraat 25 C, Rotterdam
25 april 2020