beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Hekbootstraat 20 d
22 juni 2024

We hadden prettig contact, goede bereikbaarheid en goede inzet bij de bezichtigingen. Kortom, goede makelaar!

Verkoper van een woning , Oranjestraat 7
16 mei 2024

Fijne makelaar Rustig neemt de tijd is duidelijk en goede begeleiding tijdens de verkoop !!! Kennis van zaken is dik in orde Als je vragen had dan kreeg je antwoord of oplossing Mocht ten alle tijden appen bellen En langs komen op kantoor Bijkomstigheid is dat het bij ons in de buurt zit echt fijne makelaar !!!

Verkoper van een woning , Oudedijkse Schiekade 105
13 april 2024

Het contact met zowel Tom als René was altijd erg prettig. Ik kon voor alles bellen en de lijntjes waren kort. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en als er al iets niet goed ging, dan werd dat snel rechtgezet.

Verkoper van een woning , Delfshavenseweg 27
14 januari 2024

We zijn erg goed geholpen met het verkopen van ons huis. De communicatie was heel goed en ze verstaan hun vak goed. Bedankt Prachthuis!

Verkoper van een woning , Zestienhovensekade 469
25 november 2022

Zeer zorgzaam !!geïnteresseerd met zuken naar andere woning regelmatig bellen met informatie !

Verkoper van een woning , Schansweg 13
13 augustus 2022

Tom is een persoon die een natuurlijk talent heeft vertrouwen te winnen bij verkoper en koper. Enkele foutjes in een gezamenlijk gecorrigeerd koopakte bleken helaas achteraf bij de notaris toch ongecorrigeerd staan. Dit mag naar onze mening niet voorkomen. Een en ander heeft voor de verkoop geen nadelige gevolgen gehad Wij zijn dus tevreden

Verkoper van een woning , Pieter van Aschstraat 30 b
6 augustus 2022

Begin tot eind was het een succes verhaal. De makelaar komt netjes zijn afspraken na en houd je goed op de hoogte bij alle stappen. De offerte en geschatte verkoopsom kwamen ook heel goed overeen met de uiteindelijke verkoop prijs. Ook de door de makelaar geregelde fotograaf heeft de foto's boven verwachting mooi gemaakt waardoor het huis ook online goed gepresenteerd stond.

Koper van een woning , Paradijslaan 23, Rotterdam
30 april 2022

Wij zijn uitstekend begeleid door Tom vd Leek bij het aankooptraject van de aangeboden woning. We ervaren dat er voldoende tijd werd gegeven voor het bezichtigen, om vragen te stellen over de woning en voor alle bijkomende zaken. Prachthuis probeert je niets te verkopen en toch voelden wij ons direct een serieuze klant. De communicatie was snel en duidelijk, kortom, het was een prettige en goede ervaring.

Koper van een woning , Schielaan 14 B, Rotterdam
31 augustus 2021

Verkoper van een woning , Jan Sonjéstraat 39
8 augustus 2021

Tom van der Leek van Prachthuis Makelaardij is een geweldige makelaar. Hij heeft veel passie voor z’n vak en houdt echt van huizen. Zijn persoonlijke benadering sprak mij erg aan. Tom staat altijd voor je klaar en heeft mij heel fijn geholpen met de verkoop van m'n huis.

Verkoper van een woning , Zestienhovensekade 91 B
25 juli 2021

Fijn contact met de makelaar op een losse informele wijze zeer prettig, duidelijke afspraken en ruime kennis.

Koper van een woning , Prins Mauritssingel 25 C, Rotterdam
1 juli 2021

Heel tevreden met hoe wij zijn geholpen tijdens het kopen van ons huis. Oprechte en betrokken makelaar.

Verkoper van een woning , Rotterdamse Rijweg 41
8 juni 2021

Tom is een hele prettige man om mee te werken. Hij is eerlijk in zijn verwachtingen, betrouwbaar met afspraken en prettig in de communicatie. Hij geeft duidelijk aan wat er nodig is en geeft helder advies, bijv. hoe het papierwerk in te vullen, de koopsom in te steken en hoe het huis het best uit de verf komt. Voor afspraken is Tom heel flexibel en past zich aan aan de behoefte van kijker en koper. Tom was ook zo klantgericht dat hij bereid was soms de deur open te doen voor verhuizers etc, omdat het niet ons eigen betrof en wij niet in de buurt wonen. Daarnaast bood hij een bijzonder scherp tarief waarbij hij ook de te verwachten hoeveelheid werk in overweging nam, niet alleen zomaar een standaard percentage van de som. Door zijn lokale focus weet hij ook van de hoed en de rand hoe de lokale markt is. Bijzonder waardevol omdat het echt afweek van wat we gewend waren in onze eigen woonplaats. Kortom, echt een aanrader als je in Overschie en omgeving een nette, deskundige en sympathiek geprijsde makelaar zoekt.

Koper van een woning , Torenlaan 10, Rotterdam
25 mei 2021

Koper van een woning , Rotterdamse Rijweg 41, Rotterdam
23 mei 2021

Koper van een woning , Torenlaan 10, Rotterdam
18 mei 2021

Wij hadden een goede klik met Tom de verkopend makelaar en hij heeft ons goed geholpen. In eerste instantie kon alleen mijn vriend naar de bezichtiging en Tom maakte het voor mij mogelijk om nog op een andere dag langs te komen. Daarnaast was Tom erg vriendelijk en behulpzaam. Al onze vragen werden beantwoord en hij hield goed contact. Ik raad Era makelaardij zeker aan.

Koper van een woning , Torenlaan 76, Rotterdam
27 januari 2021

Super dienstverlening. Hele fijne makelaar die tijdens de bezichtiging echt de tijd nam voor ons. Na ons bod snel een (positief) antwoord gehad. Omdat wij het een en ander willen laten doen aan de woning, was de makelaar ook bereid te helpen in zijn netwerk, dat was heel fijn! Kortom, een aanrader!

Verkoper van een woning , Torenlaan 76
27 januari 2021

Heel integer (wat echt een plus in deze wereld is), communicatief prettig (zowel met potentiele kopers als in de contacten rondom zo'n proces), open en eerlijk.

Koper van een woning , Prins Mauritssingel 62 A, Rotterdam
9 januari 2021

Koper van een woning , Van Staverenstraat 10 A, Rotterdam
4 november 2020

Een woning kopen is altijd spannend, maar Tom, de aankoopmakelaar, was altijd beschikbaar en vriendelijk om onze vragen te beantwoorden. We zijn zeker tevreden met de ervaring dat we afgelopen maanden hebben gehad. Nu moeten we nog een paar maanden wachten tot we de sleutels ontvangen, maar we hopen dat alles goed gaat. Dankjewel Tom.