Taxeren

Professionele (gevalideerde) woningtaxatie in regio groot Rotterdam door ERA Prachthuis Makelaardij

ERA Prachthuis Makelaardij is dé specialist op het gebied van woningtaxaties in regio groot Rotterdam. Wilt u uw woning laten taxeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen gevalideerde woningtaxaties tegen een scherp tarief van € 799,- incl. BTW en Validatiekosten.

Bij ERA Prachthuis Makelaardij zijn wij van mening dat een professionele taxatie van groot belang is. Daarom zorgen wij ervoor dat de opname van uw woning binnen 5 werkdagen plaatsvindt. Vervolgens werken wij het taxatierapport binnen 3 werkdagen na opname voor u uit. Zo heeft u snel en efficiënt het benodigde rapport in handen.

Onze deskundige taxateurs hebben jarenlange ervaring en taxeren meer dan 300 woningen per jaar in regio groot Rotterdam. Of het nu gaat om een woning in Rotterdam, Overschie, Delft of een andere omliggende gemeente, wij hebben de kennis en expertise in huis om een nauwkeurige en betrouwbare taxatie uit te voeren.

ERA Prachthuis Makelaardij staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden de beste service tegen een scherp tarief. Daarbij zijn wij gecertificeerd en voldoen wij aan alle strenge eisen van de validatie-instituten. U kunt dus met een gerust hart uw woningtaxatie aan ons overlaten.

Kortom, wilt u uw woning laten taxeren in regio groot Rotterdam? Kies dan voor ERA Prachthuis Makelaardij. Wij zijn de betrouwbare partner voor een nauwkeurige, snelle en professionele taxatie tegen een scherp tarief. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Taxatie nodig?

Wij nemen spoedig contact met u op