Uw huis verkopen?

Samen met uw persoonlijke verkoopmakelaar!

Waarom uw huis verkopen via Zijlstra ERA Makelaardij?

Ten eerste zijn wij enorm bekend in deze hele regio. Vele mensen weten ons kantoor te vinden en onze makelaars weten precies wat er in de buurt speelt. We worden ook wel local hero genoemd. Dit verklaart ook waarom onze makelaars als geen ander weten hoe de woningmarkt in deze regio in elkaar steekt.

Ten tweede zijn wij uw persoonlijke assistent, uw vraagbaak. U staat bij ons centraal. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar via e-mail, telefonisch, Whats-App en social media. Deze verkoop draait immers om u. Wij staan voor u klaar.

Ten derde hebben wij een op maat gesneden marketingformule die precies bij u en uw woning past. Uw woning wordt op een unieke wijze gepresenteerd waardoor het ‘wauw-effect’ direct toeslaat. Deze presentatie bestaat onder andere uit een persoonlijke video / online bezichtiging, schitterende (360º) foto’s gemaakt door een professionele fotograaf en er worden plattegronden opgemaakt in zowel 2D als 3D. Hierdoor komen aspirant-kopers geheel beslagen ten ijs tijdens een echte bezichtiging.

Ten vierde bieden wij u vele extra’s: een open huizen route wanneer u maar wenst, een online klanten-dossier, gedurende het hele traject professioneel advies, een styliste die u voorbereid op deze spannende fase en een enthousiast team van maar liefst 7 medewerkers die iedere dag opnieuw voor u klaarstaat!

Ten vijfde wij zitten nooit stil! Ook in de avonduren en in het weekend staan wij voor u klaar om bijvoorbeeld een rondleiding te geven door uw woning. Maar niet alleen dat.. Mocht uw woning onverhoopt iets langer te koop staan dan doen wij er alles aan om hier verandering in te brengen. Wij maken nieuwe (buiten)foto’s, blijven u op de hoogte houden omtrent de gebeurtenissen in de markt én blijven uw woning op onze unieke wijze promoten. Wij vergeten uw woning niet!

Ten zesde zijn wij enorm actief op social media en iedere woning uit ons aanbod heeft een eigen website op ERA.nl.

Maar vooral om de beoordelingen van onze voormalige opdrachtgevers. Honderden huizen kopers en verkopers beoordeelden ons kantoor als zeer goed! Bekijk die beoordelingen hier.

Wilt u eerst weten wat uw huis nu waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Teamfoto

Meer weten over het verkopen van uw huis?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor meer informatie of een afspraak.