Logo

Zijlstra ERA Makelaardij, even voorstellen!

foto

Zijlstra ERA Makelaardij is een jong en dynamisch makelaarskantoor in het centrum van Nijkerk. Door de jarenlange bekendheid in de regio is Zijlstra ERA Makelaardij een zeer geschikte partner voor de verkoop, aankoop en taxatie van woonhuizen. Door aansluitingen bij zowel de NVM als ERA bent u zeker van een deskundig advies, een transparante dienstverlening, kennis van de markt en persoonlijke aandacht. Door onze ERA werkwijze verkoopt u uw woning zonder zorgen, met een grotere kans op een snelle verkoop en tegen een optimale verkoopprijs. Hiervoor hebben wij tal van unieke marketing-instrumenten tot onze beschikking. Zijlstra ERA Makelaardij bevindt zich in de top van de ERA kantoren in Nederland en is hierdoor benoemd als één van de Leaders Circle kantoren.

KENNISMAKEN?

Wilt u ook kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende waardebepaling kunnen uitvoeren en verdere woonwensen bij u thuis kunnen bespreken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Brede Beek 22 in Nijkerk. Wij hopen u binnenkort te begroeten!

SOCIAL MEDIA

Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuw aanbod in Nijkerk, Nijkerkerveen, Amersfoort (Vathorst) en Hoevelaken? Volg dan onze Facebookpagina waar wij elk nieuw aanbod als eerste plaatsen!

MEER WETEN?

Via onze nieuwsbrief blijft u helemaal op de hoogte van de laatste woonnieuwtjes, tips, woningaanbod en nog veel meer! U kunt zich hier opgeven voor onze maandelijkse nieuwsbrief zodat deze automatisch in uw mailbox verschijnt.  

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 407 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Nieuwsgierig geworden?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Privacyverklaring