Zijlstra ERA Makelaardij

Gewoon doen!

Nijkerk

Even voorstellen!

Wij zijn een actief en enthousiast makelaarskantoor in het centrum van Nijkerk. Zijlstra ERA Makelaardij staat in de top 25 van ERA-makelaars in Nederland en is daarom geselecteerd als één van de ERA Leaders Circle kantoren. Een blijk van succes, maar het meest trots zijn wij nog op de beoordelingen van onze opdrachtgevers. Honderden huizen kopers en verkopers beoordeelden ons kantoor als zeer goed! Bekijk alle beoordelingen hier.

Teamfoto

Onze diensten

Door onze jarenlange ervaring met het verkopen, aankopen en taxeren van huizen kennen wij de woningmarkt als onze broekzak. Wij helpen u graag met de verkoop, aankoop of taxatie van uw huis. Omdat wij zowel NVM als ERA-makelaar zijn, bent u zeker van ons vakmanschap en kwaliteit. Door onze unieke ERA werkwijze verkoopt u uw huis zonder zorgen, met een grotere kans op een snelle verkoop en tegen een optimale verkoopprijs. Hiervoor hebben wij tal van slimme ERA marketing-tools tot onze beschikking.


Niet alleen in Nijkerk

Vanuit ons kantoor in Nijkerk helpen wij u in de hele regio. Daar onder vallen bijvoorbeeld ook Nijkerkerveen, Amersfoort, Vathorst en Hoevelaken. Vraagt u zich af of wij u ook in uw woonplaats kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Kennismaken?

Wilt u ook kennis maken met ons enthousiaste team? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning en om uw woonvragen te beantwoorden en u te adviseren. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Brede Beek 22 in Nijkerk.

Op de hoogte blijven?

Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuw aanbod in Nijkerk, Nijkerkerveen, Amersfoort (Vathorst) en Hoevelaken? Volg dan onze Facebookpagina waar wij elk nieuw aanbod als eerste plaatsen! Via onze nieuwsbrief blijft u helemaal op de hoogte van de laatste woonnieuwtjes, tips, woningaanbod en nog veel meer! U kunt zich hier opgeven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.  

 

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Willem-Alexanderplein 12 3
22 juni 2024

De contacten waren prima. Goede adviezen. Duidelijke afspraken. Verder geen opmerkingen. Ik kan ze aanbevelen.

Koper van een woning , Dokter van de Kolkstraat 11, Nijkerkerveen
12 juni 2024

Wij zijn bijzonder goed geholpen door zijlstra makelaardij bedankt.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)